E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 14
- chevron_right
tas tak bija joks , man pašam ari nepatik ka svetdien , un esu to rakstijis , Jus pilnigi saprotu kautvaj dzivoju tepat jelgava , bet nu neko darit , šoferis man ir katram gadijumam , un tapat bušu svetdienHazard rakstīja:Tu uzlasi visu.andrjuha37 rakstīja:Hazard rakstīja:Pilnīgi garām ar 7dienu Cilvekiem jastradā tak nakamajā rītāRuu rakstīja:Un? Neviens Tev mutē nelej un neliek dzert svētdien, aizbrauc, atpūties, patusē un vakarā mājās. Ja bez alko nevar, tad Tev kaut kas jāmaina savā dzīvē..
"ja alkohols trauce sezonas noslegšanaj - jamet ta noslegšana pie malas" - tiri manas domas
a ko tur palikt , 11.oo laj brauc ara un pa ceļam vaj ruliti satiksiese13 rakstīja:Galvenais, lai pie Plazas kāds tagad nepaliek :)
Karrlo rakstīja:Es buutu ljoti priecigs ,ja butu kaut paris cilveki ar kuriem kollona aizmaukt lidz Jelcim ,jo ja brauksu ,tad ar v8 ,varetu kkur iejoinoties pa vidu kollonai :illegal_street_racing: :tehniskais_apskatinjsh:
Varu sēdēt pie stūres tavam auto ar savu maģisko apliecību no ceļiniekiem izručīšu
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
no Talsu puses nebrauc kāds bars! manējam nav apskates bet ļoti ļoti gribas tikt! kautvai līzbraucējos! ja ir kāds kas var braukt ar mašīnu bez skates! PM jo man pašam pravas ar vel nav!
Man 6:30 jaceļas 1dien, un svariga aizstavešanās no rītā. Tā ka nevaru būt ne dursku spirtots, ne neskaidts, neadekvāts..
Tā kā atvainojos, man vnk jaizguļas un jasagatavojās
Tā kā atvainojos, man vnk jaizguļas un jasagatavojās
Bāc, tajā dienā Nike Riga Run. Starts 13:00. Nav variantu
kur tad jelgavnieki doma vakties bariņa ?
vaj tada doma pazuda ?
vaj tada doma pazuda ?
Būs dirsā, ja no plazas.
Maximas variants izklausās labs pat ja nepaspēj visi izbraukt. Turpat ir šoseja, kur var sagaidīt atpalicējus
Maximas variants izklausās labs pat ja nepaspēj visi izbraukt. Turpat ir šoseja, kur var sagaidīt atpalicējus
Pievienoshos pie Maximas
Lajkam 10-os jalaiž uz Rīgu laj 11 kopa ar visiem no maksimas braukt , ato Jelgavnieki kluse kka
Pievienosos MAXIMAI :))) bet nebus ta, ka svetdien bus vis aizznemts ?
JELGAVNIEKI SAROSĀS , kura vieta un cikos vācamies?
Svētdiena, yessss! Būtu feini ripot glītā kolonnā no Rīgas uz Jelgavu. Cikos plānojas izbraukt no Vienības gatves Maximas?
Pēdējais labojis Forwox - 13 Sep 2014, 07:55, kopā labots 1 reizi.
BMW Motorsport International
Kā gribas braukt kopā ar Jums, bet diemžēl svētdien jau 13.00 jābūt koledžā...
Kaads no Siguldas gala arii taisaas braukt?
Izskatas ka sanāks ar aizskriet uz Jelgavu caur Rīgu. :)
Jā Jelgavnieki, kas par gulēšanu, varbūt varētu savākties pie TC Valdekas stāvvietā pretīm Mājai un dārzam. Sagaidīt rīgas kolonu un tad bariņā laist uz rullīti? Un kas aptuveni vispār būs no Jelgavniekiem?daviz rakstīja:JELGAVNIEKI SAROSĀS , kura vieta un cikos vācamies?
.
Pēdējais labojis Kalnux - 13 Sep 2014, 19:27, kopā labots 1 reizi.
quattro ist für sissies
Paklau, līdz cikiem viss notiksies? Vienkārši ja būšu, tad tikai uz kādiem 15:00.
quattro ist für sissies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …