Ziemas prieki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Visa diena pavadīta slīpi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pabuts uz ezera
Plakaniski uz 110 km sajūta
Plakaniski uz 110 km sajūta
baa nu galīgi biju palaidis šito garam! Ja kāds domā vel kaut kur braukt man noteikti uzmetat PM
Es jau ļoti labprāt šodien pēc darba aizbrauktu, tikai man siikais jāpielauž Nu ja idosies pielauzt, tad pēc 5ciem brauktu uz turieni
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es tur jau būšu ja nu kas tad zvani
Ok. es domāju, ka mēs arī būsim un Hoodiebro gan jau arī
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kur tas ir? Un ja man pr. ir 4cm no zemes es iebraukt varešu?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Tas ir šeit http://maps.google.lv/maps?q=Bo%C5%BEu+ ... e&t=m&z=14Bubulis rakstīja:Kur tas ir? Un ja man pr. ir 4cm no zemes es iebraukt varešu?
Un iebraukt nevarēs, paldies par atbildi.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Bubulis rakstīja:Kur tas ir? Un ja man pr. ir 4cm no zemes es iebraukt varešu?
Tas ir kautkur pie Piņķiem, pajautā siikajam vai priedītim viņi toč zin. Es domāju, ka gan jau varēsi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
fail es nebūsu tik atri cik cerēt,labi ja uz 18.00 būšu
Vakar no sajusmas par 2 sniegu panemts plakaniski Imantas maxima XXX,bet biju viens visi jau guleja 12 nakti ! braucot pagalma manemts ta ka nokerts ar saanu bordzuru beidzas viss labi bez skrambaam!brinums!
dažas BILDES no brauciena uz vosu
https://picasaweb.google.com/1149334654 ... 6106287954
https://picasaweb.google.com/1149334654 ... 6106287954
Ar šodien no Tukuma braucot izdomāju pamēģināt atrast un ievērtēt to vosa ezeru.
Plikais ledus galīgi nepatika, nezinu ko tur pa viņu var braukāt pietika 3 apļus un braucu pa vidu sniegā.
ja ir lauzamais aparaats tad var jā likt tajos vaļnos gar pliko ledu, tad vēl interesanti, bet tā bezjēgā.
1. Iekšā braucot nepieskārās nekas, ārā braucot gan kāds slieknis pieķēra bet ne stipri. sedin 40/30 r16.. domāju ka var mēģināt rī ar zemāku varbūt tik bik pa sniegu paskrāpēs
2. Pa vidu pa sniegu var brīvi vēl lidot, bampers nekur neskārās, bet ja vēlreiz pakusīs un uzsals tad ir 4av- viss grumbuļains, jau tgad nedaudz bija.
netīrs sušķis palicis :) Uzrbauktuve Te video- draudzene bik papriecājas, vis ir labi kāmēr saki " spied gāzi un brauc ātrāk"- lai izprot RWD.
Plikais ledus galīgi nepatika, nezinu ko tur pa viņu var braukāt pietika 3 apļus un braucu pa vidu sniegā.
ja ir lauzamais aparaats tad var jā likt tajos vaļnos gar pliko ledu, tad vēl interesanti, bet tā bezjēgā.
1. Iekšā braucot nepieskārās nekas, ārā braucot gan kāds slieknis pieķēra bet ne stipri. sedin 40/30 r16.. domāju ka var mēģināt rī ar zemāku varbūt tik bik pa sniegu paskrāpēs
2. Pa vidu pa sniegu var brīvi vēl lidot, bampers nekur neskārās, bet ja vēlreiz pakusīs un uzsals tad ir 4av- viss grumbuļains, jau tgad nedaudz bija.
netīrs sušķis palicis :) Uzrbauktuve Te video- draudzene bik papriecājas, vis ir labi kāmēr saki " spied gāzi un brauc ātrāk"- lai izprot RWD.
Agri - uz ledus vajag zāģus, ar parastajām tupelēm tur toč nav ko darīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right