e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right
kaut kur redzets tekstsPodziņa rakstīja:Nju, nez, es braukšu 99.9%
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tavējais texts par sabraucieniem ok. nepiesārņojam...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Varbūt kādam ir un var aizdot ruporu jeb megafonu?
man tik ir tas ko liek masina pie 12v + visadaku dzivnieku skanas un arii mikrafons bija bet nesmu parliecinats ka strada vins
Labas cenas.
Labas cenas.
Ja būšu,vienu apli moš izlaidīsu Un tad jau drišvien būsu ar +1
Ciks saprotu ja braucu es + 1 tad no otras pusīutes ar 5 Ls, nav jāmaksā tikai bērniem.
Un ja e36 nebūs gatavas var braukt ar e30 ?
Un ja e36 nebūs gatavas var braukt ar e30 ?
ja tomer es brauksu tad jav arii ar e30
Labas cenas.
Labas cenas.
Kā var samaksāt citādāk? Man visi konti ir bloķēti .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Gan jau ka būšu un ar kādu
Bmwpowerists rakstīja:Kā var samaksāt citādāk? Man visi konti ir bloķēti .
Šovakar esmu Vecrīgā.
Meģināšu dabūt ruporu, bet 100% nesolu :)
piesakos +1, ja nekas krasi nemainiisies. par kartiem moz veel padomaashu, bet uz paareejo jaa :)
varetu jau ari saja burzina piedalities,bet baida tik fakts kā būs,jo es tomēr nevienu nepazīstu.
Kad nopirku e36 arī es nevienu nepazinu. Ar laiku iepazinu. :) Ja jau esi no Bauskas, tad jau iepazīsies. :D
ir doma ari pievienoties
nu domājam tur jau tā doma,ka beidzot visi satiksimies un iepazīsimiesmurmurs rakstīja:varetu jau ari saja burzina piedalities,bet baida tik fakts kā būs,jo es tomēr nevienu nepazīstu.
P.S. nebūsi vienīgais kas tur praktiski nevienu nepazīst!
coupe 2.8
Tapēc jau ir domāts tusiņš, lai sapazītos
nesaprotu, kas tur vēl ko domāt, parasti visi prasa tusiņu, bet kad piedāvā tusiņu, tad daudzi sāk domāt, braukt vai nebraukt tā nedrīkst
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
galvenais tikai nestavet mala un nekluseet tad viss bus
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right