E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 30
- chevron_right
+2 plazā, bet cikos tur tiekamies?BuKTOP rakstīja:+1 plaza-HAPO- rakstīja:Atdevu savu maiņu,tātad uz 333 braukšu. Varbūt vēl līdz apelsīnam,bet tālāk gan nē. Par auto stāvokli galīgi nestresoju-kāds ir,tāds arī patīk (izņemot mazos rastija burbulīšus priekšā) Kā braucam? Katrs pa sevi,jeb tomēr vācamies Plazā? Es par Plazu
brauc uz 70zefīrs™ rakstīja:Nu rēķini ja es braucu uz 90 un nekur nespiezu grīdā tad man ēd 10ls uz 100km , es dzīvoju olainē, sanāk ka man līdz 333 ir kādi 60-65km , tad pa trasi kadus 15 ls toch nodedzinashu ja ne visus 20ls, vel jasamaksa par afterparty par sevi un draudzeni + alko+ciigas rezultaats ir kādi 100lvlV1Beta rakstīja:vai tad ar 3.44 tik traki rij ?
p.s. man ir 2.8 motors
Ir tik viena problēma, ar ko tik uz pasakumu
Tas bija tad,kad visas ja nekļūdos 55 mašīnas brauca. Domājat tagad tik daudzi sabrauks tieši Plazā??? Ēnivej,es būšu un startēšu no PlazasSabinchix rakstīja:..Tieši tā!KLAVINS rakstīja:es dzili jums ieteiktu tikties taja depo kas ir pie ulbrokas apla, vismaz arii visi smuki varesiet pabraukt, nevis paskirsaties pie entajiem krustojumiem lidz 333
Pieredze tajā jau ir.
un ja buuus tik daudz ? kurs vediis visus ? tas tev nav pekdienas vakra lidz krastenes mcdonaldam aizbraukt no plazas , jo cilveku buus daudz, un daudzi nemaz neraksta ka buus plazaa vai kur citur , vienakrsi neuztaisiet bardaku ielaas un bistamas avarijas situacijas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
cik gara ir dragreisa taisne?
Man liekas, ka bija 200m
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
izsa taisne ir 201 m respektivi metrs sur vai tur lielu lomu nespele musu gadijumaa
Labas cenas.
Labas cenas.
baigi sūdīgi,mani tur varēs visas žurkas piesmiet man tikai trešajā sāk just jaudu
Tikai 3. jūt jaudu, jo pirmajos divos vnk aplauž pusasis?!
d[-_-]b
Pirmajos baigi spolē un īsi ļoti tie ātrumi
uzliec garaku reduktoru
Labas cenas.
Labas cenas.
man jau ir 2.56 no tds,tā vai tā pirmais ātrums 40,otrais zem 80 neko jaunu tur izdomāt nevar
Tā vai tā būšu un startēšu
Tā vai tā būšu un startēšu
Šito es gribēšu redzēt.
Enivej man arii plaza sanaak pa celjam - naaks tuvaak sakontakteesimies-HAPO- rakstīja:Tas bija tad,kad visas ja nekļūdos 55 mašīnas brauca. Domājat tagad tik daudzi sabrauks tieši Plazā??? Ēnivej,es būšu un startēšu no PlazasSabinchix rakstīja:..Tieši tā!KLAVINS rakstīja:es dzili jums ieteiktu tikties taja depo kas ir pie ulbrokas apla, vismaz arii visi smuki varesiet pabraukt, nevis paskirsaties pie entajiem krustojumiem lidz 333
Pieredze tajā jau ir.
ja man 18 maijs būs brīvs es ar būšu vienīgi līdz 333 trasei (nevis ar kompotu bet gan ar volviķi )
es ar no plazas
vienīgi jasaigada man garfiks kā būs jāstrādā
es ar no plazas
Pēdējais labojis Mar4ello - 09 Mai 2013, 21:26, kopā labots 1 reizi.
+1 Plaza
es jau neko nesaku bet nu volvikis sezonas atklasana galiigi nebuus pa temu bet tas taaMar4ello rakstīja:ja man 18 maijs būs brīvs es ar būšu vienīgi līdz 333 trasei (nevis ar kompotu bet gan ar volviķi )
es ar no plazas
Pagājušo gadu biju ar Audi. Nejutos slikti.
kas ta man es jau nesaku ka baigi līdīšu kadros starp BMW ar savu volvisoulles rakstīja:es jau neko nesaku bet nu volvikis sezonas atklasana galiigi nebuus pa temu bet tas taaMar4ello rakstīja:ja man 18 maijs būs brīvs es ar būšu vienīgi līdz 333 trasei (nevis ar kompotu bet gan ar volviķi )
es ar no plazas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12