AUTO Exotica 2013 26.04.-28.04.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Arī kritika, tāpat kā labie vārdi ir jāmāk uzklausīt..
e36 stends bija fantastisks. Bija tā vērts braukt no Liepājas.
pilnigi pievienojos marihuanam paldies e36.lv super teammarihuans rakstīja:paldies e36.lv par iespeeju piedalities izstaadee :) biju shokaa sanjemot pie halles savu auto tik mega tiiru
Uz izstādi nebiju, bet bildes redzēju. Kopumā likās, ka stends sanācis ļoti foršs, tačkas naiss utt. Prieks, ka Dj_Zii tika - tīri vizuāli šķiet, mana favorītkupeja (nu okei, vēl EV5200).
Par meitenēm - uz exoticu neiet estēti un vīna dzērāji, līdz ar to, ja nebūtu vulgāri, būtu garlaicīgi.
Par meitenēm - uz exoticu neiet estēti un vīna dzērāji, līdz ar to, ja nebūtu vulgāri, būtu garlaicīgi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Paldies E36.lv pārstāvjiem par sagatavoto stendu un auto tīrības uzturēšanu. Tiešām malači!
Sestdien pabūts eksotikā. Sajūtas pēc pasākuma apmeklējuma ir dažādas. Ja runā par E36 stendu, tad pāris kasjaki, kuri iespējams/cerams tiks laboti nakamajos šāda veida pasākumos, tomēr bija (manas domas var nesakrist ar organizatoru un auto saimnieku domām). Kabrim tiešām varēja haubi atvērt (domājams skatītāju pulks tiešām uzreiz būtu manāmi lielāks), kā arī krāsa bildēs man likās viņam tāda košāka, spīdīgāka (iespejams nebija kārtīgi sapulēts). Ar to sapulēšanu vispār bij tā kā bij, jo Psiharno autiņš, kas man pašam ilgu laiku bija kā piemērs, kādam ir jābūt E36, bij vienos "saules zaķīšos", + kkādi piekrāsošanas kasjaki bija acīmredzami. Vai nu bija globālas problēmas ar apgaismojumu, vai hz kas, bet kopumā stends tomēr kkā nespīdēja vārda tiešajā nozīmē. Vai nu man liekas vai kā, bet divus gadus atpakaļ mans pašrocīgi sapulētais ar 3M vasku autiņš spīd labāk par dažiem ekzemplariem (laikam jau tiešām to lietu stipri ietekmē pati autiņa krāsa kā tāda, apgaismojums utt)... Melnajai kupejai bija problēmas ar riepām , bet tā laikam patika vislabāk. Pārējie divi svaigi pārkāsotie aparāti protams izskatījās baigi svaigi + kūtiņas skaņa ar bija baigi labā!
Vispār jau to E36 izstādē bija laikam visvairāk, un par to man gan ir liels prieks!
Vispār jau to E36 izstādē bija laikam visvairāk, un par to man gan ir liels prieks!
d[-_-]b
Njemsim veeraa to,ka kabris ir kraasots 5 gadi atpakalj,bet 3 auto stendaa bija tikko svaigi krasoti
Ievērtēju izstādi - super, bija ļoti liels prieks, ka e36 bija labā vietā un glīti izvēlēti, izlikti, super!
Tu atļautu kādai kāpt uz tikko pārkrāsotas mašīnas jumta ??? Un padomā kā izskatītos, kā tu saki pagulēt uz kapota!!! kur vēl ??? vai tik tā pagulēšana neizskatītos vēl piedauzīgāk? Un ko tu visu laiku pie visa vari tikai piesieties??? pēdējo gadu laikā no tavas mutes neēsmu dzirdējusi nevienu pozitīvu tekstu par kādu pasākumu. tikai to , ka tu nebūsi šur un tu nebūsi tur. Tikai piesienies visam. Oki, vienreiz pateici kas tev nepatīk un pietiek, nejau tagad visu laiku OO, OOO, kāda perversija, pilnīgi rodas sajūta , ka esi impotents Ja tu būtu visas trīs dienas tur tusējis, tad nebūtu tādā sajūsmā par JUST meitenēm, Oki, apnika ar tevi veidot šo neproduktīvo sarunu.Rolands rakstīja:Pēc dejošanas kājas vel vairak sāpēs
Var tak arī apsēsties,pagulet uz kapota,uzkāpt uz jumta,ielīst salonā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
A kāpēc Tu tagad piesienies Rolandam? Agro arī izteica kritiku, kāpēc viņam neko nesaki? Šie nav vienīgie cilvēki, kas tā domā, tādus pašus tekstus esmu dzirdējis no vairākiem.
Kā sacīt jāsaka - ir kam patika, ir kam nepatika un viss. Ko var ņemties kā mazi bērni? Ja nemākam uzklausīt kritiskus komentārus, tad nevajag piedalīties šādos pasākumos un viss.
Kā sacīt jāsaka - ir kam patika, ir kam nepatika un viss. Ko var ņemties kā mazi bērni? Ja nemākam uzklausīt kritiskus komentārus, tad nevajag piedalīties šādos pasākumos un viss.
Autiņi netika speciāli pulēti uz izstādi, tik, cik ar labiem līdzekļiem uzturēts svaigums :)
Man jau šķiet, ka priekš pirmās reizes bija pat ļoti labi! Prasījās kabra un psihā sedana haubes vaļā, bet zinot ceļu, kādu nogāja abi saimnieki, lai paspētu savus eksemplārus uz izstādi nogādāt (grāmatu varētu sarakstīt), saprotams, kāpēc motortelpas nebija nospodrinātas :) Apgaismojums, jā, nebija spīdošs telpās, bet labāk tā, nekā saule pa logu, kas bojāja visu, kad vācāmies iekšā un kārtojām stendu
Man jau šķiet, ka priekš pirmās reizes bija pat ļoti labi! Prasījās kabra un psihā sedana haubes vaļā, bet zinot ceļu, kādu nogāja abi saimnieki, lai paspētu savus eksemplārus uz izstādi nogādāt (grāmatu varētu sarakstīt), saprotams, kāpēc motortelpas nebija nospodrinātas :) Apgaismojums, jā, nebija spīdošs telpās, bet labāk tā, nekā saule pa logu, kas bojāja visu, kad vācāmies iekšā un kārtojām stendu
Vajag nākošgad divas skatuves un problēma atrisināta
aga, un visu pārējo - led noformējumu utt.
P.S. paldies visiem, kas bija atnākuši uz e36.lv stendu, kā arī tiem, kas katru dienu palīdzēja visādos sīkumos! Visus neuzskaitīšu, jo tiešām garš saraksts.
No manas puses: kritika ir laba lieta, un protams ka daudziem kaut kas patiks un kaut kas nepatiks. Ja mēs skatāmies globāli, tad runājot ar ekspertu žūriju, kas vērtēja auto eksponātus - tad teica ka iekārtojums un noformējums ir atšķīries no daudziem un atšķīries tieši labā ziņā. Viņiem ir paticis!
Ja skatāmies no cilvēku apmeklētības, tad pie mūsu stenda vienmēr bija gana daudz cilvēku, kas norāda ka viss ir bijis pareizi (salīdzīnot ar daudziem citiem stendiem, kur cilvēku vispār ilgi neuzturējās).
P.S.S. daudzi stāsta ka nav grūti nostāvēt šīs visas 3 dienas, tad būšu priecīgs ka nākamgad pievienosities. No offence!
P.S. paldies visiem, kas bija atnākuši uz e36.lv stendu, kā arī tiem, kas katru dienu palīdzēja visādos sīkumos! Visus neuzskaitīšu, jo tiešām garš saraksts.
No manas puses: kritika ir laba lieta, un protams ka daudziem kaut kas patiks un kaut kas nepatiks. Ja mēs skatāmies globāli, tad runājot ar ekspertu žūriju, kas vērtēja auto eksponātus - tad teica ka iekārtojums un noformējums ir atšķīries no daudziem un atšķīries tieši labā ziņā. Viņiem ir paticis!
Ja skatāmies no cilvēku apmeklētības, tad pie mūsu stenda vienmēr bija gana daudz cilvēku, kas norāda ka viss ir bijis pareizi (salīdzīnot ar daudziem citiem stendiem, kur cilvēku vispār ilgi neuzturējās).
P.S.S. daudzi stāsta ka nav grūti nostāvēt šīs visas 3 dienas, tad būšu priecīgs ka nākamgad pievienosities. No offence!
Es jau toreiz sapulcē teicu ka tas būs grūti, bet laikam neviens mani nedzirdēja.
Jā, auto ekspozīcija tiešām bija laba un man personīgi patika. Pietrūka haubes vaļā, jo es personīgi apstaigājot Exoticu, vairāk uzturējos pie auto, kur zem haubes ir kaut kas labs un kur var papētīt tehnisko daļu. Pietrūka Jenča kompots, bet nu priekš pirmās reizes bija labi.
Ruu rakstīja:A kāpēc Tu tagad piesienies Rolandam? Agro arī izteica kritiku, kāpēc viņam neko nesaki? Šie nav vienīgie cilvēki, kas tā domā, tādus pašus tekstus esmu dzirdējis no vairākiem.
Rolandam tāpēc, ka pārējie vienu reizi pasaka un miers, bet viņš nevar beigt par to runāt. Labi, viss. Vienmēr būs kāds kuram kaut kas nepatiks, bet galvenais , ka kaut vai 60% cilvēku viss patīk Viss maz bija jautri, tas bija normāls čiliņš un visiem bija jautri
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Te dažam labam kkas ar nerviem nav kārtībā,ja jau sāk par impotentiem saukāt
Mani apceļ,jo esmu nēvēlams šajā sabiedrībā
Viss savas privātās darīšanas caur PM!
Tak beidz, nav nekādas nevēlamības vai citi sūdi!Rolands rakstīja:Te dažam labam kkas ar nerviem nav kārtībā,ja jau sāk par impotentiem saukāt
Būsim reāli, uzknābi tam, kas palīdzēja visu rīkot, tāpēc arī aizsvilās!
Arī man nav patīkami uzklausīt kritiku par manu darbu (tas tikai normāli), bet katrs ar to tiekam galā savādāk!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right