E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 31
- chevron_right
Tu tā uztraucies par tiem 4 eiro, ka liekas tu pērc lietotus bremžu klučus šrotāTheAsTy rakstīja:un 4 eur in no auto vai no katra cilveka kas sez auto?
lol ne vnk gribeju precizet info. 4 Eur jau nau nekas es jau vnk domaju tjip 4 euro na auto. tad autina sabaz 15 cilvekus un brauc uz pasakumu
As real as it gets
Atjaunots disciplīnu dalībnieku saraksts. Ja kāds, kurš ir pieteicies, tur nav, tad ziņojam
Aha, ar 100+ mašīnām caur pilsētu
Varat savākties un tad rīkot braucienu līdz 333, bet viss oficiāli sākas tur
Varat savākties un tad rīkot braucienu līdz 333, bet viss oficiāli sākas tur
Ka tik nav kā pagājušo gad sez. noslēgumā
Visi ķip kopā braucam, un puse aizbrauc pa vienu ceļu, otra puse pa otru, un tāpat lielākā daļa jau gaida 333
Visi ķip kopā braucam, un puse aizbrauc pa vienu ceļu, otra puse pa otru, un tāpat lielākā daļa jau gaida 333
Nu, pagājušo gadu bija aptuveni 140-150 e36 un 250-270 cilvēku...intis rakstīja:tik daudz jau pieteikušies?
Šogad pasākums ir izreklamēts vairāk un balvu fonds ir DAUDZ lielāks, tā ka neticu ka būs zem 100 e36 :)
Nē, nu vēl jau pastāv iespēja ka kāds atkritīs, jo redz, ir jāmaksā VESELI 3 EURO par piedalīšanos
Es vēl neesmu pieteicies.
50 : 50 ka braukšu. Neiet runa par sūda 3 jurīšiem.
50 : 50 ka braukšu. Neiet runa par sūda 3 jurīšiem.
Pašam kauns un nebūs smuki aa un zb,tapat nakts m aiņa darbā iekrītRidlihs rakstīja:jocīgs esi? Tevi izčakārēs ar nievājošiem skatieniem tikai Ķekavas pakas vai bezgaumīgas žiletes (gaumīga drīkst būt ) gadījumā(e)Rolish rakstīja:Kas tad tur ir ,tie paši 4 aliņi vien ir.
zb,zhel ,ka auto ar rusu un vel joprojam uz blekjinikiem..bus vien jagaidaa nakama gada atkla shana
Tas butu kauns ja kadam butu zel 3 vai 4 eur par pasakumu. ko tad man teikt naksies izteret ap 70 eur lai tiktu uz pasacienu no liepajas un es neko nesaku.
Nav jau spiesta lieta, nepatīk milzīgā dalības maksa, nebrauc.
tas bija adresēts Man?Ginekologs rakstīja:Nav jau spiesta lieta, nepatīk milzīgā dalības maksa, nebrauc.
Visiem, kuri sūdzas par dalības maksu.
skaidrs tad es tas neesu
Es jau tā sapratu, ja no Liepājas brauc.
Vel radās jautājums
Vai atklāšanas diena nevares uzlimes iegādāties?
Vai atklāšanas diena nevares uzlimes iegādāties?
un kurš lietotajs par to bus atbildīgs būs jameklē
Gan jau ka Klavins (Kļaviņš)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12