E36.lv sezonas atklāšana 2017
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16
- chevron_right
Paldies Organizatoriem par padaritu darbu. Paldies laika par apstakliem saulaino dienu.
Plusu bija loti daudz. Skaitit vinus nau verts.
Viens minuss: G R A N T E N E ! ! !
Plusu bija loti daudz. Skaitit vinus nau verts.
Viens minuss: G R A N T E N E ! ! !
Pasakums tik cik redzeju katra zinja,loti labi pavadits laiks iedegums arii bonusaa
Seit bildes ari no manis
https://failiem.lv/u/yv7x5pug
Seit bildes ari no manis
https://failiem.lv/u/yv7x5pug
Instagram - Sandis_e36
Šogad pasākums un laiks tiešām lielisks, labi atpūtāmies
Dažas bildes https://failiem.lv/u/e2ccqyyd#/
Dažas bildes https://failiem.lv/u/e2ccqyyd#/
Liels Paldies visiem kas bija pasàkumà, kà arì visiem pasàkuma atbalstìtàjiem un organizàtoriem, bez kuriem pasàkums nebùtu iespèjams!
Tiekamies nàkamajos e36 club rīkotajos pasàkumos.
Tiekamies nàkamajos e36 club rīkotajos pasàkumos.
Nevar biezhak pasakumus taisiit?? Piemeram 3 vai 4 paaakumi gadaa ?
ar kompatu pa brugji
Var bet tad pasàkuma cena bùtu daudz vairák
Pateikshu godigi.ja ir,butu kvalitativs pasakums,man nebutu zhel pat 20 eiro par pasakumu samaksaat
ar kompatu pa brugji
es jau vienreiz uzķēros uz šitādiem tekstiem.cipruss18 rakstīja:Pateikshu godigi.ja ir,butu kvalitativs pasakums,man nebutu zhel pat 20 eiro par pasakumu samaksaat
Mana pieredze saka, ka vecu bmw īpašnieki ir kapeikpisēji un bomži un nekādā gadījumā nav vērts taisīt pasākumu dārgāku par 10e.
Ja neticat ieejiet tirgus sadaļā vai mans auto- e36.lv vai e46.lv abi jau daudz maz vienādi.
pēc bildēm jau izskatās super pasākums, augstākā klase
Nu kas gribetu,novaktos.nav jau obligati jariko trasee.var tak kkada pljavaa,galja,alus,kkadas atrakcijas utt
ar kompatu pa brugji
Es pat šādam variantam tikai !cipruss18 rakstīja:Nu kas gribetu,novaktos.nav jau obligati jariko trasee.var tak kkada pljavaa,galja,alus,kkadas atrakcijas utt
Trases pasākumiem pietiek ar atklāśanu un sezonas noslēgumu! Bet kko līdzīgu afterīšiem gan varētu uztaisīt, tkai priecātos uz tādu pasākumu aizbraukt! +atkristu visādi šrotisti, iegūtu jaunus čomus, kontaktus, un liela daļa forums būtu ciešākos kontaktos!
Kur palika tas pipars,kas piedāvāja vietu atklāšanas afteritim?! Varam viņa piedāvātajā teritorijā uztaisit chill grill pasākumu!
bet soreiz forumisti varetu uzrikot kadu pasakumu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es arī tikai par to vissu...cipruss18 rakstīja:ideja
Klavin,laba ideja!
Foruma aktīvākie biedri,paši zin,kuri tādi ir,varētu uzrīkot augstāk pieminēto pasākumu! Ar kkadiem konkursiniem, balvām, tā, lai visiem interesanti!
Foruma aktīvākie biedri,paši zin,kuri tādi ir,varētu uzrīkot augstāk pieminēto pasākumu! Ar kkadiem konkursiniem, balvām, tā, lai visiem interesanti!
Tas būtu super, tik tgd jāatrod kādu kas grib padalīties ar savu pagalmu vai pļavu!erda rakstīja:Klavin,laba ideja!
Te bija viens kurš bija laipns un atvēlēja savu pļavu.manuprāt butu riktigi kruti
ar kompatu pa brugji
bet var meiginat arii pats uznemties inicatiivu un sakt vaakt darba grupu kopaa :) izstaniba intresants process tas viss :)Tommas rakstīja:Tas būtu super, tik tgd jāatrod kādu kas grib padalīties ar savu pagalmu vai pļavu!erda rakstīja:Klavin,laba ideja!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu tad jāsāk vākt grupiņa, kurš in?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13