E36.lv sezonas atklāšana 2015!

Sacensības, sabraucieni, BMW dienas un visādi citādi ar auto saistīti pasākumi.
Profila bilde
Princese666
Ziņojumi: 9
Pievienojies: 01 Jūl 2014, 20:11
Braucu ar: isku
takeshi rakstīja:ja brauc skatities pasakumu ar cita razotaja masinu un nekur nepiedalas tikaj skatas arii vaitad jamaksaa????
Ja arii ar autobusu atbrauc, tad katram par ieeju ir jamaksa ;) Tiesi tapat ka pagajuso gadu, nekas tacu nav mainits
She don't believe in shootin' stars
But she believe in shoes and cars.
Profila bilde
takeshi
Ziņojumi: 632
Pievienojies: 25 Jūl 2011, 03:03
Braucu ar: sport vagonu!
Atrašanās vieta: rigas
kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
elksnis
Ziņojumi: 1075
Pievienojies: 19 Mai 2013, 02:56
Braucu ar: e36/v70
Reputācija: 1

Sedi majas... nebus ne cents jaizdod....
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

Kāda starpība ar ko brauc?! Es teiktu otrādi, tiem, kas nav ar e36, jāmaksā dubultā, lai nebojā auru! :)
d[-_-]b
Profila bilde
kristapsk94
Ziņojumi: 390
Pievienojies: 16 Okt 2012, 11:55
Braucu ar: 328. IK4
Atrašanās vieta: marupes
Reputācija: 1

Tapec kad tas ir pasakums nevis pie ezera sedesana. Jaa tu ej uz koncertu tu ari nemaksa un saki es te pie durvim paklausisos ? :d
takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

Katru gadu, viens un tas pats cepiens par pāris eiro. Es hujeju, ja cilvēks uztraucas par 5 eiro iejas maksu, kā viņš vispār spēj atļauties uzturēt da jebkādu transportlīdzekli. :doh:
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
Āfigeķ. :lol:

Kāpēc man dodoties uz drifta sacenēm, kurās es neko nedaru ir kaut kas jāmaksā? Saprastu, ja es brauktu driftā/piedalītos, tad protams maksātu! Faktiski to var attiecināt arī uz jebkuru pasākumu, kurā Tu nepiedalies, bet Tev ir jāmaksā.

:tuirloģisks?: :emo:
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 3

Ruu rakstīja:

Kāpēc man dodoties uz drifta sacenēm, kurās es neko nedaru ir kaut kas jāmaksā? Saprastu, ja es brauktu driftā/piedalītos, tad protams maksātu! Faktiski to var attiecināt arī uz jebkuru pasākumu, kurā Tu nepiedalies, bet Tev ir jāmaksā.

musdienas loģika ļoti strauji mirst ara , tapec rodas aizvien vairak un vairak šadu stulbu jautajumu :doh: :lol:
P.S. lajkam ka ari bušu :rolleyes:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

Ir lietas kas nemainās ....

Tad jau pa skati un nodokli vispār jāģībst katru gadu :doh:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

Ruu rakstīja:

+850

tieši tā, kāpēc man jāmaksā kinoteātrī par Fast 7 seansu, ja pats tajā nefilmējos !!!!
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans
Ridlihs rakstīja:
Ruu rakstīja:

+850

tieši tā, kāpēc man jāmaksā kinoteātrī par Fast 7 seansu, ja pats tajā nefilmējos !!!!
Iedomājies, man bija jāmaksā kinoteātrī arī par filmu, ko pats filmēju! (patiess stāsts)
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns
Reputācija: 2

Tik labs kapec man ir jamaksaa ja neko nedaru:D:D:D:D:D:D:D nu stulbaaks domu gajiens nav iespeejams:D
Profila bilde
Ridlihs

CaK rakstīja: Iedomājies, man bija jāmaksā kinoteātrī arī par filmu, ko pats filmēju! (patiess stāsts)
Expendables? :lol:
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans
Ridlihs rakstīja:
CaK rakstīja: Iedomājies, man bija jāmaksā kinoteātrī arī par filmu, ko pats filmēju! (patiess stāsts)
vai ne! :) esmu operators pēc profesijas https://www.youtube.com/watch?v=pdZ5IA-VNEE
Profila bilde
Ridlihs

CaK rakstīja:
Ridlihs rakstīja:
vai ne! :) esmu operators pēc profesijas https://www.youtube.com/watch?v=pdZ5IA-VNEE
Tu labāk iedod linku kur to Tavu filmu var ievērtēt ;)
Profila bilde
timon
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 25 Mar 2013, 23:19
Braucu ar: Ninja Turtle
nu vo, tagad viņš neatbrauks :sad: :lol:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

20 dienas vairs.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
takeshi
Ruu rakstīja:

ru tu esi jocigs vai kaaa? gribu redzet kura vieta tev egle vai elksnis drifta maksa par piedalisanos 7euro :tuirnormalscalis?: :lol:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
Profila bilde
takeshi
ZzevsS rakstīja:Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
viss ir normali
*ir nauda un nau man zel!
*balaganu sacela parejie es tik paintresejos!
*es uzdevu normalus jautajumus un gribeju lai man izskaidro kapec ta un ne savadak!(bet neviens ta arii neko jedzigu neatbildeja)
*seit jau sak iet uz bmwpower pusi ta izskatas(kads kautko pajauta un aiziet spams pa 8lapaspuseem)
:tiripatiesiba: :hahaha: