E36.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 15.09.2012.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 15
- chevron_right
Paldies Rihardam par jautrajiem briziem
Rihards bija
Dogma, nakamreiz, kad runa par avarijam pirms dosanas cela, nosplaujies par plecu savadak es pa celam gandriz bez ritena paliku( paldies ervvim, ka pamaniji ) un skoda pabojaja kadam gan dienu gan spekratu bet neskatoties uz to, pasakums tiesam
Njaa pasakums tiesham bij super - paldies organizatoriem!
Nevaru sagaidiit nakoshaas sezonas sakshanos un cerams izdosies mums ginesa rekordu uzstaadiit :)
Nevaru sagaidiit nakoshaas sezonas sakshanos un cerams izdosies mums ginesa rekordu uzstaadiit :)
Paldies liels organizatoriem par forso pasakumu, un tiesam bija patikami atrasties starp nepazistamiem cilvekiem, ta teikt ka jauninjajam! patikama attieksme un var diezgan atri iejusties :) Neskatoties uz nesmuko incidentu :S pasakums tiesam uz visiem 100! :) paldies
jaa... tiešām bija forši, ja neskaita haotisko maldishanos sakumaa... bet bija forsi un smiekliigi
prieks, ka sabraucam tik kupla skaitaa...
prieks, ka sabraucam tik kupla skaitaa...
piekriitu možajam, pasaakums bij izdevies tieshaam
atpakaļceļš arī nebij sūdīgs
gaidam naakamo sezonas atklāšanu
un bildes
atpakaļceļš arī nebij sūdīgs
gaidam naakamo sezonas atklāšanu
un bildes
Pēdējais labojis matissc - 15 Sep 2012, 21:11, kopā labots 1 reizi.
aa un tas par to diagnostiku tieshaam bij labi izdomāts, paldies!
šis sabrauciens man ar bija pirmais, bet noteikti ne pedejais.
man ļoti patika tiekamies nakamaja sabrauciena
man ļoti patika tiekamies nakamaja sabrauciena
jaaa atpakalceljs bija izsmelts pilniibaa...
Cik nu varēja tik pieskatīju ..V1Beta rakstīja:sabinchix plazā saskaitīja 46 mašīnas. pēc tam līdz fotosesijas laukumam daži nozuda. un tad ēst n dzert vietā vēl pamazām laidās uz mājām. es ar. bija labs. ja neskaita to, ka gandrīz bez pakaļējā riteņa paliku pa ceļam.
Bet pasākums bija ļoti patīkams
Dēls vel joprojāms nebeidz rūnāt par daudzajiem BMW .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pasākums interesants, žel ka nevarēju palikt ilgāk, bet kopuma visi draudzigi un labi organizēti
Ja, pavisam aizmirrsu :) tiesam lies paldies par diagnostiku :) tiesam ta teikt ka davana naca, un skaidriba ka vis ir bumbas manam autinjam :)
bet nu prieks un laime kur tu rodies :d aizbraucu majas, vis oke, ne jabrauc uz veikalu, kapju ieksa un ara vairs netieku druvis nestrada
bet nu prieks un laime kur tu rodies :d aizbraucu majas, vis oke, ne jabrauc uz veikalu, kapju ieksa un ara vairs netieku druvis nestrada
Liels paldies visiem, kas piedalījās. Lieliska diena.
Vēl lielāks paldies organizatoriem un visiem, kas rūpējās, lai šī diena sanāktu lieliska.
Un vēl gribu pateikt lielu paldies Activity un Jolcinai par foršo uzņemšanu un izpalīdzēšanu.
Vēl lielāks paldies organizatoriem un visiem, kas rūpējās, lai šī diena sanāktu lieliska.
Un vēl gribu pateikt lielu paldies Activity un Jolcinai par foršo uzņemšanu un izpalīdzēšanu.
Liels paldies Jolciņai un Activity par Foršo uzņemšnu pie sevis!!!Diagnostika tiešām ir forša lieta tikai žēl ka Activity sanāca visu dienu līdz pat tumsai pavadīt veicot diagnostiku... nevarēja kopīgi pabūt ar pārējiem un atpūsties!
Bet visā visumā PALDIES organizātoriem!!!
Bet visā visumā PALDIES organizātoriem!!!
Super pasaciens Bij prieks redzet tik daudz un dazadus E36 vienuviet Milzigs paldies organizatoriem un protams par diagnostiku Gaidam nakamo pasacienu
Maajup cels arii bija jautrs kopa ar Mozo un Matissc
Maajup cels arii bija jautrs kopa ar Mozo un Matissc
erda bildes sudijā!!
kamer Erda savaksies pajies 2 dienas.
Paies.ervvis rakstīja:kamer Erda savaksies pajies 2 dienas.
Kvalitāte ir jāgaida..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …