E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 33
- chevron_right
Možais brauks pa priekšu un pielīdzinās! No stress!Swifty rakstīja:Cik es atceros, iebrauktuve kempingā Jūras priede ir diezgan stāvas nolaišanās pa bruģi. Liek domāt, kā būs ar sedinātām žurkām...
Beautiful Mechanical Wonder
Nu ar to driftu izklausās diezgan skumji
20min trasē, ņemot vērā ka riepas iztūrēs max 5min, kamēr samainīs riepas (pieņemsim vidēji 5min, ja nav lielā hidrauliska domkrata un divu čomu, kuri jau stāv ar riepām un pistolēm rokās), tad labākajā gadījumā sanāks izbraukt 10min
Vienkārši izteicu domas, un nekādā gadījumā negribu pateikt ka kaut kas ir slikti
20min trasē, ņemot vērā ka riepas iztūrēs max 5min, kamēr samainīs riepas (pieņemsim vidēji 5min, ja nav lielā hidrauliska domkrata un divu čomu, kuri jau stāv ar riepām un pistolēm rokās), tad labākajā gadījumā sanāks izbraukt 10min
Vienkārši izteicu domas, un nekādā gadījumā negribu pateikt ka kaut kas ir slikti
Nebūs jau vienīgā diena dzīvē, kad varēs padriftēt... Ļaut piedalīties driftā ilgāk/vairāk mašīnām ar nav aršana, ja atceras pagājušo gadu 100-150m garās rindas un vēl divās kārtās..
d[-_-]b
Var izbraukt. Możais to jau vairàkas reizes tur pieràdijis.Laurix rakstīja:Možais brauks pa priekšu un pielīdzinās! No stress!Swifty rakstīja:Cik es atceros, iebrauktuve kempingā Jūras priede ir diezgan stāvas nolaišanās pa bruģi. Liek domāt, kā būs ar sedinātām žurkām...
gan kāds palīdzēs, pakoriģēs un būs tikai īpaši zemie jāliek pirmajā stāvietā pa kreisi lejā
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
30EUR no personas - iekļauts: guļvieta mājiņā - tas nozīme, viena liela kopīga mājiņa ar 20 gultasvietām?
Kā ar iespējām atsevišķa istaba, mājiņa - nepieciešams jo ir mazs zīdainis!
K.F. rakstīja:Negribu samelot bet man liekas ka ādažu rimi vēl remontēs 21.05
Nevienu nelaidīs 20 min no vietas slidināties, varētu būs četros piegājienos, lai var riepas samainīt.Nylon rakstīja:Nu ar to driftu izklausās diezgan skumji
Arii es nosliideeju pa to brugjoto kalninju;)) max ko padauziiju nedaudz tas bija xbrace;)) takaa zemie ja brauc ar praatu tad nav tik traki;))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Skaidrs jautajumu nau paldies
Laikam tad vairs nau jautajumumāriņš rakstīja:Kur ir problēma?EUstudent rakstīja:Ka ir ar tadam zurkam kas vel nau izgajusas trhnisko apskati bet grib ierasties uz pasakumu bet vienigais veids ir uz treilera ???
Par vēlmēm atsevišķā mājiņā, droši PM!riebeklis rakstīja:30EUR no personas - iekļauts: guļvieta mājiņā - tas nozīme, viena liela kopīga mājiņa ar 20 gultasvietām?
Mājiņas ir 4-6 vietām, tā kā nebūs kazarmu tipa.
Cik drīz varētu parādīties veiklības brauciena layouts? Labprāt piedalītos, bet vispirms gribētu redzēt trasi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Agnis noteikti gribetu kazarmas lai visu varetu veerot un slidinaties apkart
ar kompatu pa brugji
Ko?
Cipruss, tu uzmanies, es dzirdēju ka Augusts jau ir nopircis Ryanair biļeti
Cipruss, tu uzmanies, es dzirdēju ka Augusts jau ir nopircis Ryanair biļeti
Kempingā arī kaut kas interesants paredzēts? Vai vienkārši visi sabrauc vienā vietā un tālāk katrs pats sevi?
Atkarīgs no tā kādi frutki būs kempingā.Inferno rakstīja:Kempingā arī kaut kas interesants paredzēts? Vai vienkārši visi sabrauc vienā vietā un tālāk katrs pats sevi?
P.S. Pirts būs šogad?
Te jau dazhi izskataas tik slinki ka pashi sevi pat kempingaa nemacetu izklaideet.taa kaa mazi berni
ar kompatu pa brugji
Te jau visi naidīgi noskaņoti
Neviens šeit nav naidīgi noskaņots, vienkārši ir cilvēki, kuri vispār nepadomā pirms raksta.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 33
- chevron_right