E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 30
- chevron_right
Atdevu savu maiņu,tātad uz 333 braukšu. Varbūt vēl līdz apelsīnam,bet tālāk gan nē. Par auto stāvokli galīgi nestresoju-kāds ir,tāds arī patīk (izņemot mazos rastija burbulīšus priekšā) Kā braucam? Katrs pa sevi,jeb tomēr vācamies Plazā? Es par Plazu
Varētu arī plazā daļa savākties. Man kā reiz pa ceļam
Kas ar Alūksnes galu notiek? Es uz 333 taisos, vakara daļu gan laidīšu garām. Varam taču to simtiņu savākt, vai ne?
Ar RIIMI ratiņiem moš pieripošu apsveicināties ar jums pie Apelsīna
Nefilmēsi?
šogad nē, diemžēl citas svarīgas lietas jādara
johenštraus... amm.
kāds ceļa stāvoklis ir braucot taisni pa lubānas ielu līdz trasei, šobrīd auto sēdinājums ir un nez vai paspēšu pacelt līdz pasākumam, neesmu nekad pa turieni braucis
pec bildēm skatoties Tev ir tieši tik pat zems auto cik man bija sezonas beigās, tad diezgan mierīgi pa Lubānas ielu varēsi aizbraukt un līdz pašai trasei Segums ir diezgan labs tajā posmā. Parasti pa to ielu Brīvības ielu apbraucu
skaidrs, paldiesagRo rakstīja:pec bildēm skatoties Tev ir tieši tik pat zems auto cik man bija sezonas beigās, tad diezgan mierīgi pa Lubānas ielu varēsi aizbraukt un līdz pašai trasei Segums ir diezgan labs tajā posmā. Parasti pa to ielu Brīvības ielu apbraucu
Hmm es vel lielas pardomās
Doma braukt nevis atraadiit savu,bet paskatiities uz citu braucajamiem Vnk nav jau ko dizju raadiit
Tad vareeshu teikt-njaa,ja man taads buutu
Man ir līdzīga doma Bet arī tikai trasi apmeklēt.splat rakstīja:Doma braukt nevis atraadiit savu,bet paskatiities uz citu braucajamiem Vnk nav jau ko dizju raadiit
Tātad sanāk ka ja grib mājiņä palikt tad forumistiem 17 ls no galvas? hmm interesantii cik naudas aiziet ar 328. 3.44 reduktoru pagast pa trasi un vel uz saulkrastiem ? mjā kāds 100tnieks jāatliek bet vel jāpaspēj nokrāsot visa mašīna
vai tad ar 3.44 tik traki rij ?
+1 plaza-HAPO- rakstīja:Atdevu savu maiņu,tātad uz 333 braukšu. Varbūt vēl līdz apelsīnam,bet tālāk gan nē. Par auto stāvokli galīgi nestresoju-kāds ir,tāds arī patīk (izņemot mazos rastija burbulīšus priekšā) Kā braucam? Katrs pa sevi,jeb tomēr vācamies Plazā? Es par Plazu
es dzili jums ieteiktu tikties taja depo kas ir pie ulbrokas apla, vismaz arii visi smuki varesiet pabraukt, nevis paskirsaties pie entajiem krustojumiem lidz 333
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
..Tieši tā!KLAVINS rakstīja:es dzili jums ieteiktu tikties taja depo kas ir pie ulbrokas apla, vismaz arii visi smuki varesiet pabraukt, nevis paskirsaties pie entajiem krustojumiem lidz 333
Pieredze tajā jau ir.
Nu man pa lielam ir vienalga Abas vietas ir pa ceļam
Nu rēķini ja es braucu uz 90 un nekur nespiezu grīdā tad man ēd 10ls uz 100km , es dzīvoju olainē, sanāk ka man līdz 333 ir kādi 60-65km , tad pa trasi kadus 15 ls toch nodedzinashu ja ne visus 20ls, vel jasamaksa par afterparty par sevi un draudzeni + alko+ciigas rezultaats ir kādi 100lvlV1Beta rakstīja:vai tad ar 3.44 tik traki rij ?
p.s. man ir 2.8 motors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …