E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 31
- chevron_right
Kad pieteicās? Pēdējoreiz epastus paskatījos šorīt.. ja kaut kad šodienas laikā nosūtija, tad ielikšu. Ja iepriekš, lai sūta vēlreiz, nav saņemtsSancix rakstīja:b grupā nav pieminēts Odze ar JL-7738
Pieteikts gan ir
nu ko. pirmo reizi piedalīšos kāda autokluba sezonas atklāšanas pasākumā kā atbalstītājs.
būšu uz vietas un visi interesenti varēs droši parunāt par un ap auto pulēšanu. neskopošos ar padomiem utt.
p.s. jāiet uznaglot yolo stends
būšu uz vietas un visi interesenti varēs droši parunāt par un ap auto pulēšanu. neskopošos ar padomiem utt.
p.s. jāiet uznaglot yolo stends
Iespējams, kāds bija pārpatis, tāpēc pielaboju pirmo postu.
Šī gada sezonas atklāšana ir maksas pasākums, ieeja iepriekš samaksājot ir 3Eur, pasākuma dienā ieeja būs 4Eur.
Šī gada sezonas atklāšana ir maksas pasākums, ieeja iepriekš samaksājot ir 3Eur, pasākuma dienā ieeja būs 4Eur.
es laikam vienigais nezinu kur var apskatities dalibnieku sarakstu uz dragrace
paskir vienu lpp atpakal
Dalībnieku sarakstu pievienoju arī pirmajā postā.
Pieteikties uz dragrace var tikai konkurentspejigie auto? vnk gribu paskatities,ka mans e36 iet salidzinot ar kadu 2.8
Jebkurš var pieteikties Pretinieki tiks izlozēti izlozes kārtā.
Ehh ta ka nava trasts ar ko doties uz pasakumu, braukšu 100% ar e34 Ehh labas izmaksas būs lai apmeklēt tik pasakumu un nobraukt 500 km
Pasakumus nav aiz kalniem
Vēl ir iespēja pieteikties uz afterparty
Vēl ir iespēja pieteikties uz afterparty
Es vēlējos uzprasīt, kā notiek sabraukšana uz to sporta kompleksu. Esmu jauniņais šeit tāpēc gribēju zināt. Taka visi ar e36 sastājas tur iekšā rindiņa? ( kompleksā uz zālītes kkur) Un pārejies ar citiem auto vai skatītāji , savus spēkratus atstāj stāvlaukumā ārpus? vai kā? :]]
Jācer ka pie TA nākam nedēl nepiekasīsies un līdz 17.05 mašīna būs gatava.
- ikey07
Neuztraucies par tādām lietām, tas viss uz mūsu pleciemEdijs rakstīja:Es vēlējos uzprasīt, kā notiek sabraukšana uz to sporta kompleksu. Esmu jauniņais šeit tāpēc gribēju zināt. Taka visi ar e36 sastājas tur iekšā rindiņa? ( kompleksā uz zālītes kkur) Un pārejies ar citiem auto vai skatītāji , savus spēkratus atstāj stāvlaukumā ārpus? vai kā? :]]
Tev tikai jāatbrauc, tālāk zināsi, ko darīt!
he :]] paldies par info :]
Varētu jau pamēģināt piedalīties C grupā dragrace, bet noteikti ar stock 1.8is nav ko tur darīt
Vai tad nav galvenais piedalities! Nepameiģināsi nezinasi kaiet salīdzinajumā ar citiem....
Taisnība jau vien ir
Man ar bija tads jautājies jo es braukšu uz turieni kā skatītājs taka zālāja rezervejiet man vietu :)dogMa rakstīja:Neuztraucies par tādām lietām, tas viss uz mūsu pleciemEdijs rakstīja:Es vēlējos uzprasīt, kā notiek sabraukšana uz to sporta kompleksu. Esmu jauniņais šeit tāpēc gribēju zināt. Taka visi ar e36 sastājas tur iekšā rindiņa? ( kompleksā uz zālītes kkur) Un pārejies ar citiem auto vai skatītāji , savus spēkratus atstāj stāvlaukumā ārpus? vai kā? :]]
Tev tikai jāatbrauc, tālāk zināsi, ko darīt!
Zālājā visiem pietiks vieta :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …