E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 44
- chevron_right
+1HoodieBro rakstīja: nezinu kā citiem, bet man dāma man parasti liek dzert vairāk nekā man ietu iekšā
Tādām sievietēm visu cieņu
Man ar ir pilnīgi otrādi. Dzeru mazāk kā draudzene Jāvaktē viņa Pats neturu līdz
Izklausās, ka te briezt viena kārtīga nodzeršanās
Izklausās, ka te briezt viena kārtīga nodzeršanās
Bet tgd jau tu vsp nedzer .HoodieBro rakstīja: nezinu kā citiem, bet man dāma man parasti liek dzert vairāk nekā man ietu iekšā
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Tā nu gan nevajag visas dāmas nolikt, es Activity nekad neesmu liegusi iedzert... Ja netici, pajautā Sīkajam vai Podziņai... Viņi labi zin... Citreiz man pat viņš jāpielauž, lai ar čomiem iedzer...aupinsh rakstīja:Pie braucēju saraksta sapratu, ka visi būs ar dāmām, tad jau neviens tā normāli nelies kuņģī, jo visi tiks sašņorēti!
Priekā!
PIEVĒRŠAM UZMANĪBU UZ IZMAIŅĀM! IR MAINĪJUSIES SĀKUMPUNKTA TIKŠANĀS VIETA! TAS BŪS LIELVEIKALA "A7" (bijušā) STĀVLAUKUMS!
a kur tāds ir?dogMa rakstīja:PIEVĒRŠAM UZMANĪBU UZ IZMAIŅĀM! IR MAINĪJUSIES SĀKUMPUNKTA TIKŠANĀS VIETA! TAS BŪS LIELVEIKALA "A7" (bijušā) STĀVLAUKUMS!
Iedod kkādu adresi neesmu ilggadējs Rīdzinieks
+1,kur tas ir vsp? : D
Tas ir Rīgā . Pa ceļam uz Ķekavu.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Visticamaak ,ka galapunktaa ieskrieshu uz mazu briitinju Juus visus apciemot! Vienkaarshi tajaa dienaa un ap to laiku ciemoshos pie sava senciisha Zveijniekciemaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paskaties mazajā kartē un sapratīsiSTUDENTS rakstīja:a kur tāds ir?dogMa rakstīja:PIEVĒRŠAM UZMANĪBU UZ IZMAIŅĀM! IR MAINĪJUSIES SĀKUMPUNKTA TIKŠANĀS VIETA! TAS BŪS LIELVEIKALA "A7" (bijušā) STĀVLAUKUMS!
Iedod kkādu adresi neesmu ilggadējs Rīdzinieks
Tas ir virzienā uz Bausku, ja brauc no T/C Plaza Netālu no pagrieziena uz Valdlaučiem
Kpc tādas izmaiņas?
Mazums es apmaldos,pa to Rīgas pusi nezinu kas un kā
Mazums es apmaldos,pa to Rīgas pusi nezinu kas un kā
Neapmaldīsies, tik nevajag Nē, nu, varam arī pie SKY vai Plazā un medīt brīvas vietas, vai tomēr satikties tur, kur vienmēr ir liels brīvs placis.. Izbēgam no riska, kā arī tas tomēr ir mums kā reiz pa ceļam!
Domaju, ka vajadzetu kkur Daugavas labaja krasta, jo pectam polubomu jabrauc uz Ropazu pusi
Caur Valdlaučiem un pāri Dienvidnieka i nemaz nemanīsi ka jau esi trīnniekos.
Pa lielam jau sanāk tas pats, kas Daugavas labajā krastā Brauksim pat pa labāku ceļu, nekā plānots iepriekš
Bet nu j'aperas polubomu caur Rigu, nezinu kur tads A7
Pa lielam - tas pats, kas T/C Plaza
Paskaties mazajā kartē, garām nevarēsi pabraukt, jo mēs jau tur būsim un tik daudz skaistu E36 nevarēsi palaist garām
Paskaties mazajā kartē, garām nevarēsi pabraukt, jo mēs jau tur būsim un tik daudz skaistu E36 nevarēsi palaist garām
AA ok sapratu
Es ar sapratu,kur tas ir
drīkst izmantot arī gps vietas atrašanai
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 44