E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 44
- chevron_right
mja ja butu lidzeklji.....
Man ar ruslans nestraucies
aa tik uz baltas mašīnas to diemžēl vislabāk redz.. aj lab off topic..
Mēs ar Activity jau esam samaksājuši, tā kā 100% būsim...Rolands rakstīja:Runātāju daudz,bet pagaidām saraksts nepapildinās
Jums vajadzētu iedot diplomu par to, ka pirmie samaksājāt Kaut kad nākamajā vai aiznākamajā dienā pēc publicēšanas
Visi tagad atklāti pastāstam savu auto defektus, citādāk baigi daudz te kautrējās rādīties ar savu auto, runājot par mistiskiem sterilajiem e36.
Man, piemēram, drauga māšele iedauzīja priekšējo pagriezienrādītāju, roku balstam mistiska apaļa plaisa un šobrīd stāv ātrumkloķis, kas labāk izskatītos, ja būtu taisīts no makgaiverenes...
Man, piemēram, drauga māšele iedauzīja priekšējo pagriezienrādītāju, roku balstam mistiska apaļa plaisa un šobrīd stāv ātrumkloķis, kas labāk izskatītos, ja būtu taisīts no makgaiverenes...
kuššš.. būs alga 15.ajāā .. samaksāsim mēs ar meiteni ar
svjo es 100% zinu ka netieku ar savu auto , vel pa nedelu parcelas krasosana
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Da kas tev ir ar to kràsošanu?
Moš krāsosies vèl tikai jūnijā......
Moš krāsosies vèl tikai jūnijā......
ta nezinu kas ar to visu ir, itka tika unats uz sito nedelu, tagad peksni uz nakamo jo iepriekseja masina nav pabeigta , bet ka saka labs naak ar gaidiisanu un labak tagad patiesam nakamo nedelu jo vel nav karba uzbasta jauna virsuu un likt veco atpakal ari butu mulkiigi
Labas cenas.
Labas cenas.
Jā, jā... Žetons mums...dogMa rakstīja:Jums vajadzētu iedot diplomu par to, ka pirmie samaksājāt Kaut kad nākamajā vai aiznākamajā dienā pēc publicēšanas
KLAVINS rakstīja:ta nezinu kas ar to visu ir, itka tika unats uz sito nedelu, tagad peksni uz nakamo jo iepriekseja masina nav pabeigta , bet ka saka labs naak ar gaidiisanu un labak tagad patiesam nakamo nedelu jo vel nav karba uzbasta jauna virsuu un likt veco atpakal ari butu mulkiigi
KLAVIN domā tak racionāli!
Būs BMW sabrauciens, tobiš gada svinības, tur visi ierodās un lepojās ar saviem auto!
Tātad, zvani Andžam un runā, ka mašīnu atstāsi, teiksim, 21.05 un tas arī viss!
Būs tev transports un smaids uz sejas, krāsotājam padarīti darbi!
P.S. Un nevajag tagad demagoģēt, ka tev tas krabis mēsls,jo nav nokrāsota kāda švīka vai iztaisnota kāda bukte!
es nesaku ka vins ir mesls, bet vienkarsi kauns plasakai publikai paradities ar tam visam sviiikam da nee tas jox, istaniba es vel tikai priecajos ka nebusu ar auto varesu kadam uz astes uzsesties un nebus jauztraucas vai nakamaja diena varu braukt vai nee , varesu pec pilnas programmas
Labas cenas.
Labas cenas.
Manam arī uz priekšējā bampera ir daudz kasaki,tas nenozīmē,kad nebūšu
Nu jūs gan esat (geji) ar tām visām švīkām utt.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ja braukšu, varēsi mani pa ceļam izklaidēt.KLAVINS rakstīja:istaniba es vel tikai priecajos ka nebusu ar auto varesu kadam uz astes uzsesties un nebus jauztraucas vai nakamaja diena varu braukt vai nee , varesu pec pilnas programmas
o, ar M3
Labas cenas.
Labas cenas.
es netieku man lidmasina 19. maija ielido riga pagaidam kka ta un pirmaja diena pec juras 100% nekur nebrauksu parejiem liksos neadekvats jo 4 menesus neesmu ne pilites alkoh un vel daudz ko neesmu redzejis
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 44