E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 30
- chevron_right
nu baigo tragedija uztaisiita, vienkaarsi citas markas nostasies nomalus unkolonai var braukt aizmuguree un viss problema atrisinata
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nebūs tak pirmā reize.
Bēdīgi, ka iekrīt Talsu rally. Vēl nevaru izlemt... :(
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Īpaši jau braucot visiem pa priekšuRuu rakstīja:Pagājušo gadu biju ar Audi. Nejutos slikti.
Atceramies, ka Tiem, kuri vēlēsies atpūsties kempingā, dalība maksa jāiemaksā līdz 2013. gada 15. maija 24:00!
Pirmajā postā regulāri ierakstu tos cilvēkus, kuri būs uz āfterīti kempingā "Jūras priede"!
Tad jautājums,ir kāds kas vācas uz Plazas jumta?
Ja ir,tad cikos vacās,arī labprāt pievienotos jau tur
Ja ir,tad cikos vacās,arī labprāt pievienotos jau tur
dogMa rakstīja:Šodien/rīt būs precīzs info par dragreisu, par tā klasēm u.t.t.
A? Kur ir?
Papildināts 1. posts! Lūgums visiem interesentiem izlasīt!
Dienas plāns:
2013. gada 18. maijā.
13:00 - 13:30 - iesildīšanās pa trasi (gatavojoties "FastLap'am").
13:30 - 14:30 - "FastLap" sacensības.
14:30 - 16:00 - drifta paraugdemonstrējumi + brīvie braucieni, slīdēšana pa trasi.
14:45 - 16:00 - dragrace sacensības (pēc sacensībām brīvie braucieni).
16:00 - apbalvošana.
Dragrace grupu sadalījums:
C grupa - no 1.6L - 2.0L
B grupa - no 2.3L - 3.0L
A grupa - no 3.0L uz augšu.
Grupa skaitās nokomplektēta, ja tajā ir vismaz 3 automašīnas.
Ja grupa nenokomplektējas, piemēram, ir tikai 2 dalībnieki grupā, tad, protams, būs iespēja abiem paskrieties 1vs1, kā arī būs iespēja paskrieties ar B grupas uzvarētāju. Pēc sacensībām brīvie braucieni ar sevis izvēlētu pretinieku.
FastLap sacensībās litrāžas iedalījums nav!
LŪGUMS VISIEM, KURI VĒLAS PIEDALĪTIES DRAGRACE UN FASTLAP SACENSĪBĀS, SŪTĪT PIETEIKUMU ELEKTRONISKI UZ [email protected]! Lai varam laicīgi sagatavoties un ieekonomēt laiku uz vietas!
Pieteikumā jānorāda:
- faktiskais motora tilpums;
- auto V/N;
Dienas plāns:
2013. gada 18. maijā.
13:00 - 13:30 - iesildīšanās pa trasi (gatavojoties "FastLap'am").
13:30 - 14:30 - "FastLap" sacensības.
14:30 - 16:00 - drifta paraugdemonstrējumi + brīvie braucieni, slīdēšana pa trasi.
14:45 - 16:00 - dragrace sacensības (pēc sacensībām brīvie braucieni).
16:00 - apbalvošana.
Dragrace grupu sadalījums:
C grupa - no 1.6L - 2.0L
B grupa - no 2.3L - 3.0L
A grupa - no 3.0L uz augšu.
Grupa skaitās nokomplektēta, ja tajā ir vismaz 3 automašīnas.
Ja grupa nenokomplektējas, piemēram, ir tikai 2 dalībnieki grupā, tad, protams, būs iespēja abiem paskrieties 1vs1, kā arī būs iespēja paskrieties ar B grupas uzvarētāju. Pēc sacensībām brīvie braucieni ar sevis izvēlētu pretinieku.
FastLap sacensībās litrāžas iedalījums nav!
LŪGUMS VISIEM, KURI VĒLAS PIEDALĪTIES DRAGRACE UN FASTLAP SACENSĪBĀS, SŪTĪT PIETEIKUMU ELEKTRONISKI UZ [email protected]! Lai varam laicīgi sagatavoties un ieekonomēt laiku uz vietas!
Pieteikumā jānorāda:
- faktiskais motora tilpums;
- auto V/N;
Kā ar dīzeļiem, atsevišķa klase būs?
Nebūs gan.
3.0l var pa divam grupam braukt?
nauda ir pārskaitīta! gaidam 18!!
3.0L tikai A grupā Līdz 3.0L (neieskaitot) ir B grupa.erda rakstīja:3.0l var pa divam grupam braukt?
ja nevienam nekas nav iebilstams, labprāt aizbrauktu arī līdz kempingam, patusētu un naktī uz vasarnīcu, kas atrodas 10min braucienā, gulēt. žēl naudu kempingam - vajag jaunas durvis
Nav jau žēl, bet kārtība paliek kārtība :) Lai nav tā, ka beigās 20+ cilvēki vienkārši tāpat grib patusēt un apēd visu paiku Ja vēlies braukt uz kempingu, tad tāpat minimālā maksa būs jāmaksā, diemžēl. Uztver to tā, ka 2Ls par parkingu
dogMa rakstīja:3.0L tikai A grupā Līdz 3.0L (neieskaitot) ir B grupa.erda rakstīja:3.0l var pa divam grupam braukt?
sūdīgi,tas reāli A grupā būs psihais,balcers un es.
ja man ir 2,926 cc un vēl dīzelis,tad tik mazā distancē es nevaru mēroties ar benzīna dzinējiem
tad jau postā jāizlabo uz B grupa no 2.3-2.8!dogMa rakstīja:3.0L tikai A grupā Līdz 3.0L (neieskaitot) ir B grupa.erda rakstīja:3.0l var pa divam grupam braukt?
Apsolamies apdomāt šo, bet visdrīzāk tā arī paliks, kā tagad ir. Tāpēc arī būs iespēja skrieties ar B grupas uzvarētāju, kā arī ar brīvi izvēlētu pretiniekumarihuans rakstīja:dogMa rakstīja:3.0L tikai A grupā Līdz 3.0L (neieskaitot) ir B grupa.erda rakstīja:3.0l var pa divam grupam braukt?
ja man ir 2,926 cc un vēl dīzelis,tad tik mazā distancē es nevaru mēroties ar benzīna dzinējiem
Vai tad psihais liks savu uz strīpas? :motors_japiebrauc: :4k_rpm_max:marihuans rakstīja:dogMa rakstīja:3.0L tikai A grupā Līdz 3.0L (neieskaitot) ir B grupa.erda rakstīja:3.0l var pa divam grupam braukt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 30