Zelta rudens Līgatnē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- chevron_right
es nemaz nevaretu paspet, jo rit tikai masina bus no krasoshanas..
Varbūt kādam kas brauc ir lieki audio vadi ? kko varētu sarunāt
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Ha. Prieksnieks zelta cilveks, iedeva brivdienu, teica ka saprotot un atbalstot jauniesus kas izklaidejas normali nevis dzerstas pa ielam. Taka busu ari es!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Arī bušu
cikos Cesinieki izbrauc?un kur tiekas?
man nesaks tikt,ir citi plani
Sievu no dzemdibas nama jasavac
Sievu no dzemdibas nama jasavac
viewtopic.php?f=18&t=2190
Kaut kur 10.30 izbrauksim....itkā jau neviens nav pieteicies kaut kur tikties!!!marens rakstīja:cikos Cesinieki izbrauc?un kur tiekas?
[quote="Mad Matizz"]Es un CrazyAndza saksim rīta tūri pa Cēsīm 10.00-Lukoil,Virši-A,karsta kafija un slīdēsim uz Siguldu...vajag ieskriet (Odeons...auto mūzikas iekārtu veikaliņš Siguldā), un tad jau ap Raibo Suni.....lai rīt jauks laiciņš [/quote
info cēsiniekiem
info cēsiniekiem
Tauta, kuram ir lieki audio vadi subim, paķer līdzi, kko sarunāsim uz vietas. Tad jau tiksimies pie ''PEDO'' veikala
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Iespējams arī būšu un braukšu no valmieras uz raibo suni un tad jau ar visiem. Cik noprotu tad no raibā suņa 12:30 izbrauc ja?
Vēl nakts janolauž un tad pagulēšu kādas 2h no rīta:-D
Laikam nebūšu.
Sportisko aktivitāšu dēļ
Sportisko aktivitāšu dēļ
Es kkur 11os no valmieras plānoju izbraukt, moš ja vel kāds brauc varetu stavlaukuma pie slimnicas aši savākties?Debesis pagaidām izskatās skaidras!blanko rakstīja:Iespējams arī būšu un braukšu no valmieras uz raibo suni un tad jau ar visiem. Cik noprotu tad no raibā suņa 12:30 izbrauc ja?
e36
Un -5 grādi:-D Doma nav slikta, man jānoskaidro vai čoms brauks līdzi un to zināšu ap10
diemžēl nebūšu!
Reinio,erda vo tas ir metiens
Iespējams, ka piebiedrošos vēlāk līgatnē, jo aizkavējos un visas moikas pilnas.. čoms arī netiek uz vajadzīgo laiku.
Diemzheel arii netieku.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Piebrauksim vēlāk(līgatnē) kā vienmēr nevaram izčamāties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …