E36.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 15.09.2012.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right
Jolcinja rakstīja:Ja kas, uzzvani kādam biedram, uzzini, kur viss notiksies un pievienojies vismaz uz noslēgumu!way rakstīja:zhel ka lidz 5 stradaju =(
<C> Way
Es ar savu džipu ar domāju būt!
panem gumijasGunjka rakstīja:Es ar savu džipu ar domāju būt!
-HAPO- rakstīja:panem gumijasGunjka rakstīja:Es ar savu džipu ar domāju būt!
vēl nezinu
Itkā kauns braukāt apkārt ar savu sašpaktelēto, kamēr vēl viss nav sakrāsots, hvz...
Maybe kāds var paķert ar savu auto?
Tak beidziet, uz katru pasākumu viens un taspats: "man diskā skrāpējums, man spaktelē plaisa, bagažniekā sakapāts kaimiņš un uz jumta nokauts zirgs! " Tak brauciet ar savām mašīnām, lai varam panākt vēlamo efektu-masu skatu ar e36 auto, tā vietā lai uzskaitītu savus defektus! Šā vai tā, tāpatām neviens nestāvēs pie jūsu eksemplāra un nerādīs ar pirkstu "Ha, Ha, beigts zirgs uz jumta! "
Protams, samazgāt un vaskojamās vietas savaskot būtu vēlams!
Protams, samazgāt un vaskojamās vietas savaskot būtu vēlams!
+1,man vēl salons jātīraAgnisB rakstīja:Itkā kauns braukāt apkārt ar savu sašpaktelēto, kamēr vēl viss nav sakrāsots, hvz...
Reāli katra auto nekad nebūs līdz galam gatavs, līdz ar ko jautājums, tad nekad uz nekurieni nebrauk...
Tādēļ visi braucam uz šo pasākumu un parādam cik kopā mēs esam!
P.S. Agni Tev ir labs drapaks ko citiem rādīt! Tas ka tagad Tev ir špaktele + gruts , tas tkai nozīmē ka Tu rūpējies par savu auto un drīzuma viņš būs super paskatā!
P.S.S. Roland par salonu varēji neko labāk neteikt...
Tādēļ visi braucam uz šo pasākumu un parādam cik kopā mēs esam!
P.S. Agni Tev ir labs drapaks ko citiem rādīt! Tas ka tagad Tev ir špaktele + gruts , tas tkai nozīmē ka Tu rūpējies par savu auto un drīzuma viņš būs super paskatā!
P.S.S. Roland par salonu varēji neko labāk neteikt...
nu lab lab
p.s. bet nu viss ticamāk,kad nebūšu,jo draugam dzimšanas diena
p.s. bet nu viss ticamāk,kad nebūšu,jo draugam dzimšanas diena
E36 skaitās tagad rets auto,ka jāatrāda cilvēkiem? :) Zaibiss,nezināju,ka man ir ar ko ļoti lepoties.
Starp citu,Jelgavā Ruļļu trasē būs kaut kāda slidināšanās? Jāpiesakās iepriekš vai kā?
Starp citu,Jelgavā Ruļļu trasē būs kaut kāda slidināšanās? Jāpiesakās iepriekš vai kā?
Man atkal viss gar degunu Parak atri nosprauzat tos datumus
Nu jomajo, man tieshi studijas to 6dien! :@ :@ :@ :@ FUCK
Jā, šoreiz sanāca salīdzinoši vēlu paziņot datumu, bet cerams, ka atsaucība būs!dreimanis_lv rakstīja:Man atkal viss gar degunu Parak atri nosprauzat tos datumus
nekādi netikšu
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Varētu mēģināt beidzot piebraukt
ja būs kur mazo atstāt,tad ar sievu būsim obligāti
ja būs kur mazo atstāt,tad ar sievu būsim obligāti
mazo var ņemt līdz!
man viņai tikai 7 mēneši,nedomāju,ka prāta darbs ņemt līdz. Gribēsies taču arī paslīpet pa ielām
mošh būšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right