E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 31
- chevron_right
e36_coupe rakstīja:Varētu jau pamēģināt piedalīties C grupā dragrace, bet noteikti ar stock 1.8is nav ko tur darīt
200metros var visādi sanākt B grupā ar 2,5 ceru tikai uz veiksmi...
e36
13.gadā 1.8is pussfinālā izlika 2.0
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Uz tik vecām mašīnām jau vairs nav vērts skatīties jaudas ciparus kad viņas bija jaunas. Tur jau ir jaskatās cik labi motors ir saglabājies.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu jā,taisnība jau Tev ir.Es vienkārši saku ka nekad nevar zināt kas ir ar to autiņu kas Tev nostājas blakām.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Protams, bet kāda starpība? Tas ir for fun, un jebkurš var piedalīties, kaut ar nokautu 1.6. Nokaus vismaz līdz galam.
Tāpat tur ir arī daudz citi ietekmējošie faktori - riepas, auto svars, vadītājs (reakcija, zināšanas), veiksmīgs starts utt.
Iespringt uz to kam zaudēs vai ko varēs uzvarēt nav jēgas.
Tāpat tur ir arī daudz citi ietekmējošie faktori - riepas, auto svars, vadītājs (reakcija, zināšanas), veiksmīgs starts utt.
Iespringt uz to kam zaudēs vai ko varēs uzvarēt nav jēgas.
+1
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Lai arī gribētos, bet laikam nāksies atklāšanā iztikt bez sportiskajām aktivitātēm, jo dzinējam vēl piebraukšanas režīms.
Doma bija kaut vai par fastlap, bet gan jau paspēšu pabraukāties brīvajā laikā no 15:30 - 17:00.
Doma bija kaut vai par fastlap, bet gan jau paspēšu pabraukāties brīvajā laikā no 15:30 - 17:00.
cik km vajag piebraukt, lai varetu iedot persikaa?
vel jau nedelja laiks piebraukt, uztaisi celojumu
vel jau nedelja laiks piebraukt, uztaisi celojumu
Bija jau tāds plāns, bet nākamajā nedēļas nogalē jau iekrīt pasākums.
Es kaut ka neiebraucu. Ja es atbraukšu tikai paskatities visas tās sacensības,kas būs no 12 līdz 17(lkm) tād cik man jamaksa?
As real as it gets
Neatkarīgi no tā, vai piedalās visur vai arī pilnīgi nekur un stāv malā, katram ir jāmaksā 3 euro (pasākuma dienā pie ieejas būs 4 euro)
3 eiro iepriekš maksājot, vai 4 eur uz vietas.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
un 4 eur in no auto vai no katra cilveka kas sez auto?
As real as it gets
No personas.
Kas tad tur ir ,tie paši 4 aliņi vien ir.
zb,zhel ,ka auto ar rusu un vel joprojam uz blekjinikiem..bus vien jagaidaa nakama gada atkla shana
zb,zhel ,ka auto ar rusu un vel joprojam uz blekjinikiem..bus vien jagaidaa nakama gada atkla shana
Agnis rakstīja:Neatkarīgi no tā, vai piedalās visur vai arī pilnīgi nekur un stāv malā, katram ir jāmaksā 3 euro (pasākuma dienā pie ieejas būs 4 euro)
Tātad pat ja es sēžu mājās vai esmu darbā tajā laikā, man tik un tā ir jāmaksā 3 euro? tā taču ir izspiešana
jocīgs esi? Tevi izčakārēs ar nievājošiem skatieniem tikai Ķekavas pakas vai bezgaumīgas žiletes (gaumīga drīkst būt ) gadījumā(e)Rolish rakstīja:Kas tad tur ir ,tie paši 4 aliņi vien ir.
Pa 4 euro 4 aliņus tā kā nevar nopirkt, ja nu vienīgi divstāvīgo Vanagu vai Rubeni un tad nodarboties ar ornitoloģiju
Bet nopietni, vai tiešām tie 3 eur ir pa daudz? Ja tos nevar sagrabināt, tad rodas jautājums kā var uzturēt BMW
Bet nopietni, vai tiešām tie 3 eur ir pa daudz? Ja tos nevar sagrabināt, tad rodas jautājums kā var uzturēt BMW
Jā, un pēc foruma jaunajiem noteikumiem, tev par katru savu postu arī būs 3 euro jāmaksāRidlihs rakstīja:Tātad pat ja es sēžu mājās vai esmu darbā tajā laikā, man tik un tā ir jāmaksā 3 euro? tā taču ir izspiešana
par šo, šotiņš no manisAgnis rakstīja:
p.s.
nu dažam jau no tā BMW tur daudz nav palicis
ņemot vērā ka samaksājot tikai 3,-EUR (pasākuma dienā - 4,-EUR) ir iespēja tikt pie daļas no kopējā balvu fonda - 1500,-EUR
Un protams ir padomāts par līdzbraucējiem un tie kas nepiedalīsies nevienā no disciplīnām - būs iespējams iegūt dažādas ļoti vērtīgas balvas konkursos
Un protams ir padomāts par līdzbraucējiem un tie kas nepiedalīsies nevienā no disciplīnām - būs iespējams iegūt dažādas ļoti vērtīgas balvas konkursos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 31