E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 33
- chevron_right
Bestbmw teica, ka ieradīsies ar savu krītiņu banduPjērs rakstīja:Aiz tirdziņa otra aktuālākā vieta varētu būt rings.
Piem. boksa rings ar cimdien, un visi lielie interneta džedaji beizdot varētu izpausties.
+ Skatītāji liktu likmes un viss notiktu kā totalizatorā.
tas labi, man vajag live tv lai online no uk varetu skatities. Mošk ar CAK jasarunā...
Atceroties nesenos "konfliktus", liekas, ka būtu interesanti
Galvenais trāpīt pirmajamRiks* rakstīja:Atceroties nesenos "konfliktus", liekas, ka būtu interesanti
Galvenais ir uzvara. Pirmais kursh sit tas ari paliek vainigs, ja lieta nonak lidz police.
Cūcība. Sapratu,ka kārtējās ārzemju performances mūzikā dēļ netikšu uz atklāšanu. #Mūziķa_dzīve
Toties varu neskriet ar kupejas krāsošanu
Toties varu neskriet ar kupejas krāsošanu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
CaK jātaisa periscope LIVEPjērs rakstīja:tas labi, man vajag live tv lai online no uk varetu skatities. Mošk ar CAK jasarunā...
Varbùt varètu beigt tuftu dzìt
lai tiktu uz afterparty,maksajums ir jabut obligati konta,vai ari var skaidra?
obligāti kontā!
Lasot,rodas jautājums,kas jūsu prāt ir šrots? Jo ja neuzspēs atdzīt sarkano kupeju uz LV no fāterlandes,es domāju braukt ar pelēko ziemas miseni,jo ļoti gribas beidzot aizbraukt uz atklāšanu.Steeliji,norūsināta haube,fleksis atsperees,stikeri uz spārna utt beet tehniski viss okee iznemot starteri un sajūguDj Plosky rakstīja:Šrotistiem jau laicīgi sākas atmazkas... Nebaidies, wannabe pusdienu naudas drifteru tur būs ne mazāk par pus pļavu!
Mani tur neviens nenolinčos?
Nolinčos, labāk nebrauc. Dzirdēju arī, ka 5km rādiusā ap pasākuma norises vietu patrulēs stila policija. Tāpat baumo par iespējamu robežsardzes helikoptera un snaiperu piesaistīšanu, kuri nepieļaus citos postos aprakstīto auto tuvošanos Rullīšu trasei
Bet nopietni, jums nav apnicis čīkstēt par savām miskastēm? Kāds auto ir ar tādu brauc, ja tevi tā pis tas, ko par tavu lūzni domās citi, tad ikdienā droši vien ar to auto pārvietojies tikai naktīs un ar maisu galvā?
Lūdzu, beidziet šeit rakstīt tādas muļķības
Bet nopietni, jums nav apnicis čīkstēt par savām miskastēm? Kāds auto ir ar tādu brauc, ja tevi tā pis tas, ko par tavu lūzni domās citi, tad ikdienā droši vien ar to auto pārvietojies tikai naktīs un ar maisu galvā?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nečīkstu. Vnk liekas,ka te jabūt kkadam standartam,palasot postusrvars rakstīja:Nolinčos, labāk nebrauc. Dzirdēju arī, ka 5km rādiusā ap pasākuma norises vietu patrulēs stila policija. Tāpat baumo par iespējamu robežsardzes helikoptera un snaiperu piesaistīšanu, kuri nepieļaus citos postos aprakstīto auto tuvošanos Rullīšu trasei
Standarti? Viss atkarīgs no tā cilvēka gaumes, kurš stāvēs pie iebrauktuves un teiks, kurš auto ir šrots un kurš nav
tad jau būšu jebkurā gadījumāInferno rakstīja:Standarti? Viss atkarīgs no tā cilvēka gaumes, kurš stāvēs pie iebrauktuves un teiks, kurš auto ir šrots un kurš nav
p.s. sorry par off topiku
Tak necepās, man personīgi ir pilnīgi vienalga cik tumšā stūrī manu miskasti noliks, jo es zinu, ka viņa ir šrots
Vienkārši ja ir šrots ar nemotoru ,tad neviens pat uzmanību nepievērsīs ,tākā droši visi braucat ,ja tik tālu aizvilks
Kur Jùs to visu dàbùnat àrà...
Ideja ir sekojośa interentàkos/smukàkos auto liks vairàk kopà lai kàds kaut kur nepazustu tàlienè.
Ja cilvèks ir centiens sakopt savu auto tad tam ir jàstàv priekśpusè lai visi labàk redzètu.
Ideja ir sekojośa interentàkos/smukàkos auto liks vairàk kopà lai kàds kaut kur nepazustu tàlienè.
Ja cilvèks ir centiens sakopt savu auto tad tam ir jàstàv priekśpusè lai visi labàk redzètu.
Stilam nav nozīmes, galvenais lai tā kaste normāli iet! Teiksim, pagājušajā gada atklāšanā dragrace 3+ litru klasè uzvarēja necila paskata 2.5 žurka. Dzirdēju ka šogad arī būšot !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 33