Ziemas prieki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
Tiesi pie manim De.tas pats laiks sodien visu dienu +10 un spid saule ka pavasari,vot ziemassvetku vakarsArmando rakstīja:nop, sogad tik kadas 3-5 rfeizes ir bijusi krusa vera nemamos daudzumos, bet ipashi lgi vinja nau. piemeram kaukad pirms 3dienam mums bija 12gradi plusa
siltaks nekaa vasaraa
Tieši gribēju prasīt - kāds laiž ielās šonakt ?
vai ari ja tgd saks paradities sniegs tad lidz augustam putenjosRENIO rakstīja:joptvaju....
ja tagad pa ziemu ir +12, tad kas būs vasarā + 40....
Viss kārtībā, neiespringstam, viss nokusa!AgnisB rakstīja:Rīgā beidzot puslīdz normāli snieg. Naktī jābrauc slāvu aplis iekarot
nekada ziemas prieka nau
man jau zb katru rītu pa logu skatīties maza kaķēna actiņam ar cerību ieraudzīt sniegu.kā nav bļat tā nav
Alūksnes pusē vēl gan var manīt kkādas sniega atliekas,un uz ceļiem kur mazāka satiksme vēl var paslidināties,kas tiek arī izmantots
Pofig nu jau taa ziema un ziemas riepas Ka tik mitruciitis uz asfalta
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
huuu tikko ar lietotāju gun4aa beidzām slīpēt ielas,benzīns cauri un nu var ar mierīgu sirdi iet gulēt līdz rītam
Mūsu galā pilns ar sniegu
O jā, Cesvainē arī riktīgi putina
Aluksnes pusē sniega pietiekami. šonakt slīdēja vnk ideāli daudzi līkumi iekaroti:D
Nakts pagājusi un viss uzsalis un savākties vairs nav tik viegli
Nakts pagājusi un viss uzsalis un savākties vairs nav tik viegli
Pēc 9iem uz Alfas jumta ?
šodien biju uz jumta slīdeja normāli bet šodien netieku! jadzer
sniegs!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4