Pabraukāšanās 333 trasē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 18
- chevron_right
Labi pavadīta svētdiena :) Satikti daudzi
labi izskatas ) drifta vel labak )
Jā,izskatās viņa skaisti))))
Man ir jautājums,kur tu dabuj tādu lūpu bamperim?
Man ir jautājums,kur tu dabuj tādu lūpu bamperim?
Bija labi :)
Feini pabraukaju ar savu sudraboto trenninjauto , redz ka ar stock m50b20nonvanos ar var pashaut valjaa
Atcerejos vecos Diamondracing laikus !
Feini pabraukaju ar savu sudraboto trenninjauto , redz ka ar stock m50b20nonvanos ar var pashaut valjaa
Atcerejos vecos Diamondracing laikus !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Jaa... diena forsa... iznicinatas loooti daudz riepu. Gaidam cerams vel bildes... paldies erda si ir laba bilde.... lupa ir no tuning.lv
Diena pa pirmo Lielumlielais paldies Siikajam par padomiem un tehnisko palīdzību. Respect
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Servisa pakalpojumi.
Dizains vienkārši unikāls!
Tevēl "laimīgie draugi"
Regnārs
Tevēl "laimīgie draugi"
Regnārs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kādam nav vairāk bildes?
jaa bija forsi paslidinaties, tik taa ilga gaidisana un salsana kas noveda mani pie apslimsanas un ka visi nogaidijusies un peksni visu baru palaida trase , respektivi dabiga atlase
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
bardaks bija labs! vissvairak piedura tas baltais e36 kuram izskatijas kad viss ir po
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
ja tas ir tas pats ko es domāju, tad jā, arī piedūrās.Rom4iks_328 rakstīja:bardaks bija labs! vissvairak piedura tas baltais e36 kuram izskatijas kad viss ir po
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ja kāds pamana mētājoties numuru GK4381, būšu pateicīgs ja dosiet ziņu
ACTIVEPARTS FAMILY
Servisa pakalpojumi.
Servisa pakalpojumi.
es uz 12:30 ar Paulu, un velvienu