"Low As Bass 2015" Internacionālais motor šovs!
Cepums par organizēšanu un tā, protams. Bija interesanti paskatīties.
Negribu nevienu aizvainot, bet kas tas, idritvaimicīt, par vadītāju? Iepriekš nebiju bijis, bet nu wtf. Ne viņš latviski, ne angliski, ne krieviski normāli māk runāt, bet mēģina visu kopā, mētā izcili debīlus jokus un tā.
Negribu nevienu aizvainot, bet kas tas, idritvaimicīt, par vadītāju? Iepriekš nebiju bijis, bet nu wtf. Ne viņš latviski, ne angliski, ne krieviski normāli māk runāt, bet mēģina visu kopā, mētā izcili debīlus jokus un tā.
++++Reinholds rakstīja:Cepums par organizēšanu un tā, protams. Bija interesanti paskatīties.
Domāju ka pēdejo gadu tāds pasākums.Ja pagāšgad likās ļoti forši ar rezervi nākamajam gadam.Tad pēc šī gada nemaz nav velmes lai kaut kas nākamgad notiktu.Ārzemnieki tik cik ātri atbrauca,tik ātri arī nozuda.
Par tādu bardaku vel cilvekiem 4eur prasa.
Par tādu bardaku vel cilvekiem 4eur prasa.
Pēdējais labojis RS_ - 15 Aug 2015, 21:11, kopā labots 1 reizi.
Cepums par forumiešiem! kā jau parasti izskatījāties labi.
pirmo reizi biju pasakuma , itka bija norm , tikaj organizešana dirsa
Manuprāt tādas pašas replikas par pasākumu kā pagājušgad.
Un aizpagājošgad (kad personīgi biju). Lkm nekas nav mainījies! :)
d[-_-]b
Hz, kas tur par stance pasākumu bija, jo visu dienu esot mājās bija tæda sajūta, ka iļğuciemā biķernieku trase uztaisīta, viena vienīga drifta skaņas. Labi, ka neaizgāju
Kamēr nenomainīsies organizātori, tikmēr viss turpināsies pilnīgā dirsā
kas orgo, Jura?
Nez,man likās ok,patika,abām draudzenēm patika,liet. Kapteinis patika,tikai prasijās kkādus komentārus par driftu,kas kur vai brauks vēl vai beidzies kas un kāpēc,citādi tāda neziņa drusku
Vadītājs solijās nākamgad nefonēt ar mikrofonu
Vadītājs solijās nākamgad nefonēt ar mikrofonu
jājjjjuris rakstīja:kas orgo, Jura?
nu hvz, gan jau viņam ir kkāda vīzija par to visu
pats nebiju .. bet gandrīz apsvēru domu par apmeklēšanu, kas jau ir daudz
pats nebiju .. bet gandrīz apsvēru domu par apmeklēšanu, kas jau ir daudz
protams, ka biju tur, vairāk NOSPIED UZ MANIS TAGAD
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Biju! Īpaši patikās auto exhaust challenge
Tieši to pašu domāju.Reinholds rakstīja:Cepums par organizēšanu un tā, protams. Bija interesanti paskatīties.
Ar Sarkano mazas problēmas bija, Man personīgi bija kautkā vienalga, nepievērsu uzmanību, bet cilvēki kas bija ar mani, mazliet nošķobijās ka vienkārši rūsai pārkrāsots pāri.
p.s, kamera man mazliet nogūkoja, sarkanais izkatās spilgti rozā
a jūs pamēģiniet novadīt pasākumu kurā ir 2/3 LV apmeklētāju un 1/3 ārzemju viesu, kur lielākā daļa sapratīsi krieviski, nevis latviski vai angliski
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Tad jāatrod tam atbilstošs vadītājs. Es vadu un radu reklāmas akcijas angļu valodā, kolēģi 60% krievu un pārējie latvieši. Paldies, nesūdzos. :)Azbests rakstīja:a jūs pamēģiniet novadīt pasākumu kurā ir 2/3 LV apmeklētāju un 1/3 ārzemju viesu, kur lielākā daļa sapratīsi krieviski, nevis latviski vai angliski
+ jā, vispārējais haoss, kas tur notika, nezinu, viss tur bija slikti. Nezinu par kādu vīziju jūs tur iepriekš runājāt.
Man likās ok pasākums, pēc skata nopietnāks, ka tas bija pārs gadus atpakaļ!
Īlgi gan neuzkavējos, bet likās, ka apmeklētības ziņā viss ok!
Īlgi gan neuzkavējos, bet likās, ka apmeklētības ziņā viss ok!