E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 42
- chevron_right
Trases īre mums izmaksā gandrīz 900€ + citi pakalpojumi, lai Jums būtu ērti, ka arī paēduši, padzēruši UN justos labi, kā arī tie, kas trasē nebrauc, jūtas mazliet izklaidējušies. Mēs ar to nenopelnam, bet gan nosedzam izdevumus. Mēs tak neprasam naudu par patērēto laiku, degvielu, cigaretēm, ko iztērējam, šo visu noorganizējottakeshi rakstīja:viss ir normaliZzevsS rakstīja:Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
*ir nauda un nau man zel!
*balaganu sacela parejie es tik paintresejos!
*es uzdevu normalus jautajumus un gribeju lai man izskaidro kapec ta un ne savadak!(bet neviens ta arii neko jedzigu neatbildeja)
*seit jau sak iet uz bmwpower pusi ta izskatas(kads kautko pajauta un aiziet spams pa 8lapaspuseem)
:tiripatiesiba:
Nav jēgas skaidrot. Ir cilvēki kas nesaprot kas tiek ieguldīts ,lai citiem būtu labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tā tas ir, jo tādi ir noteikumi. Un nevienam nav pienākums viņus izskaidrot! Kā jau dogMa teica, ir izdevumi, kuri ir jānosedz, un tas pasākums nav domāts lai uz viņa rēķina nopelnītu.takeshi rakstīja:viss ir normaliZzevsS rakstīja:Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
*es uzdevu normalus jautajumus un gribeju lai man izskaidro kapec ta un ne savadak!(bet neviens ta arii neko jedzigu neatbildeja)
*seit jau sak iet uz bmwpower pusi ta izskatas(kads kautko pajauta un aiziet spams pa 8lapaspuseem)
es nesaku ka kads liek kabata naudu tik intreses pec apjautajos un viss vaitad tas ir slikti?dogMa rakstīja:Trases īre mums izmaksā gandrīz 900€ + citi pakalpojumi, lai Jums būtu ērti, ka arī paēduši, padzēruši UN justos labi, kā arī tie, kas trasē nebrauc, jūtas mazliet izklaidējušies. Mēs ar to nenopelnam, bet gan nosedzam izdevumus. Mēs tak neprasam naudu par patērēto laiku, degvielu, cigaretēm, ko iztērējam, šo visu noorganizējottakeshi rakstīja:viss ir normaliZzevsS rakstīja:Takeshi, beidz pist kapeiku, ja nav naudas/ vai žēl naudu, sēdi mājās!
es nesaku ka kads liek kabata naudu tik intreses pec apjautajos un viss vaitad tas ir slikti? [/quote]
interesanti, kas tieši būtu slikti ar naudas kabatā likšanu organizētājiem par ieguldīto laiku utt? .. man gan liekas, ka varēja mierīgi par ieeju kādus 10 eirikus prasīt, lai paliek pāri kaut vai notriekt kaut kādai izklaidei afterpārtijā. Vai iedot citrusam nākošajam projektam
interesanti, kas tieši būtu slikti ar naudas kabatā likšanu organizētājiem par ieguldīto laiku utt? .. man gan liekas, ka varēja mierīgi par ieeju kādus 10 eirikus prasīt, lai paliek pāri kaut vai notriekt kaut kādai izklaidei afterpārtijā. Vai iedot citrusam nākošajam projektam
Tas ir stulbi - uzdot tadu jautajumu , vel pie tam pirmaja posta rakstits nevis dalibas maksa bet gan ieejas ...
krstps rakstīja: ... vai iedot citrusam nākošajam projektam
Pēdējais labojis andrjuha37 - 03 Mai 2015, 22:21, kopā labots 1 reizi.
Sorry bet nu tas ir debīli uzdot šādus jautājumus-ir noteikta ieejas maksa,kādēļ ir jāuzdod lieki jautājumi?-tu kad ej uz driftiem bikjeros vai uz kaadu konci tad arī prasi kapēc tev ir jāmaksā-nu jej bogu-es uzdotu labāk jautājumu kapēc tev nevajadzētu maksāt!!!
floods jau te baigais pa sho jautājumu ir aizgājis bet nejau tāpat vien
floods jau te baigais pa sho jautājumu ir aizgājis bet nejau tāpat vien
BMW_The Ultimate Repair Bill
Par 4 eiro tikt uz trases, mēroties spēkiem ar vismaz 40 citiem braucejiem.... plus brivie braucieni un mega meets ar forsiem cilvekiem... tad labak dalibu ka sprintiem no 35eiro uz augsu...
Atkritis nebaidisos no ši varda kapeikpiseji....
Tas galīgi nebija tā domāts Vienā teikumā sakot - ir diez gan lieli izdevumi, ko Biedrība nevar nosegt tikai ar saviem uzkrājumiemtakeshi rakstīja: es nesaku ka kads liek kabata naudu tik intreses pec apjautajos un viss vaitad tas ir slikti?
visam piekrītu,Bet vari palikt aiz strīpas un nekas kā paskatīšanās nespīd! un 4 euro nav tak nekas! Tik protams žēl ka citi pa 4 euro tiek izklaidēs un citi maliņā,bet viss oky Esam ļoti daudz izrādās :)elksnis rakstīja:Par 4 eiro tikt uz trases, mēroties spēkiem ar vismaz 40 citiem braucejiem.... plus brivie braucieni un mega meets ar forsiem cilvekiem... tad labak dalibu ka sprintiem no 35eiro uz augsu...
Rīdzinieki pulcēsies kaut kur vienotam braucienam uz trasi ?
sandzhus rakstīja:Rīdzinieki pulcēsies kaut kur vienotam braucienam uz trasi ?
Domājams ka plazas 3ais stāvs, ja tur jau e30 nebūs.
- ikey07
P.S. plazā ar zemiem auto tagad grūti ir tik iekšā. Guļošie
Drīzāk jau sky kas uz krastenes..Vēl paspēs nomazgāt savus auto kas nebūs to izdarījuši..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Arī būšu uz atklāšanu!
Labprāt pievienotos :)sandzhus rakstīja:Rīdzinieki pulcēsies kaut kur vienotam braucienam uz trasi ?
Tā manuprāt būs visracionālākAduks rakstīja:Drīzāk jau sky kas uz krastenes..Vēl paspēs nomazgāt savus auto kas nebūs to izdarījuši..
Un tad varbut ari kada kollona brauks no vai caur Siguldu?
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …