Vidzeme
Pa gultām izstāstiju,pirti gan nesalīdīsim visi uzreiz bet pie galda vietas ar pietiksMafijs rakstīja:Skatoties kas ir domāts ar 10 vietām - vietas pirtī uz lāvas? Gultas vietas vai vietas pie galda.
Kāda problēma nošņākties teltī? Tiesa, ziemas laikā var būt nedaudz nedaudz pavēsimarux rakstīja:Izskatās, ka ar tām 10 vietām varētu būt par maz...
Nja,pirmā stāva ir telpa galdiem un pirtiņa(duša),otrā stāvā ir guļam telpa,tākā guļošos neviens netraucēs,ārā lieli plašumi un kādi 100m līdz jūrai,varēsiet uz pohiņām iet galvu izvēdināt
Domāju ka būs jau labs laiciņš un varēsim ar gaļu uzcept laukā,gulēšanu gan labāk vēl atstāsim iekštelpāsMafijs rakstīja:Kāda problēma nošņākties teltī? Tiesa, ziemas laikā var būt nedaudz nedaudz pavēsimarux rakstīja:Izskatās, ka ar tām 10 vietām varētu būt par maz...
taisam sarakstu kas grib braukt es saaku tad kopeejiet un rakstat savus nikus klaat!
Mileniums.
Doriņa.
Mileniums.
Doriņa.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Ka LĀCIS pa nakti kāju nenograuž pagājušo gad tur bij manīts
Vispirms gan datumu vajadzētu noskaidrot...
saaksim ar gribeetaajiem tad turpinaasim ar datumu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Tuvākā pusotra mēneša laikā nez vai. Kā teica E.Liepiņš - kādreiz maijā
limbazu raj pazistamiem ir laba vieta pussala uz ezera kur ar auto var aizbraukt lidz salas galai,liela pirts utt
Pēdējais labojis dreimanis_lv - 21 Feb 2012, 22:56, kopā labots 1 reizi.
Tev uz Oltūžiem viens svilpiens un esi klāt,tā kā jātaisās tev ar
Kur ta tā sala ir?dreimanis_lv rakstīja:limbazu raj pazistamiem ir laba vieta pussala uz ezera kur ar auto var aizbraukt lidz salas galai kur ir liela pirts utt
Nezināju tādu vietu
Mana sievietes intuīcija saka, ka maijā gan nevajadzētu šādu pasākumu plānot...Mafijs rakstīja:Tuvākā pusotra mēneša laikā nez vai. Kā teica E.Liepiņš - kādreiz maijā
Tas tik taa,ieskatam
Marux ar pievienosies limbazu rajonam
Marux ar pievienosies limbazu rajonam
Mēģināsim ātrāk lai nav ar buferiem dubļi jāšķūrēmarux rakstīja:Mana sievietes intuīcija saka, ka maijā gan nevajadzētu šādu pasākumu plānot...Mafijs rakstīja:Tuvākā pusotra mēneša laikā nez vai. Kā teica E.Liepiņš - kādreiz maijā
Es no Gulbenes ciema Pasakat kad un kur un iespejams ka ieradisos. Vislabaak butu kkur Madonaa
Labi ,netaisam uz miers.