AUTO Exotica 2013 26.04.-28.04.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
P.S. psih arno auto neievietotu kaut vai tikai tapēc ka viņš jau šādā izskatā ir jau pārstāvējis burnout.lv
http://www.burnout.lv/forums/viewtopic. ... &start=160
http://www.burnout.lv/forums/viewtopic. ... &start=160
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis mileniums - 20 Jan 2013, 19:30, kopā labots 1 reizi.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Sedans: psih-arno vai QSX (šoreiz prioritāte QSX, jo psihais, šķiet, jau vairākas reizes bijis exoticā. :) ).
Psih-arno eksemplārs, nenoliedzami ir mega skaists. Savukārt QSX jāstāv ar atvērtu haubi. Kabrio: RENIO - jo tie diski ir gaaaaalīgs WIN Turklāt, atšķirībā no Marihuāna, nav tik bieži redzēts. :) Kompots: jenchs - galvenokārt tāpēc, ka neesmu ievērojis īpaši daudz kompaktus. un būtu forši, ja stendā būtu viens kārtīgs driftmobīlis. Tourings: Orkaans
Kupeja: hvz. mozh ev5200, ja paspēs. :)
Psih-arno eksemplārs, nenoliedzami ir mega skaists. Savukārt QSX jāstāv ar atvērtu haubi. Kabrio: RENIO - jo tie diski ir gaaaaalīgs WIN Turklāt, atšķirībā no Marihuāna, nav tik bieži redzēts. :) Kompots: jenchs - galvenokārt tāpēc, ka neesmu ievērojis īpaši daudz kompaktus. un būtu forši, ja stendā būtu viens kārtīgs driftmobīlis. Tourings: Orkaans
Kupeja: hvz. mozh ev5200, ja paspēs. :)
Pēdējais labojis ch. - 31 Mar 2013, 14:34, kopā labots 3 reizes.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kupeju ch. es ieteiktu. citus neesmu redzējis dzīvē, tāpēc labāk neko neteikšu.
Sedans - Podziņa / Rom4iks_328
Coupe - Sabinchix / gastello/ DogMa
Cabrio - RENIO / marihuans
Unversālis - BuKTOP / Alps / m4z
Kompots - jenchs / Mar4ello
Coupe - Sabinchix / gastello/ DogMa
Cabrio - RENIO / marihuans
Unversālis - BuKTOP / Alps / m4z
Kompots - jenchs / Mar4ello
Pēdējais labojis ValtersZ - 20 Jan 2013, 22:36, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sedans - erda/Neocron.
Kupeja - ch./AgnisB/328.
Krabis - RENIO/marihuaans.
Kūtiņa - Johnny/Orkaans (ja būs sakrāsojis ).
Kompakts - nemāku teikt, dzīvajā redzēts tikai jencha driftmobīlis.
Kupeja - ch./AgnisB/328.
Krabis - RENIO/marihuaans.
Kūtiņa - Johnny/Orkaans (ja būs sakrāsojis ).
Kompakts - nemāku teikt, dzīvajā redzēts tikai jencha driftmobīlis.
eu eu kāds vel AgnisB, diez vai līdz aprīlim man viss būs pārkrāsots utt
Zuze, es ceru, ka tu joko.. No offence, protams.
Es gribētu aicināt balsotājus izvērtēt rūpīgāk par ko balsojam.. Tā tomēr ir izstāde. Uz to ir jāsūta labākie, glītākie, interesantākie un foršakie eksemplāri.. Nevis kaut kas, hvz kas. Nedomāju, ka kādam būs interesanti skatīties uz žurku, par kuru piecas smukākas varēs salasīt turpat izstādes skatītāju stajankā..
p.s. lūgums šo visu nesaistīt ar manu auto, nevienā brīdī neapgalvoju, ka tur būtu kkas īpašs un atrādams izstādē.
Es gribētu aicināt balsotājus izvērtēt rūpīgāk par ko balsojam.. Tā tomēr ir izstāde. Uz to ir jāsūta labākie, glītākie, interesantākie un foršakie eksemplāri.. Nevis kaut kas, hvz kas. Nedomāju, ka kādam būs interesanti skatīties uz žurku, par kuru piecas smukākas varēs salasīt turpat izstādes skatītāju stajankā..
p.s. lūgums šo visu nesaistīt ar manu auto, nevienā brīdī neapgalvoju, ka tur būtu kkas īpašs un atrādams izstādē.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
chillojam visi!
Protams, izvērtējam max objektīvi eksemplārus, kurus esam novērojuši dzīve vai tikai forumā!
Tomēr, neaizmirsīsim, ka nav vēl sezonas sākums un domājams, ka daudziem tagad ir neliels pamudinājums kustēties ātrāk un līdz aprīļa sākumam (min 70%) no auto plānotajiem darbiem pabeigt, kas arī, iespējams, kaut ko mainīs jūsu balsojumā!
Katrs posts taču ir labojams, tāpēc līdz 01.04. vēl viss kaut kas var mainīties!
Protams, izvērtējam max objektīvi eksemplārus, kurus esam novērojuši dzīve vai tikai forumā!
Tomēr, neaizmirsīsim, ka nav vēl sezonas sākums un domājams, ka daudziem tagad ir neliels pamudinājums kustēties ātrāk un līdz aprīļa sākumam (min 70%) no auto plānotajiem darbiem pabeigt, kas arī, iespējams, kaut ko mainīs jūsu balsojumā!
Katrs posts taču ir labojams, tāpēc līdz 01.04. vēl viss kaut kas var mainīties!
