E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 33
- chevron_right
Motocikla ķivere der?
celtnieku ķiveri paķerĢirts rakstīja:Motocikla ķivere der?
Kepucis skaitīsies kā ķivere?
Bik smiekligi. Tak rulliti max ko varetu izdarit ir apgāzties. Kūleni uzmest pat isti nevaretu. Un it ipasi es piedalos dragā, jābrauc taisni tikai.
Tur vēl var paspēt izpeldēties Trieciens pret ūdeni nav tas patīkamākais. Ā, un pirms tam vēl riepas.Lācis rakstīja:Bik smiekligi. Tak rulliti max ko varetu izdarit ir apgāzties. Kūleni uzmest pat isti nevaretu. Un it ipasi es piedalos dragā, jābrauc taisni tikai.
Bet tiešām, nevajag izaicināt likteni. Labāk uzvelc to ķiveri, par sliktu noteikti nenāks, tas paša drošībai.
Ja pa ielu drīkstētu ar karkasu, ļoti labprāt braukātu ar tādu. Vienkārši, tādēļ, pa pašsaglabāšanās instinkts.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Par karkasu runajot es ari labprat ieliktu. Lai gan vaitad nebija ta kad kkada veida karkas bija atlauts? Skruvejamais vai kas tads.Kikaps rakstīja:Tur vēl var paspēt izpeldēties Trieciens pret ūdeni nav tas patīkamākais. Ā, un pirms tam vēl riepas.Lācis rakstīja:Bik smiekligi. Tak rulliti max ko varetu izdarit ir apgāzties. Kūleni uzmest pat isti nevaretu. Un it ipasi es piedalos dragā, jābrauc taisni tikai.
Bet tiešām, nevajag izaicināt likteni. Labāk uzvelc to ķiveri, par sliktu noteikti nenāks, tas paša drošībai.
Ja pa ielu drīkstētu ar karkasu, ļoti labprāt braukātu ar tādu. Vienkārši, tādēļ, pa pašsaglabāšanās instinkts.
'atļauts' nav, visi vienkārši viņu izņem pirms TA
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Visi kam ir lūkas, vai kabris var izmantot arī šādu variantu!Ruudolfs rakstīja:celtnieku ķiveri paķerĢirts rakstīja:Motocikla ķivere der?
d[-_-]b
Tikai bmx velobraucejiemInferno rakstīja:Kepucis skaitīsies kā ķivere?
Kurā klasē uz dragrace japiesakas,ja braucu ar b20?
1.6-2.0Duuj rakstīja:Kurā klasē uz dragrace japiesakas,ja braucu ar b20?
Pirmajā postā šajā topikā tak bija rakstīts viss par tilpumiem
Velosipēdistiem arī jāvalkā ķiveresVladlen rakstīja:Tikai bmx velobraucejiemInferno rakstīja:Kepucis skaitīsies kā ķivere?
Tad var gan b un c pec savas izveles?
Uzzini sava dzinēja patieso tilpumu cm3, tad arī sapratīsi, kurā grupā.
Man personīgi ķivere ir, es tik tā uzjautāju, jo 2015 neko tādu neredzēju
Drošība pirmajā vietā
Drošība pirmajā vietā
uzmanigak jalasa. SoorikidogMa rakstīja:Uzzini sava dzinēja patieso tilpumu cm3, tad arī sapratīsi, kurā grupā.
Papildināju pirmo postu ar dalībnieku sarakstu.
Ja kāds nav iekļauts, vai pamana kādu kļūdu, droši PM!
Ja kāds nav iekļauts, vai pamana kādu kļūdu, droši PM!
Tik man tā liekas vai tiešām 3.0+ litru motori paliek arvien vairāk ?
- ikey07
Sen bija laiks Izbraucot ar tādu motoru iekš E36, saproti, ka ir īstais dzinējs iekš E36
Neeeeeeee,kāpēc Odze aiz svītras 3.0 klasē,varat jau izņēmuma kārtā kaut ko sadomāt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 33