e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 19
- chevron_right
+1 dogama, beidzas 9:30 lekcijas tad uz garazu tacku skruvet ibio mat! kalnz ja rut sitads laiks tad ekonomiskais trennins sanak!
P.s ruu pienet man vel vienu +1, pierunaju draudzeni ari braukt! Ceru ka vel bus kada no daila dzimuma parstavem!
P.s ruu pienet man vel vienu +1, pierunaju draudzeni ari braukt! Ceru ka vel bus kada no daila dzimuma parstavem!
Tad klikics +2?
Jap, ta, sanak! Ja nav e36.lv juzeri kas atbrauc, tad no malas janem cilveki kuri zin un fano par e36!
Tiesam nesaprotu to, ka visi tie cikstetaji kuriem vajadzeja sabraukumu un ka brauksot 100% (neattiecas uz tiem kuri dzivo arpus rigas) peksni apklust un nozied kkur, bet nu par so pasakumu tika laicigi pazinots un runats, kad visu saorganize un jabrauc tad visiem peksni jabrauc xyu zin kur ogot! Tiesam nesaprotu so cilveku attieksmi!
Tiesam nesaprotu to, ka visi tie cikstetaji kuriem vajadzeja sabraukumu un ka brauksot 100% (neattiecas uz tiem kuri dzivo arpus rigas) peksni apklust un nozied kkur, bet nu par so pasakumu tika laicigi pazinots un runats, kad visu saorganize un jabrauc tad visiem peksni jabrauc xyu zin kur ogot! Tiesam nesaprotu so cilveku attieksmi!
"visiem peksni jabrauc xyu zin kur ogot!"sasmējos
bet taisnība vien ir
bet taisnība vien ir
Tā jau ir, pašiem pat nav nekas jāplāno, jāsarunā... Citi sarunā visu, cilvēkiem prasa tikai 5 latus un pašus ar labu garīgo un viss... Man arī pēc grafika jāstrādā gan 6dien, gan 7 dien, bet ar visiem visu var sarunāt, samainīties u.t.t... Galvenais jau ir gribēšana un Neticu tam, ka nevar pus mēneša laikā kādus 20 Ls sakrāt.... NETICU...
Vienkārši nedaudz abidna, Nekas, nākošā balīte laikam būs privāta Tiem kuri brauks uz šo, tiks arī citās Negribēju nevienu aizvainot, tikai pateicu to kas jau kādu laiciņu bija sakrājies un gribēja sprāgt ārā Juku dienu un tiekamies rīt mučas bučas
Vienkārši nedaudz abidna, Nekas, nākošā balīte laikam būs privāta Tiem kuri brauks uz šo, tiks arī citās Negribēju nevienu aizvainot, tikai pateicu to kas jau kādu laiciņu bija sakrājies un gribēja sprāgt ārā Juku dienu un tiekamies rīt mučas bučas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+1 podzina! Tiesam negribas lamaties, bet ja ari dibinas klubu, dibinatajiem vajadzetu paskatities kurus nemt kurus ne respektivi nedalit uzlimes pa labi un krekso, jo kad bus kkur jabrauc un kkas jadara sedes majas pie xxx majas lapam un cikstes ka maza pensija vai mazi ******! tiesam esmu dusmigs! Lai dzivo BMW
tikai mieru damas! rit bushu, ja neaizguleshos (nez ka shodiena beigsies)...
klikics atmet savu nr. pm, lai ja kas varu sazvanit
klikics atmet savu nr. pm, lai ja kas varu sazvanit
tici vai nē, bet reizēm tiešām nevar arī tos Ls20 sakasīt... Un ļoooti ceru, ka neesmu pieskaitīts pie čīkstētājiem , bet tiešām ar Ls20 man nepietiek, lai Rīgu izbraukātu, kur nu vēl pārējās izklaides baudītu... Bet rīdziniekus gan nesaprotu - tautieši, jums taču nav jābrauc 200km un jātērē 2.5 stundas ceļā, lai nokļūtu līdz pasākumam... Es arī biju gaidījis lielāku atsaucību. Kaut gan, ja tā padomā, tad uz prmo BMW dienu arī ofociāli pieteicās pārdesmit braucēji, bet reāli savācās pusotra simta...Podziņa rakstīja:Tā jau ir, pašiem pat nav nekas jāplāno, jāsarunā... Citi sarunā visu, cilvēkiem prasa tikai 5 latus un pašus ar labu garīgo un viss... Man arī pēc grafika jāstrādā gan 6dien, gan 7 dien, bet ar visiem visu var sarunāt, samainīties u.t.t... Galvenais jau ir gribēšana un Neticu tam, ka nevar pus mēneša laikā kādus 20 Ls sakrāt.... NETICU...
Visi, kuri rīt brauc uz svinīgo pasākumu pirtī, paņemiet līdzi pases, jo maršrutā iekļauta arī Saeimas ievēlēšana!
Tevi saprotu un tavu gadijumu, man atsliriba lidz pardaugavai ir 15 km! Viss cill, pateicu ko domaju, lai doma tie par kuriem runaju! :)marux rakstīja:tici vai nē, bet reizēm tiešām nevar arī tos Ls20 sakasīt... Un ļoooti ceru, ka neesmu pieskaitīts pie čīkstētājiem , bet tiešām ar Ls20 man nepietiek, lai Rīgu izbraukātu, kur nu vēl pārējās izklaides baudītu... Bet rīdziniekus gan nesaprotu - tautieši, jums taču nav jābrauc 200km un jātērē 2.5 stundas ceļā, lai nokļūtu līdz pasākumam... Es arī biju gaidījis lielāku atsaucību. Kaut gan, ja tā padomā, tad uz prmo BMW dienu arī ofociāli pieteicās pārdesmit braucēji, bet reāli savācās pusotra simta...Podziņa rakstīja:Tā jau ir, pašiem pat nav nekas jāplāno, jāsarunā... Citi sarunā visu, cilvēkiem prasa tikai 5 latus un pašus ar labu garīgo un viss... Man arī pēc grafika jāstrādā gan 6dien, gan 7 dien, bet ar visiem visu var sarunāt, samainīties u.t.t... Galvenais jau ir gribēšana un Neticu tam, ka nevar pus mēneša laikā kādus 20 Ls sakrāt.... NETICU...
Tieši tā ! Nē Marux, tas nebija uz tevi un vēl cilvēkiem kuri dzīvo apm. tik pat tāli kā tu Tas ir tiem , ai, tie jau paši moš sapratīs kuriem tas domāts viss kārtībā Piemēram es dzīvoju apm.35-40 km no Rīgas, bet neatceros kurā sabraucienā neēsmu bijusi, pat ņemot vērā to, ka jau kopš aprīļa beigām esmu bez mašīnas, bet tā pat tieku. Pr to iet runa, ka vajadzīga gribēšana un tad arī viss notiek Ok. pagaidām visiem ar labu nakti. Jāiet agri gulēt, lai paspētu laicīgi būt Plazā.
Info tiem , kuri neatcerās cikos jābūt. 11:30 uz plazas jumta Tiekamies
Info tiem , kuri neatcerās cikos jābūt. 11:30 uz plazas jumta Tiekamies
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kalnz rakstīja: klikics atmet savu nr. pm, lai ja kas varu sazvanit
Ja nu kādam jautājumi - 28618540 - Ruu Ģirts.
Eu,nu ko jus te cikstat,ka masinu maz utt,portalam ir tikai 6 menesu svinibas,cilveki tak vel nepazist viens otru utt,un ta joprojam
Ari pasam bija doma braukt uz svinibam,jo portalu lasu katru dienu,komenteju maz,bet gan jau,un tatad,pirms svinibam nodomaju ka jaaizbrauc uz kadu sabraucienu paskatities,kas tad tur isti notiek,kas tur ir. Atrodoties sabrauciena tika saprasts,ka ja tev kads jau nav pazistams,tad tur nav ko darit,jo tiem kas sava starpa pazistami jau savs '"bazars'" un jaunajiem taja visa '"ielauzties'" ir gruti.Aizbraukt uz svinibam,samaksat 5ls vai ka dazam labam 20ls,un beigas saprast ka svinibas ir viena liela garlaiciba,nu tad c'amon ko vel var cikstet par to,ka maz dalibnieku.
Esmu runajis
Ari pasam bija doma braukt uz svinibam,jo portalu lasu katru dienu,komenteju maz,bet gan jau,un tatad,pirms svinibam nodomaju ka jaaizbrauc uz kadu sabraucienu paskatities,kas tad tur isti notiek,kas tur ir. Atrodoties sabrauciena tika saprasts,ka ja tev kads jau nav pazistams,tad tur nav ko darit,jo tiem kas sava starpa pazistami jau savs '"bazars'" un jaunajiem taja visa '"ielauzties'" ir gruti.Aizbraukt uz svinibam,samaksat 5ls vai ka dazam labam 20ls,un beigas saprast ka svinibas ir viena liela garlaiciba,nu tad c'amon ko vel var cikstet par to,ka maz dalibnieku.
Esmu runajis
Nu nu, pēc grādīgā ieņemšanas, kontakts visiem parādītos
Par to jau es nebrinos ,a ko darit tiem kas nedzer?
Nu tā jau cita lieta tiem tad tabletes jālieto
Labi teikts
Par vēlu izlasīju
Nu tad jau tik jāgaida gada svinības
Nu tad jau tik jāgaida gada svinības
Tu jauniņais, es jauniņā....nu tad camon...jātaisa mums savs bazars tajos sabrauciemosmurmurs rakstīja:Eu,nu ko jus te cikstat,ka masinu maz utt,portalam ir tikai 6 menesu svinibas,cilveki tak vel nepazist viens otru utt,un ta joprojam
Esmu runajis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …