E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 42
- chevron_right
Ja arii ar autobusu atbrauc, tad katram par ieeju ir jamaksa Tiesi tapat ka pagajuso gadu, nekas tacu nav mainitstakeshi rakstīja:ja brauc skatities pasakumu ar cita razotaja masinu un nekur nepiedalas tikaj skatas arii vaitad jamaksaa????
She don't believe in shootin' stars
But she believe in shoes and cars.
But she believe in shoes and cars.
kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
Sedi majas... nebus ne cents jaizdod....
Kāda starpība ar ko brauc?! Es teiktu otrādi, tiem, kas nav ar e36, jāmaksā dubultā, lai nebojā auru! :)
d[-_-]b
Tapec kad tas ir pasakums nevis pie ezera sedesana. Jaa tu ej uz koncertu tu ari nemaksa un saki es te pie durvim paklausisos ? :d
takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
Katru gadu, viens un tas pats cepiens par pāris eiro. Es hujeju, ja cilvēks uztraucas par 5 eiro iejas maksu, kā viņš vispār spēj atļauties uzturēt da jebkādu transportlīdzekli.
Āfigeķ.takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
Kāpēc man dodoties uz drifta sacenēm, kurās es neko nedaru ir kaut kas jāmaksā? Saprastu, ja es brauktu driftā/piedalītos, tad protams maksātu! Faktiski to var attiecināt arī uz jebkuru pasākumu, kurā Tu nepiedalies, bet Tev ir jāmaksā.
:tuirloģisks?:
Ruu rakstīja:Āfigeķ.takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
Kāpēc man dodoties uz drifta sacenēm, kurās es neko nedaru ir kaut kas jāmaksā? Saprastu, ja es brauktu driftā/piedalītos, tad protams maksātu! Faktiski to var attiecināt arī uz jebkuru pasākumu, kurā Tu nepiedalies, bet Tev ir jāmaksā.
musdienas loģika ļoti strauji mirst ara , tapec rodas aizvien vairak un vairak šadu stulbu jautajumu
P.S. lajkam ka ari bušu
Ir lietas kas nemainās ....
Tad jau pa skati un nodokli vispār jāģībst katru gadu
Tad jau pa skati un nodokli vispār jāģībst katru gadu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
+850Ruu rakstīja:Āfigeķ.takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
tieši tā, kāpēc man jāmaksā kinoteātrī par Fast 7 seansu, ja pats tajā nefilmējos !!!!
Iedomājies, man bija jāmaksā kinoteātrī arī par filmu, ko pats filmēju! (patiess stāsts)Ridlihs rakstīja:+850Ruu rakstīja:Āfigeķ.takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
tieši tā, kāpēc man jāmaksā kinoteātrī par Fast 7 seansu, ja pats tajā nefilmējos !!!!
Tik labs kapec man ir jamaksaa ja neko nedaru:D:D:D:D:D:D:D nu stulbaaks domu gajiens nav iespeejams:D
Expendables?CaK rakstīja: Iedomājies, man bija jāmaksā kinoteātrī arī par filmu, ko pats filmēju! (patiess stāsts)
vai ne! :) esmu operators pēc profesijas https://www.youtube.com/watch?v=pdZ5IA-VNEERidlihs rakstīja:Expendables?CaK rakstīja: Iedomājies, man bija jāmaksā kinoteātrī arī par filmu, ko pats filmēju! (patiess stāsts)
Tu labāk iedod linku kur to Tavu filmu var ievērtētCaK rakstīja:vai ne! :) esmu operators pēc profesijas https://www.youtube.com/watch?v=pdZ5IA-VNEERidlihs rakstīja:Expendables?CaK rakstīja: Iedomājies, man bija jāmaksā kinoteātrī arī par filmu, ko pats filmēju! (patiess stāsts)
nu vo, tagad viņš neatbrauks
ru tu esi jocigs vai kaaa? gribu redzet kura vieta tev egle vai elksnis drifta maksa par piedalisanos 7euro :tuirnormalscalis?:Ruu rakstīja:Āfigeķ.takeshi rakstīja:kapec ja es neko nedaru man jamaksa? saprotu ja braucu ar e36 tad protams
Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
viss ir normaliZzevsS rakstīja:Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
*ir nauda un nau man zel!
*balaganu sacela parejie es tik paintresejos!
*es uzdevu normalus jautajumus un gribeju lai man izskaidro kapec ta un ne savadak!(bet neviens ta arii neko jedzigu neatbildeja)
*seit jau sak iet uz bmwpower pusi ta izskatas(kads kautko pajauta un aiziet spams pa 8lapaspuseem)
:tiripatiesiba:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …