AUTO EXOTICA 2015 atlase
Sarcasm - the ability to insult stupid people without them realizing it (bet nu šo jau tu drošvien ar nesaprati)unider rakstīja:Forši izklausās, daļa noliek Hapo kupeju kā miskasti, daļa sūta uz exoticu, katrā ziņā es arī par Hapo
+10000 par HAPOOO
+++ Par HAPO
kādu stock un blakus Hapo + vēl kādu kurš ir vnk brutāli IZLAIZĪJIS ! Lai cilvēki redz oriģinālu un gaumes dažādību !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
+ par Hapo bet ko plāno galdiņu uzrbēji izlems slēgtā balsošanas HVZ
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Par Hapo.
Ooo es te ar esmu ticis.
Nu ideju var iistenot ja ir meerkkis taads.
Ja reali gribat, taisat kautvai balsossanu par maneejo Jaa or Nee.
Ja buus jaa, tad nedomaajot veicu full paint job un metu normaalus diskus ar flanchiem un uz exotiku.
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
BMW - Best Motorsport Weapon
Ar kaut ko par šo jau gāja runa ,bet varu pieteikt savu 2k15 gada sezonas drifta automašīnu - domāju ka vismaz uz 90% būs gatava tad....jauns krāsojums ,plata ,dugas u.t.t ...Paldies !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Vajag šos:
Intis sedanu
KLAVINS uniiiti
Renio cabrio
Kkadu skaistu kupeju(nejaukt ar hapo)
Karrlo drift'a kapli
Intis sedanu
KLAVINS uniiiti
Renio cabrio
Kkadu skaistu kupeju(nejaukt ar hapo)
Karrlo drift'a kapli
Patiesībā ja KLAVINS paspēs saveejo salasiit kopā tad es arī vēlētos to kūto redzēt garām slīdot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Trekns pluss par Hiperaktivā kūtiņu - ļoti simpātisks bembumks, skaisti iederētos uz citu izlaizīto Style 5 fona.Hiperaktīvais rakstīja:no ekstrām: AIRU LOGI,un daži citi sīkumi kuri citiem nepatīkramyrez rakstīja:Ir kādam mega stāvoklī stock zhurka bez visādām Mpaķetēm utt?
ākstos tauta,tikai ākstos...
bet ideju kā tādu pasniedzu ! Ļautiņiem patiktu !
Hapo arī labs eksemplārs, bet ka tik nav par atšķirīgu tiem sapucētajiem auto
Klausieties gudrā cilvēkā:
Bet ja nopietni:
Intis noteikti ir the way to go. BLINGZ ir interesants: Ramyrez, ja uz izstādi uzliks glītus diskus un nosēdinās priekšu. Gan jau ir vēl kāds, ko šobrīd esmu piemirsis - ja ienāks prātā, iemetīšu te.
Klavinam imho ar diskiem vien varētu būt bish pa īsu priekš exoticas + safistas aizmugurējās arkas. Bet tā kā auto ir kopts, why not, count it in.
Janex328 rakstīja:(...) heiteru izlaizītās žurkas pat neviens neņem kadrā.. Ļoti vienkārši-parastas žurkas ir parastas žurkas, kuras Rīgas u.c ielās ir miljons.. Un pie pakaļas kādi tām plaukti, beņķi, galdi un citi, pilnīgi necili, galdnieka izstrādājumi.. Nu neinteresē nevienam to žurku izskats.. Nu neinteresē.. (...)
Hapo kupeja ir konkrēti atšķirīga (nevērtēšu skaistuma konkursā), bet pārējās žurkas ir tikai žurkas.. Cilvēki pabrauc garām un nemaz nepamana-golfs vai žurka, skapji vai plaukti.. Visiem poh.. (...)
Bet ja nopietni:
Intis noteikti ir the way to go. BLINGZ ir interesants: Ramyrez, ja uz izstādi uzliks glītus diskus un nosēdinās priekšu. Gan jau ir vēl kāds, ko šobrīd esmu piemirsis - ja ienāks prātā, iemetīšu te.
Klavinam imho ar diskiem vien varētu būt bish pa īsu priekš exoticas + safistas aizmugurējās arkas. Bet tā kā auto ir kopts, why not, count it in.
Pēdējais labojis ch. - 21 Jan 2015, 09:15, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30