E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 30
- chevron_right
Ne skates, ne apdrošināšanas, ne salona... Pravotka jau arī paravēta. Bet paslīpēt varētu - ja paspēšu kautcik sakopt un aplīmēt, tad domāšu pa treileri.Ruu rakstīja:Nixon rakstīja:Es tik štukoju, kā lai savu ISu dabū līdz 333.
Pavisam elementāri! Aizbraucot.
man ar nav skate un domāju kā lai aizbraucu un autiņs tgd izstās drausmīmgs!!
ir doma piebraukt uz trasi, uz kempingu soreiz nesanaks braukt
es ar par trasi pagaidām domāju tikai. ir citas lietas un vietas kur nauda pazūd.
Noteikti!možais rakstīja:pagasgad musu Isi gaja spogulis, spoguli - tikai otraja parbauciena nolohojos ar startu - sogad vareesim atkartot, cik katrs pa gadu ir saguris...540i rakstīja:Kā dragrace visi kopā vai kāds iedalījums pa tilpumiem?, IS skries jebkurā gadījumā man tā lieta patīk..
e36
heh mans ex is no pagajusha gada, kopa ar Siika turbo isu un Podzinu ticis banera, forshi
zhel ka shobrid nav e36 ar ko pievienoties Jums shogad
taka ja ir kadas divas tukshas mashinas no ogres tuvuma bez kompanijas dodat zinju(mashinu nepie*irsisim apsolu)
zhel ka shobrid nav e36 ar ko pievienoties Jums shogad
taka ja ir kadas divas tukshas mashinas no ogres tuvuma bez kompanijas dodat zinju(mashinu nepie*irsisim apsolu)
dziivoju 100km no riigas ,taadeelj sabraucieni iet secenKLAVINS rakstīja:atbrauc uz kadu piekdienas sabraucienu un sezonas atklasana bus vismaz kadas pazistamas sejas
Būtu baigi forši pievienoties! :)
Ar slikiem arī ļausiet patrakot pa trasi?
Ar slikiem arī ļausiet patrakot pa trasi?
gribeju uzinat nesmu kluba biedrs jamaksa man ir bes gultas 9ls un cik man jamaksa par +1????
pieļauju, ka arī 9Ls
9,00Ls no personastakeshi rakstīja:gribeju uzinat nesmu kluba biedrs jamaksa man ir bes gultas 9ls un cik man jamaksa par +1????
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tā kā pa ceļam sanāk braukt netālu no depo arā. Vēlos ļoti atgādīnāt, ka pie depo ir ALUS TIRGUS. Tobiš alus par ļoti lētām naudiņām.
Par piemēru ņemšu- Piebalgas lux, kurš veikalos maksā pie 80-90 sant, bet alus tirgū 50. Ņemot kasti ir vēl lētāk.
Nesen biju paņēmis kasti ar kazol, kurš maksāja 50 sant, bet tad ieraudzīju veikalā pa 99sant. v šoke.
Viņi pārdod ar minimālo uzcenojumu.
Darba laiks ir katru dienu no 10-22, arī brīvdienās.
Par piemēru ņemšu- Piebalgas lux, kurš veikalos maksā pie 80-90 sant, bet alus tirgū 50. Ņemot kasti ir vēl lētāk.
Nesen biju paņēmis kasti ar kazol, kurš maksāja 50 sant, bet tad ieraudzīju veikalā pa 99sant. v šoke.
Viņi pārdod ar minimālo uzcenojumu.
Darba laiks ir katru dienu no 10-22, arī brīvdienās.
vo vo jeegeriiti vajaga pa leeto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu tad veiksmīgu Jums biedri 36tie ar sezonas sākumu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nevaru sagaidīt!!
a cik ilgi pa trasi varēs vizināties?
cik riepas ņemt līdz!?
a cik ilgi pa trasi varēs vizināties?
cik riepas ņemt līdz!?
Vo vo...
Izklausās dievīgs pasāciens
Ceru,ka līdz atklāšanai savu paspēšu savest kaut cik kārtībā
Ceru,ka līdz atklāšanai savu paspēšu savest kaut cik kārtībā
Es jau paspēju samierināties, ka neko neesu paspējis.
es ar pilnibā neko nēesu izdarijis ko gribeju paspet izdarit bet doma pastāv ka jabrauc uz 333tommijss rakstīja:Es jau paspēju samierināties, ka neko neesu paspējis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 30
- chevron_right