E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 42
- chevron_right
Jālaiž ar būs pačekot kas jauns sabūvēts
Tieši tā.Dzhejs rakstīja:Neplānoju piedalīties nevienā braukšanā pa trasi. Tas laiks ir garām. Bet ja labs laiks, aizbraukt apskatīt citus auto, kko nospiegot utt, papļāpāt, labprāt. Kas man jādara? Jāpārskaita tie 4eur un mani liks mierā? Varēšu dudināt apkārt pa baļļuku? Par 333 ir runa.
Ieintriģēja .
A kur būs saraksts ar vakara pasākuma apmeklētājiem?
Drīzumā apkopos.
Hmm, jaiemet liekas nauda lai 100% aizlaistos. Savadāk slinkums vel būs
būšu gan uz pirmo, gan otro daļu :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Neviens jau tev neliek skatīties uz viņiem, skaties ka notiek drags, kamēr lielie dragojas mazie pamoca savus pa trasi.Dj Plosky rakstīja:Hz, pagājušā gadā man liekas viss noritēja ļoti raiti.. Bet skatīties, kā kkādi mazmotori "driftē" nu gan nav nekāds prieks...Ruu rakstīja:Nu es neatbalstu paplašināt grupu.
Ievilksies viss pasākums, jo vidēji 47,6% dalībnieku nespēj laikā ierasties uz startu vai to vispār neizdara, līdz ar to iznāk kišmiš ar rozīnēm un lieli labojumi dragreisa eglē.
Es personigi arī gribu nedaudz pamēģināt paslīpet, bet šādi izteicieni visu velmi nedaudz nosit.
Dragrace ar driftu nenotiek vienlaicīgi.. Katra disciplīna notiek viena pēc otras.
Nu labi, nedaudz piemirsu un kļūdijos. Ticu kad skatīties kā moca kādu 1.8is nav nekāds dižais skatsdogMa rakstīja:Dragrace ar driftu nenotiek vienlaicīgi.. Katra disciplīna notiek viena pēc otras.
Kā jau Dogma teica, disciplīnas nevar notikt reizē, JO.. dragreisa taisne uziet uz trases virsū. Pirmajos gados bija pretējā virzienā, bet tagad gar tās taisnes malām būs pārāk daudz auto, staigās cilvēki un drošības apsvērumu dēļ skriešanās notiek tur, kur nevienu nevar apdraudētLācis rakstīja:Neviens jau tev neliek skatīties uz viņiem, skaties ka notiek drags, kamēr lielie dragojas mazie pamoca savus pa trasi.Dj Plosky rakstīja:Hz, pagājušā gadā man liekas viss noritēja ļoti raiti.. Bet skatīties, kā kkādi mazmotori "driftē" nu gan nav nekāds prieks...Ruu rakstīja:Nu es neatbalstu paplašināt grupu.
Ievilksies viss pasākums, jo vidēji 47,6% dalībnieku nespēj laikā ierasties uz startu vai to vispār neizdara, līdz ar to iznāk kišmiš ar rozīnēm un lieli labojumi dragreisa eglē.
Es personigi arī gribu nedaudz pamēģināt paslīpet, bet šādi izteicieni visu velmi nedaudz nosit.
Tad varbūt vajadzēja aizliegt mazmotoriem piedalīties vispār?Dj Plosky rakstīja: Bet skatīties, kā kkādi mazmotori "driftē" nu gan nav nekāds prieks...
P.S. Nebūšu.
Tev drīzāk šmigas kastes jāatliek . drošāk jutīsies .Hazard rakstīja:Hmm, jaiemet liekas nauda lai 100% aizlaistos. Savadāk slinkums vel būs
Kurs no valmieras brauc vai brauks cauri valmiera
Cilvēks, kas nav reģistrējies e36.lv grib atbraukt ar savu e36, var ieskaitīt to naudu bez nika - vnk ar vārds, uzvārds utt?!
d[-_-]b
Jā + vēl mašīnas numursDj Plosky rakstīja:Cilvēks, kas nav reģistrējies e36.lv grib atbraukt ar savu e36, var ieskaitīt to naudu bez nika - vnk ar vārds, uzvārds utt?!
Ja paši kko izdomā tad jā, oficiāli no kluba puses nebūs nekāds paziņojums par vākšanos kolonnai. Pārāk daudz mašīnuMartinez rakstīja:Kollona uz triniekiem bus?
Lēnām arī sāk vākties tauta uz āfterīti! Pirmajā postā var apskatīt sarakstu
ja brauc skatities pasakumu ar cita razotaja masinu un nekur nepiedalas tikaj skatas arii vaitad jamaksaa????
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 42