Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
Cik esmu dzirdejis, par 159 km/h ir sanjemts ap 150ls sods!bendzingalva rakstīja:vienu brīdi jau tur kādi 4 tā arī vilkām, kad kautkāds A3 gribēja paskriet garām. uz 150 būtu par 60km/h kautkādi 60Ls i būtu. bet man jau liekas ka pieklājīgā braukšana un kulturālā nespolēšana beidzās pie "Raganas ligzdas" ļoti daudziem, kam kā sanāca tas jau ir cits jautājums.
baigi daudz izklausās... mani pilsētā iebildēja uz 80 un 30Ls samaksāju. Bet fotoradari punktus neliek, tāpēc tas vienalaga ir izdevīgāk.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Cik maksā 1 punkts?
arī 1 punkts var būt pēdējais, un tad varēsi iepirkt e-talonu uz 2 gadiem vai gadu, kā paveiksies.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Bij labi Tikai tā nostaigājos No kolonas beigām bij labs skats un bildes arī sanāca pāris labas līkumos
cik tad žurcinieku kopā tā īsti bija sabraukuši? Rīgā pie DEPO bija kautkādi 20.
bendzingalva rakstīja:baigi daudz izklausās... mani pilsētā iebildēja uz 80 un 30Ls samaksāju. Bet fotoradari punktus neliek, tāpēc tas vienalaga ir izdevīgāk.
Cik ja pareizi saskaitīju, tad Turaidā bija 33, jeb arī es kļūdos...
Bija okei, vienā brīdī pie ķēķa, laikam es biju vainīgs, jo dēļ mk3 lūpas nācāsnobremzēz un tad aiz manis bija tā kā bija cik skatijos spoguļos... tākā ļoti atvainojos par to mazo negaidīto manevru, bet labi ka viss beidzās labi...
Bija okei, vienā brīdī pie ķēķa, laikam es biju vainīgs, jo dēļ mk3 lūpas nācāsnobremzēz un tad aiz manis bija tā kā bija cik skatijos spoguļos... tākā ļoti atvainojos par to mazo negaidīto manevru, bet labi ka viss beidzās labi...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
jip izveleejos piparu, vismaz veseliigaak, jakas prieks, bija tevi vismaz dzīvē ieraudzīt :)uteo rakstīja:Mani arī piebeidza lielās gājiens+aukstums. Un Zelta rudens arī vēl nav īsti atnācis.
p.s. Pēc tam Alfā redzēju forumiešus ieturamies, Agris Pipariņā, pārējie laikam Hesītī Pats arī kkur starp abiem vakariņoju
viņs brauca pēdējais aiz manis, visamz cik atceros. diezgan tur raustīji uz priekšu atpakal. ja ietur lielaaku distanci, tad var mieriigi braukt :)KLAVINS rakstīja:kur kolona tu brauci? sakuma vai beigas ? jo sakuma neka tada nebija bet beigas taa parasti ir, prieksaa viss bija pa mierigo visi stabili braucam vienaa atrumaaRolands rakstīja:Itkā viss bija norm,tik tā braukšana kolonnā bija ļoti neforša,tad ātrāk jābrauc,tad atkal jābremzē straujāk,pie tā vajadzetu piedomāt uz nākamajiem braucieniem
Vēl prieks, ka tik daudz jaunu cilvēku bija, to var spriest arī pēc jūsu rakstītā, galvenais jums ir vēlēties piedalīties pasākumos. Jo nevienmēr sanāk labi pasākumi, bet lielāko ties ir labāki :)
jaa un nezinu kursh, bet jaku apbērt ar smiltīm ar naf forši..vtechh rakstīja:Mja.
man par to spolešanos ir tāds stingrs vārds vienam lietotajam tikai nezinu vel kuram.
bet aizbrauca kopa ar gda33 un bij zalsh e36. bikit tā nesmuki ar akmenjiem pa sanu nodeva spolējot!!!. iesaku apsaktit kas ir aizmugurē!
tai brīdī vairs cilvēks nedomā kas būtu ja nofokjētu vai noķertu polcija, tad ir jādomā par sava auto vadīšanu, tiesa ka csn pārkāpj, bet nu katram savs prieciņsbendzingalva rakstīja:vienu brīdi jau tur kādi 4 tā arī vilkām, kad kautkāds A3 gribēja paskriet garām. uz 150 būtu par 60km/h kautkādi 60Ls i būtu. bet man jau liekas ka pieklājīgā braukšana un kulturālā nespolēšana beidzās pie "Raganas ligzdas" ļoti daudziem, kam kā sanāca tas jau ir cits jautājums.
diemzel tur nekadi nevar izbegt no tadam situacijam kolona beigam jo prieksa viss bija loti organizeeti un mieriigi un neasaustiiti brauca ,ttas nozime ka kaut kur pa vidu sakas raustiisanaas kas arii ietekmeja kolonas beigasRolands rakstīja:es biju pēdējais,nācās pat vairāk kā ierasts atpalikt,lai nesanāktu shaizeKLAVINS rakstīja:kur kolona tu brauci? sakuma vai beigas ? jo sakuma neka tada nebija bet beigas taa parasti ir, prieksaa viss bija pa mierigo visi stabili braucam vienaa atrumaaRolands rakstīja:Itkā viss bija norm,tik tā braukšana kolonnā bija ļoti neforša,tad ātrāk jābrauc,tad atkal jābremzē straujāk,pie tā vajadzetu piedomāt uz nākamajiem braucieniem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nākamreiz beigās vairs nebraukšu
tapec ari censos tikt kolonas saakumaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
pats nebildēji gadījumā?-HAPO- rakstīja:Ragana,ja nekļūdos,tad 36 bija
Tikai ar acīmbendzingalva rakstīja:pats nebildēji gadījumā?-HAPO- rakstīja:Ragana,ja nekļūdos,tad 36 bija
CelicaClub Latvija vakar pus dienu pa Siguldu ripināja, bet e36.lv diemžēl neredzējām un nesatikām.. :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right