Mans E36 vienreiz ir bijis izstādīts exoticā. Parastam skatītājam varbūt liksies, ka nekas kopš tā laika nav mainījies. Reāli kopš tā laika ir pamainījušies šādi tādi vizuāli akcenti (spoguļi, pagriezieni) un salons. Cerams pa ziemu tiks pabeigts projekts ar M3 dzinēju un ir vēl pāris nianses padomā.
Vai auto vajag atkal parādīties exoticā lemt jums. Šajā gadījumā daudz svarīgāk par to kā pašam liekas ir tas ko domā citi
Vai auto vajag atkal parādīties exoticā lemt jums. Šajā gadījumā daudz svarīgāk par to kā pašam liekas ir tas ko domā citi
Svarīgi ir arī tas, vai paši topošie dalībnieki vēlas pārstāvēt E36.lv un E36 Club Latvia
Mēs ar lielāko prieku vēlamies prezentēt foruma biedru autiņus, jo tomēr ir pelnījuši uzslavu par pūlēm, kādas ir ieguldījuši, lai E36 turpinātu dzīvot!
Atbildot uz marux sacerējumu - auto exotica sen vaira nav tāda, kā agrāk iedomājāmies :) Tomēr atdzīsti pats - ja tev ir ikdienas e36 un kaut cik pazīsti to auto, tad pat ļoti patīkami ir apskatīt tikai "koptus" eksemplārus, protams, nerunāsim par projektiem, tur jautājumu nav :)
Kluba pienākums, mērķis ir popularizēt, parādīt citiem, cik labi var izskatīties kopts E36
Mēs ar lielāko prieku vēlamies prezentēt foruma biedru autiņus, jo tomēr ir pelnījuši uzslavu par pūlēm, kādas ir ieguldījuši, lai E36 turpinātu dzīvot!
Atbildot uz marux sacerējumu - auto exotica sen vaira nav tāda, kā agrāk iedomājāmies :) Tomēr atdzīsti pats - ja tev ir ikdienas e36 un kaut cik pazīsti to auto, tad pat ļoti patīkami ir apskatīt tikai "koptus" eksemplārus, protams, nerunāsim par projektiem, tur jautājumu nav :)
Kluba pienākums, mērķis ir popularizēt, parādīt citiem, cik labi var izskatīties kopts E36
No savas puses arī varu pateikt,ka auto būs jau gatavs + vēl būs nākuši klāt daudzi uzlabojumi gan vizuāli,gan tehniski.
Ja nu būsiet nobalsojuši,tad priecāšos atrasties e36.lv stendā.
Ja nu būsiet nobalsojuši,tad priecāšos atrasties e36.lv stendā.
Tiešām prieks dzirdēt!
guzlis rakstīja:laikam dziivee neesi redzeejis /-usi podzinjas sedanu
Es pati apzinos , ka tur vēl Ļoti daudz jāiegulda , lai mašīna izskatītos perfekti. Bet man tev jautājums, kad tu viņu pēdējo reizi redzēji dzīvē, ka tā saki... Un īsti neiebraucu, kas tur smieklīgs
Runājot par tēmu, Pagaidam par ko varu 100% dot savu balsi, ir Marihuāns Piedodiet, bet par pārējiem, lai kārtīgi izvērtētu, vēl jāpadomā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
dogMa rakstīja:Guzli, vienkārši uzraksti savu sarakstu
Šis topiks nav domāts pārdomām, viedokļiem. Katrs balso par ko vēlas.
Ok tikai atbildeeju uz uzdoto jaut
mans saraksts:
Kupeja - CH (Dzīvē nēsmu redzējis bet pēc visa spriežot domāju nekļūdos ar izvēli)
Kabrio - Marihuans ( bet vispār viņš jau totāli pieriebies un domāju ka ne tikai man ) Tāpēc labāk Renio vai Klavins (šos arī dzīvē nēsmu redzējis tīri pēc bildēm spriežu)
Sedans - maybe Erda or psih-arno no tiem ko esmu redzējis
Kompots - HVZ bet nu interesants liekas tas raibais vismaz kautkas nedaudz savaadaaks nekaa citiem
Un stendā kā galveno par mūziku Dj Jelgavu (Djjys) . domāju tagat jau daudzi vinju gribētu redzēt
P.S aa un njaa vispār vajadzētu kādu M3 piemēram vienam (neatceros kā sauc) bija M3 kabrio ar pārliktu stūri laikam.
Pēdējais labojis guzlis - 22 Jan 2013, 19:45, kopā labots 1 reizi.
Sedans - psih-arno
Kupeja - ch.
Kabris - marihuaans.
Kūtiņa - Johnny
kompots.. i dont know. nav viedokla.
Kupeja - ch.
Kabris - marihuaans.
Kūtiņa - Johnny
kompots.. i dont know. nav viedokla.
M.K.
QSX sedans - vienīgais, par ko pagaidām esmu 100% gatava atdot balsi.
Keep calm and lift weights
Sedans: QSX (ar nosacijumu ka haube vala) vai Erda (ja bus tuvak zemei masina), Vai Siikaa
Kupeja: 328
Tourings: Orkans
Kabrio: Marihuans
Kompots: jenchs
Kupeja: 328
Tourings: Orkans
Kabrio: Marihuans
Kompots: jenchs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ups, drīkstu pārlabot savu balsi? Biju piemirsis par marihuana kabri.
Balsis var labot cik gribi līdz noteiktajam datumam.
Sedans - QSX vai psih-arno
Kupeja - Ch.
Kompots- sirmaiz
Kabrio - Marihuans
Touring - Johnny
Kupeja - Ch.
Kompots- sirmaiz
Kabrio - Marihuans
Touring - Johnny
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous