e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 19
- chevron_right
Vot gribēju jau prasīt - vai tik tā nav Podziņa
P.S. viņai nepatīk ar Siiko vizināties, ka aizņemās auto un brauc pati?
Pēdējais labojis uteo - 18 Sep 2011, 17:28, kopā labots 1 reizi.
Te spi4ka (palabojiet pareizrakstību) vēl nezināja cik viņam nāksies vakara garumā izdzert.
Bet jau viss liecināja par to, ka būs vajadzīgs atbalsts, konkrētajā gadījuma izlīdzēja HoodieBro.
Bet jau viss liecināja par to, ka būs vajadzīgs atbalsts, konkrētajā gadījuma izlīdzēja HoodieBro.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un tad izrādījās, ka jādodās uz pirti un bija laiks pasākuma kompramitējošākajai daļai- pirtij, peldēm, dejām, alkaholam, nenormēti ilkstošajai gaļas cepšanai un ritā svaigumam ar dzeņiem galvās.
P.S. Ceļā uz pirti kamerai atmiņa jau bija pilna un tas jau laikam arī bija uz labu....!
P.S. Ceļā uz pirti kamerai atmiņa jau bija pilna un tas jau laikam arī bija uz labu....!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis erda - 21 Sep 2011, 13:15, kopā labots 1 reizi.
Nu jā, pašas labākas bildes jau vnm netiek uzņemtas
Jo vairāk e36, jo labāk Podziņai patīk ar jebkuru e36 brauktuteo rakstīja:Vot gribēju jau prasīt - vai tik tā nav Podziņa
Juu! Žēl, ka tev bija nopietnāki pienākumi
izstas ka jums superigi gajis!!! sados brizos gandriz vai asara nobirst ka neatrodos lv
...
Jā, pasākums bija superīgs un brauciens kolonnā pa Rīgu un ārpus, tas bija superīgi Jā, bembīti aizņēmos, jo pašai arī gribējās braukt pie stūres nevis sēdēt blakus Cilvēki arī bija vienkārši superīgi, pat tie kuri sākumā bija nepazīstami, dienas gaitā kļuva jau pazīstami Viss bija pa skaisto Ar nepacietību gaidu nākošo pasākumu Erda, paldies par bildēm un foršo bilžu pasniegšanu studijā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Beesharp beigās piebrauca???
Es zinu ka mēsa izbraucām ~ 3.30, bet viņš solījās būt ap 4.00...
Superigs tuss iznaca , zhel ka bija jabrauc no rita prom , draudzenej uz darbu vajadzeja
žēl ka tomēr priekšnieks nesaprata manu acu skatienu un nesanāca man aizbraukt,rādās pasākums tiešām ir bijis uz 7 piecu baļļu skalā! malači
coupe 2.8
DogMa party animal . Ja nebūtu rīt uz darbu, tad turpinātu .dogMa rakstīja:Bubuli?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
4 gāju gulēt, tad vēl nebija.RENIO rakstīja:Beesharp beigās piebrauca???
Paldies galvenajiem riikotaajiem, par šo pasaakumu.
Prieks iepazīt arī dzīvē, ne tikai forumaa. cilveeki
Vis bija labi, izņemot spuldzītes
Erdam par bildēm un komentāriem . Visi, kas bija pasākumā, bija riktīgi forši cilvēki . Podziņai, ka neatļāva driftēt mājās.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
+1Bmwpowerists rakstīja: Erdam par bildēm un komentāriem . Visi, kas bija pasākumā, bija riktīgi forši cilvēki . Podziņai, ka neatļāva driftēt mājās.
da labi spūldzītes arī bija labas...piedeva action pasākumam (karstuma skartajiem)
jip, pēctam saimnieces krustmeita gribeeja iet pirtii, ganjau viss ok :) tas taads joks lai nepārkarsētos
Es pirmo reizi redzēju, ka pirtī sienas laistas
žēl ka netiku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13