E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 42
- chevron_right
Ja nebus jastrada un bus sakrasots kompots tad es brauksu no siguldas tad mos kopa varetu braukt.Martinez rakstīja:Un tad varbut ari kada kollona brauks no vai caur Siguldu?
Tavs jau metajas pusizjaukts stavlaukuma ne? Man a japaspej purnu salikt taisni un ja nebus jastrada,tad var braukt. Varetu vel kollonu no Cesim parkert. Cesis jus braucat?kompots318ti rakstīja:Ja nebus jastrada un bus sakrasots kompots tad es brauksu no siguldas tad mos kopa varetu braukt.Martinez rakstīja:Un tad varbut ari kada kollona brauks no vai caur Siguldu?
coupe 2.8
jelgavnieki ka parasti pie K-rautas vacas un kopaa laiz ?
Es ar Sprukiju braukšu no Siguldas, jāsavācas visiem kopā.Martinez rakstīja:Tavs jau metajas pusizjaukts stavlaukuma ne? Man a japaspej purnu salikt taisni un ja nebus jastrada,tad var braukt. Varetu vel kollonu no Cesim parkert. Cesis jus braucat?kompots318ti rakstīja:Ja nebus jastrada un bus sakrasots kompots tad es brauksu no siguldas tad mos kopa varetu braukt.Martinez rakstīja:Un tad varbut ari kada kollona brauks no vai caur Siguldu?
I don`t like bass, I love it!
Es no valmieras brauksu caur cesim un sigulduMartinez rakstīja:Tavs jau metajas pusizjaukts stavlaukuma ne? Man a japaspej purnu salikt taisni un ja nebus jastrada,tad var braukt. Varetu vel kollonu no Cesim parkert. Cesis jus braucat?kompots318ti rakstīja:Ja nebus jastrada un bus sakrasots kompots tad es brauksu no siguldas tad mos kopa varetu braukt.Martinez rakstīja:Un tad varbut ari kada kollona brauks no vai caur Siguldu?
Jup mans metajas,jo draudzenes mamma strada tur pagaidam vina brauka ar vinu:)Martinez rakstīja:Tavs jau metajas pusizjaukts stavlaukuma ne? Man a japaspej purnu salikt taisni un ja nebus jastrada,tad var braukt. Varetu vel kollonu no Cesim parkert. Cesis jus braucat?kompots318ti rakstīja:Ja nebus jastrada un bus sakrasots kompots tad es brauksu no siguldas tad mos kopa varetu braukt.Martinez rakstīja:Un tad varbut ari kada kollona brauks no vai caur Siguldu?
Man jau vins nabags vel jasakraso:)
varbūt esmu kko palaidis garām, bet tad kad aizskaita to naudu par ieeju, kkādas biļetes vai ko nedabūn ?
vai vnk braucot iekšā jūs čekosiet pēc V/N un cik čuvāki sēž iekšā ?
- ikey07
Zb.. Kāpēc visiem norm pasākumiem jāsakrīt vienādos datumos.. Sanāk, i novada svētki, i Ghettobasket posms, plus vēl atklāšana.. Pff..
Jā, tieši tā bija pērn. Neesmu gan organizators un nevaru apgalvot, ka šogad būs 100% tāpat, bet vajadzētu tā būtikey07 rakstīja:varbūt esmu kko palaidis garām, bet tad kad aizskaita to naudu par ieeju, kkādas biļetes vai ko nedabūn ?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
pievienojos tiem kas nesaprot, ka var cikstet par samaksu. es uzskatu ka tas ta jau ir pa brivu. nu jebal ta na....ui tev vispar kko darit un braukt ar bmw
Bagažniekā - iebraukšana par brīvu.
Bagāžnieki tiks pārbaudīti.
bļaviens a es jau subjus gandriz izņemuRuu rakstīja:Bagāžnieki tiks pārbaudīti.
+1boris737 rakstīja:pievienojos tiem kas nesaprot, ka var cikstet par samaksu. es uzskatu ka tas ta jau ir pa brivu. nu jebal ta na....ui tev vispar kko darit un braukt ar bmw
Un ko tad teiks par e30.lv sezonas atklāšanas dalības maksām?
quattro ist für sissies
Es braukšu ar šitentetādiemsēdekļupārvalkiem. >> https://www.youtube.com/watch?v=xVrJ8DxECbg
Malacis , tagad sedekļus ari budut "šmanatj"Rons rakstīja:Es braukšu ar šitentetādiemsēdekļupārvalkiem. >> https://www.youtube.com/watch?v=xVrJ8DxECbg
Būs saraksts ar tiem, kas jau samaksājuši. Tā arī zinās, vai iepriekš ir samaksāts.ikey07 rakstīja:varbūt esmu kko palaidis garām, bet tad kad aizskaita to naudu par ieeju, kkādas biļetes vai ko nedabūn ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 42