Ziemas prieki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Un tā Harča video vispār laba
Salacgrīvā uz upes ir izšķūrēta trase, un cik man zināms, nākamajā nedēlas nogalē ir paredzētas sacensībs, parastajām ielas mašīnām ar priekšpiedzinu, 4x4 un klasiskās piedzinas grupās. Aizvakar biju nobraucis uz trasi, ir ok, tik vietām tāds grubulains ledus, bet sodien redzēju uz ledus krosiniekus un gaj jau tie būs piebraukājuši. Ar sēdinātiem vēlams nebraukt, jo braucot uz trasi lejā ir tāds ass kalns, kur var uzkārties. Es ar savu stoku itkā nejutu ka aizkeros.
pilniga taisnība! es uz vosa ar savām tupelēm ātrak pa 70 fiziski ieskrietēs nevareju jo dirsa sāka slidēt arāRuu rakstīja:Agri - uz ledus vajag zāģus, ar parastajām tupelēm tur toč nav ko darīt.
šodien kaut kas notiek? :)
ja nu kādam ir interese tad mes ap 21.00 plānojam doties uz sporta kompleksu alfa,lejā pie apļiem tiekās
Nedaudz paākstījos
Pēdējais labojis oscar - 20 Feb 2012, 22:57, kopā labots 1 reizi.
tikko no sporta kompleksa,tur auto un tautas pa daudz lai sportotu,doma atgriesities tur ap 22:00Kobreti rakstīja:ja nu kādam ir interese tad mes ap 21.00 plānojam doties uz sporta kompleksu alfa,lejā pie apļiem tiekās
coupe 2.8
http://www.youtube.com/watch?v=XHy1-Kc1 ... e=youtu.be
nu ja jau - tad lai iet...
nu ja jau - tad lai iet...
Aizbraucu līdz Alfai, bet nevienu nesagaidīju
Bet slīd perfekti
Bet slīd perfekti
ko mūldi bijām lejā kaut kur ap 21.20 visi! martinez pat satikām
Nu es ap to laiku jau slīdēju prom
Domāju, ka nav jēga gaidīt, nebija arī tava telefona
Domāju, ka nav jēga gaidīt, nebija arī tava telefona
vot es a biju ap 20:00 tad aizbraucu un atbraucu atpakaļ uz 22:00
Būtu caur telephonu ielīdis e36.lv un paskatījies ka visi brauc uz 21-22
galvenas PAT Martinez sataikām,es laikam tāds neaktīvs palicis
Būtu caur telephonu ielīdis e36.lv un paskatījies ka visi brauc uz 21-22
galvenas PAT Martinez sataikām,es laikam tāds neaktīvs palicis
coupe 2.8
Tikai ar naglām! Ja ir iespēja tādas dabūt, iesaku pamēģināt uz vosa.Ruu rakstīja:Agri - uz ledus vajag zāģus, ar parastajām tupelēm tur toč nav ko darīt.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
[*]Tā varbūt kādam intresēs autosprinta sacensības Piebalgas pusē.
Pats piedalītos,bet, mans stav Rīgā bembīts, un nav naudas lai piedalītos,jo tgd esmu bez darba ,ja butu marta beigas tad piedalītos,tad man nāks no Vācijas 5~6 e36 un tad sanaktu kko nopelnīt + varēšu kādu zolīdaku moš priekš sevis iegādāties ,bet nu būšu tur un noskatīšos no malas,jo no manam majam tur ir mazāk ka 5 min gajiens ar kājām
ta reku bildīte un apraksts maziņš ..
Riepas: atlauts piedalities tikai ar ielas riepam.
1 dalibnieks = 5Ls
Daliba no 18 gadiem.
Aizsargkivere ir obligata. (Bus ari iespeja aiznemties uz vietas).
Protams, nosleguma ir ballite kafejnica "Kapnes". Ieeja 2Ls, dalibniekiem- bez maksas.
Par drosibu trase katrs atbild pats.
Uz saredzesanos Jaunpiebalgaa!
Pats piedalītos,bet, mans stav Rīgā bembīts, un nav naudas lai piedalītos,jo tgd esmu bez darba ,ja butu marta beigas tad piedalītos,tad man nāks no Vācijas 5~6 e36 un tad sanaktu kko nopelnīt + varēšu kādu zolīdaku moš priekš sevis iegādāties ,bet nu būšu tur un noskatīšos no malas,jo no manam majam tur ir mazāk ka 5 min gajiens ar kājām
ta reku bildīte un apraksts maziņš ..
[*]
Klases: RWD; FWD; 4WD.- Sakarā ar mums nelabvēlīgiem laika apstākļiem sacensības tiek pārceltas uz 03.03.2012
Riepas: atlauts piedalities tikai ar ielas riepam.
1 dalibnieks = 5Ls
Daliba no 18 gadiem.
Aizsargkivere ir obligata. (Bus ari iespeja aiznemties uz vietas).
Protams, nosleguma ir ballite kafejnica "Kapnes". Ieeja 2Ls, dalibniekiem- bez maksas.
Par drosibu trase katrs atbild pats.
Uz saredzesanos Jaunpiebalgaa!
Pēdējais labojis kopitar - 23 Feb 2012, 14:01, kopā labots 1 reizi.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
o, nav tik tālu no manis,varētu apskatīties kāda tur konkurence rwd bet tajā dienā ir tepat tuvāk gonka.
Kura vieta tad vēl ir gonka? no kuras puses esi?
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
esmu otrpus Madonai, precīzāk MurMastiene.
Ļaudonā, bet tā jau katru nedēļu notiek gonkas Madonas apkārtnē
Ļaudonā, bet tā jau katru nedēļu notiek gonkas Madonas apkārtnē
Jup jup, daudz gonku apkārt Madonai.
tas ir tas būvētais e36 x ???
Jup tas pats 4x4 turbo m50b25
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8