e36.lv 2013. gada sezonas noslēgums 15.09.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- chevron_right
samaksāts! ceru ka nav par vēlu!
Ibio m ir ārā. tikai tagad iegāju un pamaniju gribēju pārskaitīt naudu, bet jau ir 12septembris un mana banka ir dnb. tātad labi ja būs tik 13. ko darīt? uz vietas nevarēs samaksāt?
karoč samaksāju kā būs tā būs :)
Mda, agrak, kad zvaniji, negribeji pateikt ka taisies apmeklēt?Mr. Lemon rakstīja:Pirms braukšanas uz 333 ir kāda pulcēšanās Rīgā, jo es nezinu kur tur jābrauc
P.S. DogMa neaizmirsti par maikam, sanak savadak metiens kaut kāds...
P.S.S. Varat priecaties manis nebūs. Nav ko braukt kur aizmuguras murmina,acis nevar konkreti atbildēt...
Vakar tikai kārtīgi izlēmu vai sanāks vispār aizbraukt
Uz vietas arī varēs samaksāt ?
dogMa rakstīja:Diemžēl nē, jo ēdienu, uzkodas gatavosim dienu iepriekš, līdz ar to ir jāzin apmeklētāju skaits.
saskatījos uz daudziem foruma BMW un sapratu, ka mans hlamiņš var braukt tikai ar opeļu bariņu
smukiņi jums te viņi...sevišķi daži eksemplāri
smukiņi jums te viņi...sevišķi daži eksemplāri
Es stipri apšaubu ka tavs izskatās sliktāk par manu.
Un ir arī citi ar "hlamiņiem".
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ja visi sabrauktu kopā, tad hlamiņu būtu vairāk par smukajiem.
Nu ko tauta,varat apest manua un manas draudzenes salatus. Nebusu uz pasakumu,vienigi ja izzagsiet mani no slimnicas.
coupe 2.8
kas noticis?
Sveiki
Gribēju uzzināt vai vēl ir iespēja samaksāt, lai tiktu uz sezonas noslēgumu jeb tomēr vilciens jau ir aizgājis ?
Zinu, ka pēdējā brīdī, bet tas tāpēc, ka mašīna līdz vakardienai bija nekustīga, tikai vakar līdz galam tika salikta un izieta TA.
Gribēju uzzināt vai vēl ir iespēja samaksāt, lai tiktu uz sezonas noslēgumu jeb tomēr vilciens jau ir aizgājis ?
Zinu, ka pēdējā brīdī, bet tas tāpēc, ka mašīna līdz vakardienai bija nekustīga, tikai vakar līdz galam tika salikta un izieta TA.
Jānis.P rakstīja:Es stipri apšaubu ka tavs izskatās sliktāk par manu.
Oi, es pat nesaprotu, kāpēc braukšu, ar savu šrotu, vienkār§i gribās tur būt .
uzkūpiniet riepas par mani
vakar naktī izgrieza apendacītu,tgd guļu gaiļezerā un skatos pa logu uz savu bmwerda rakstīja:kas noticis?
coupe 2.8
Ir kāds labs cilvēks kas paķers mani mašīnā ? gribas apmeklēt bet mans auto uz bluķīšiem nostādīts.!
domāju ka droši vari brauktAce rakstīja:Sveiki
nekādu problēmu.
Tikai noteikti ar saviem groziņiem
Tas attiecas uz visiem.
Cikos Plazā visi vācās !? 12:00 !?
SuperRENIO rakstīja:domāju ka droši vari brauktAce rakstīja:Sveiki
nekādu problēmu.
Tikai noteikti ar saviem groziņiem
Tas attiecas uz visiem.
CIKOS TIEKAMIES PLAZĀ ??????
12:00 Plazā!
Cerams nelīs, bet max apmācies gan būšot.
Cerams nelīs, bet max apmācies gan būšot.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13