E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 44
- chevron_right
manējam ir 8 gadi un viņš jau ir BMW fans.. patīk viņam arī BMW dienu pasākumos piedalīties jau no mazotnes nu tad jau jauki ka bērni arī būs!
Atbildēt E_kurais » 02 Mai 2012, 22:21
soulles rakstīja:es gribu aizbraukt patecinat siekalas uz parejo skaistajiesm auto
Tad brauc ar mani! Ja paspēšu amortizatorus nomainīt
kko jau izdomasim man tik jatiek ir majas
Mēs ar Activity būsim ar mūsu 2,5 gadus jauno meitiņu un arī ar mazāko, kurai 19. maijā būs jau 2 mēn. un 3 dienas... :)Gunjka rakstīja:Mes ar ar viru domajam par so temu braukt uz so pasakumu vai ne.. mans autinjs toc nav no tiem sterilajiem... un ir tads jautajums.. vai tur kadam bus berns lidz?es domaju nemt savejo lidz vai stukot ar ko atstat?
houseworx tad jau mums jatiekas ogrē un jabrauc kopā
es nakamnedēļ iešu skati un tad domājam ja paliks pāri pāris līdzekļi šim pasākumam tad arī noteikti pievienošos..
izklausās
es nakamnedēļ iešu skati un tad domājam ja paliks pāri pāris līdzekļi šim pasākumam tad arī noteikti pievienošos..
izklausās
Tā labais jautajums vai kads mani varetu paker arī uz sabraucienu? Vnk nez butu patikami tur traucet man ar e34
P.s. DogMa gaidi rīdien manu zvanu
Jolcinja rakstīja:Mēs ar Activity būsim ar mūsu 2,5 gadus jauno meitiņu un arī ar mazāko, kurai 19. maijā būs jau 2 mēn. un 3 dienas... :)Gunjka rakstīja:Mes ar ar viru domajam par so temu braukt uz so pasakumu vai ne.. mans autinjs toc nav no tiem sterilajiem... un ir tads jautajums.. vai tur kadam bus berns lidz?es domaju nemt savejo lidz vai stukot ar ko atstat?
Hazard rakstīja:Tā labais jautajums vai kads mani varetu paker arī uz sabraucienu? Vnk nez butu patikami tur traucet man ar e34
Pagaidām arī man ir sajūta, ka varētu pirmo reizi jums pievienoties. Nesolu tikai, ka gribēsies ar krāniņiem trasē mērīties, labāk tikmēr iepazīšos ar Podziņu un Sabinčiku...
Ja kas, varu paņemt kādu, kam nebūs ejošs e36...
ja tu būsi,tad mans estorils nobālēs tavējā priekšā
Tu te esi "galvenais estorils"?Rolands rakstīja:ja tu būsi,tad mans estorils nobālēs tavējā priekšā
Viss kārtībā - estorils ir un paliek estorils. Par simbolisku samaksu varu nemazgāt savējo...
Someone who knows fuck all about he's BMW.
labs
Un nē,neesmu nekāds galvenais estorils
Un nē,neesmu nekāds galvenais estorils
Hehe nju jap mees jau wisi draudziigi esam gan jau atradiisies par ko parunaat heheValts rakstīja:Pagaidām arī man ir sajūta, ka varētu pirmo reizi jums pievienoties. Nesolu tikai, ka gribēsies ar krāniņiem trasē mērīties, labāk tikmēr iepazīšos ar Podziņu un Sabinčiku...
Nu ko!
Skatos, ka diezgan esam sarosījušies uz to braukšanu. Tikai vai arī beigās sanāks tik kupls pulks, kā te patreiz tiek spriezts
Un kuri te uztraucās par saviem nesterilajiem auto
Liekam kompleksus pie malas un maucam! Man arī kūtiņa noskrambāta no visām pusēm, bet man pie kājas! Braukšu paceltu galvu
Skatos, ka diezgan esam sarosījušies uz to braukšanu. Tikai vai arī beigās sanāks tik kupls pulks, kā te patreiz tiek spriezts
Un kuri te uztraucās par saviem nesterilajiem auto
Liekam kompleksus pie malas un maucam! Man arī kūtiņa noskrambāta no visām pusēm, bet man pie kājas! Braukšu paceltu galvu
+1 korsa
es ar savu kasjaku perēkli arī brauksu, kā ir tā ir...
galvenais, labi pavadiits laiks ar e36.lv biedriem un apskatiiti skaisti e36
Runātāju daudz,bet pagaidām saraksts nepapildinās
možais rakstīja:+1 korsa
es jau ar no laika gala esmu par to, ka man galīg neinteresē ko domā par manu e36, galvenais ka pasam patīk, un par kasjakiem, nav tak mašīnu bez kasjakiem, taka nav ko kautrēties!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
a man ir kauns ka mana baltā mašīna ir ar ruslanu.. cenšos likvidēt un atkal klāt..
Veel vari paspeet paciemoties pie maniim un braukt atraadiities ar sakoptu autoGunjka rakstīja:a man ir kauns ka mana baltā mašīna ir ar ruslanu.. cenšos likvidēt un atkal klāt..
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 44