E36.lv sezonas atklāšana 2015!

Sacensības, sabraucieni, BMW dienas un visādi citādi ar auto saistīti pasākumi.
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...
:doh: :doh: :doh: :doh:
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

takeshi rakstīja:
ZzevsS rakstīja:Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
viss ir normali
*ir nauda un nau man zel!
*balaganu sacela parejie es tik paintresejos!
*es uzdevu normalus jautajumus un gribeju lai man izskaidro kapec ta un ne savadak!(bet neviens ta arii neko jedzigu neatbildeja)
*seit jau sak iet uz bmwpower pusi ta izskatas(kads kautko pajauta un aiziet spams pa 8lapaspuseem)
:tiripatiesiba: :hahaha:
Trases īre mums izmaksā gandrīz 900€ + citi pakalpojumi, lai Jums būtu ērti, ka arī paēduši, padzēruši UN justos labi, kā arī tie, kas trasē nebrauc, jūtas mazliet izklaidējušies. Mēs ar to nenopelnam, bet gan nosedzam izdevumus. Mēs tak neprasam naudu par patērēto laiku, degvielu, cigaretēm, ko iztērējam, šo visu noorganizējot :sarunats:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

Nav jēgas skaidrot. Ir cilvēki kas nesaprot kas tiek ieguldīts ,lai citiem būtu labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

takeshi rakstīja:
ZzevsS rakstīja:Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
viss ir normali
*es uzdevu normalus jautajumus un gribeju lai man izskaidro kapec ta un ne savadak!(bet neviens ta arii neko jedzigu neatbildeja)
*seit jau sak iet uz bmwpower pusi ta izskatas(kads kautko pajauta un aiziet spams pa 8lapaspuseem)
Tā tas ir, jo tādi ir noteikumi. Un nevienam nav pienākums viņus izskaidrot! Kā jau dogMa teica, ir izdevumi, kuri ir jānosedz, un tas pasākums nav domāts lai uz viņa rēķina nopelnītu.
Profila bilde
takeshi
Ziņojumi: 632
Pievienojies: 25 Jūl 2011, 03:03
Braucu ar: sport vagonu!
Atrašanās vieta: rigas
dogMa rakstīja:
takeshi rakstīja:
viss ir normali
Trases īre mums izmaksā gandrīz 900€ + citi pakalpojumi, lai Jums būtu ērti, ka arī paēduši, padzēruši UN justos labi, kā arī tie, kas trasē nebrauc, jūtas mazliet izklaidējušies. Mēs ar to nenopelnam, bet gan nosedzam izdevumus. Mēs tak neprasam naudu par patērēto laiku, degvielu, cigaretēm, ko iztērējam, šo visu noorganizējot :sarunats:
es nesaku ka kads liek kabata naudu tik intreses pec apjautajos un viss vaitad tas ir slikti? :o
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

Labi nav! :hahaha:
d[-_-]b
krstps
Ziņojumi: 42
Pievienojies: 13 Apr 2014, 12:30
es nesaku ka kads liek kabata naudu tik intreses pec apjautajos un viss vaitad tas ir slikti? :o[/quote]

interesanti, kas tieši būtu slikti ar naudas kabatā likšanu organizētājiem par ieguldīto laiku utt? .. man gan liekas, ka varēja mierīgi par ieeju kādus 10 eirikus prasīt, lai paliek pāri kaut vai notriekt kaut kādai izklaidei afterpārtijā. Vai iedot citrusam nākošajam projektam :clap: :gigigi:
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava

Tas ir stulbi - uzdot tadu jautajumu , vel pie tam pirmaja posta rakstits nevis dalibas maksa bet gan ieejas ... :grrr: :doh:
krstps rakstīja: ... vai iedot citrusam nākošajam projektam :clap: :gigigi:
:lol:
Pēdējais labojis andrjuha37 - 03 Mai 2015, 22:21, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...
Sorry bet nu tas ir debīli uzdot šādus jautājumus-ir noteikta ieejas maksa,kādēļ ir jāuzdod lieki jautājumi?-tu kad ej uz driftiem bikjeros vai uz kaadu konci tad arī prasi kapēc tev ir jāmaksā-nu jej bogu-es uzdotu labāk jautājumu kapēc tev nevajadzētu maksāt!!!
floods jau te baigais pa sho jautājumu ir aizgājis bet nejau tāpat vien :doh:
BMW_The Ultimate Repair Bill
elksnis
Ziņojumi: 1075
Pievienojies: 19 Mai 2013, 02:56
Braucu ar: e36/v70
Reputācija: 1

Par 4 eiro tikt uz trases, mēroties spēkiem ar vismaz 40 citiem braucejiem.... plus brivie braucieni un mega meets ar forsiem cilvekiem... tad labak dalibu ka sprintiem no 35eiro uz augsu...

Atkritis nebaidisos no ši varda kapeikpiseji....
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

takeshi rakstīja: es nesaku ka kads liek kabata naudu tik intreses pec apjautajos un viss vaitad tas ir slikti? :o
Tas galīgi nebija tā domāts :sarunats: Vienā teikumā sakot - ir diez gan lieli izdevumi, ko Biedrība nevar nosegt tikai ar saviem uzkrājumiem :drink:
WhiteE36
Ziņojumi: 38
Pievienojies: 06 Nov 2014, 02:01
Braucu ar: E36,E46,E60
elksnis rakstīja:Par 4 eiro tikt uz trases, mēroties spēkiem ar vismaz 40 citiem braucejiem.... plus brivie braucieni un mega meets ar forsiem cilvekiem... tad labak dalibu ka sprintiem no 35eiro uz augsu...

Atkritis nebaidisos no ši varda kapeikpiseji....
visam piekrītu,Bet vari palikt aiz strīpas un nekas kā paskatīšanās nespīd! un 4 euro nav tak nekas! Tik protams žēl ka citi pa 4 euro tiek izklaidēs un citi maliņā,bet viss oky Esam ļoti daudz izrādās :)
Profila bilde
sandzhus
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 28 Jan 2014, 22:40

Rīdzinieki pulcēsies kaut kur vienotam braucienam uz trasi ? :bmw:
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4218
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

sandzhus rakstīja:Rīdzinieki pulcēsies kaut kur vienotam braucienam uz trasi ? :bmw:

Domājams ka plazas 3ais stāvs, ja tur jau e30 nebūs.
- ikey07
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

P.S. plazā ar zemiem auto tagad grūti ir tik iekšā. Guļošie
Profila bilde
Aduks
Ziņojumi: 1008
Pievienojies: 17 Okt 2012, 22:35
Braucu ar: e46 328
Drīzāk jau sky kas uz krastenes..Vēl paspēs nomazgāt savus auto kas nebūs to izdarījuši..
Cienot citus Tu cieni sevi.

"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Profila bilde
Nylon
Ziņojumi: 1010
Pievienojies: 04 Jan 2013, 22:52
Braucu ar: avataru
Reputācija: 13

Arī būšu uz atklāšanu!

sandzhus rakstīja:Rīdzinieki pulcēsies kaut kur vienotam braucienam uz trasi ? :bmw:
Labprāt pievienotos :)
Profila bilde
timon
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 25 Mar 2013, 23:19
Braucu ar: Ninja Turtle
Aduks rakstīja:Drīzāk jau sky kas uz krastenes..Vēl paspēs nomazgāt savus auto kas nebūs to izdarījuši..
Tā manuprāt būs visracionālāk :super:
Profila bilde
sandzhus
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 28 Jan 2014, 22:40

+++ :super:
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda

Un tad varbut ari kada kollona brauks no vai caur Siguldu?
coupe 2.8