Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
žēl ka tā, bet es izlaidīšu šo braucienienu.
arii labpraat pievienotos, vieniigi, ja man veel buus auto..
es esmu par dajebkādu izbraucienu!
Varētu pievienoties.
Skatos briest smuks pasākums un ar daudzām mašīnām liekas ja plāni nemainīsies tad arī mēs ar ģimeni būsim!
Šobrīd ir arī vērojams Zelta rudens Ruļlu trasē
Pagaidām viss liecina, ka arī es +1 varētu doties uz Siguldu
Ja būs labs laiks un noskaņojums, kā arī, ja kāds piedāvās vietu -kur- , varam uztaisīt kādu nelielu fočēšanos starp zeltītajām kļavām un tml. lietām!
Pagājušā gada pieredze liecina, ka rudenī sanāk smukās bildes!
Te piemērs:
Te piemērs:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
"J" burts klaviatūrai pazudis?
Viņš jau vienreiz paskaidroja, ka sačakarējusies klaviatūra, tāpēc J vietā izmanto Y
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu tad atvainojos, ne jau visos topikois visi posti un to autori tiek piefiksēti atmiņas krokās. Bet tik un tā izskatās muļķīgiPodziņa rakstīja:Viņš jau vienreiz paskaidroja, ka sačakarējusies klaviatūra, tāpēc J vietā izmanto Y
p.s. 13.oktobrī CelicaClub Latvija Siguldā noslēdz sezonu! Tā kā iespējams tiksimies!
Podziņa rakstīja:Viņš jau vienreiz paskaidroja, ka sačakarējusies klaviatūra, tāpēc J vietā izmanto Y
Var nopirkt maksimā klaviatūru pa 2 ls un nebiedēt pārējos foruma lietotājus.
erda rakstīja:Ja būs labs laiks un noskaņojums, kā arī, ja kāds piedāvās vietu -kur- , varam uztaisīt kādu nelielu fočēšanos starp zeltītajām kļavām un tml. lietām!
Te piemērs:
Neskaitot tos miskastes maisus fonā, bilde ideāla, Kļaviņ auto starp kļavām
Sabinchix rakstīja:erda rakstīja:Ja būs labs laiks un noskaņojums, kā arī, ja kāds piedāvās vietu -kur- , varam uztaisīt kādu nelielu fočēšanos starp zeltītajām kļavām un tml. lietām!
Te piemērs:
Neskaitot tos miskastes maisus fonā, bilde ideāla, Kļaviņ auto starp kļavām
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right