E36.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 15.09.2012.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right
Tie ir visi bmw - dazaad modelji. Ideja ir tikai ar e36 - viena modelja.
Laba atpūta Jums bija
Domāju ar pievienoties , bet sajūgs vietā bija tikai pēc 14 , bet tālākās norādes par saietu kur un kas nebija
PS : šī nedēļa ir 36. šai gadā
Domāju ar pievienoties , bet sajūgs vietā bija tikai pēc 14 , bet tālākās norādes par saietu kur un kas nebija
PS : šī nedēļa ir 36. šai gadā
Milzīgs PALDIES visiem, ka tik daudz sabraucāt, es ar domāju, kopumā pasāciens izdevās...
Paldies Kompotam +1 un Finks, ka atbraucāt ātrak pie mums, lai saceltu teltis (arī šis pasāciens bija smieklu pilns )
Bija patiess prieks jūs visus uzņemt mūsu galā, ja kas arī turpmāk Alda Auto servisa placis jūs laipni gaidīs, gan lai salabotu jūsu auto, gan lai varam sabraukt ietusēt!!!
Nogurums ir, nenoliegšu, bet tas ir pozitīvs...
Prieks bija lasīt, ka visiem patika...
P.S. Un neaizmirstiet, ka turpmāk, E36 Club Latvia biedriem ar mūsu uzlīmi pie mums ir 10 % atlaide uz kopējo remonta un detaļu summu, kā arī forumiešiem, kam uz auto būs Alda Auto uzlīme, varēs saņemt 5 % atlaidi uz kopējo darbu un detaļu summu, tā kā laipni gaidīti!!!
Paldies Kompotam +1 un Finks, ka atbraucāt ātrak pie mums, lai saceltu teltis (arī šis pasāciens bija smieklu pilns )
Bija patiess prieks jūs visus uzņemt mūsu galā, ja kas arī turpmāk Alda Auto servisa placis jūs laipni gaidīs, gan lai salabotu jūsu auto, gan lai varam sabraukt ietusēt!!!
Nogurums ir, nenoliegšu, bet tas ir pozitīvs...
Prieks bija lasīt, ka visiem patika...
P.S. Un neaizmirstiet, ka turpmāk, E36 Club Latvia biedriem ar mūsu uzlīmi pie mums ir 10 % atlaide uz kopējo remonta un detaļu summu, kā arī forumiešiem, kam uz auto būs Alda Auto uzlīme, varēs saņemt 5 % atlaidi uz kopējo darbu un detaļu summu, tā kā laipni gaidīti!!!
Gribēju pateikt, ka bija prieks redzēt tik daudz jaunas sejas. Prieks, ka jaunie leitotāji pārvar kautrēšanās posmu un metās iekšā bariņā ar pilnu atdevi Tiešām paldies visiem , jo īpaši tiem kuri bija ieradušies uz e36.lv rīkotu pasākumu pirmo reizi. Cerams, ka viss patika un būsiet arī visas nākamās reizes Vienmēr prieks satikt un iepazīt kādu jaunu lietotāju Un protams jums vecie lietotāji arī paldies un no manis
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es kaut kur buushu palaidis garaam Alda auto uzliimi.
pasākums bij zbis , kautvai nevarēju palikt līdz beigām, paldies organizatoriem
Jolciņai ir uzlīmes vai arī vari mēģināt uzjautāt dogMam, ja būs vēlēšanās tikt pie uzlīmēmV1Beta rakstīja:Es kaut kur buushu palaidis garaam Alda auto uzliimi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es reizee ar e36 uzliimi pajautaasu. Nav ko divreiz njemties.
Shodien manaa darba vietaa dazi runaaja par daudziem bmw kas brauca kaut kur. Esam ieveeroti
Bildes ladejas :) es neskiroju tapec metu visas, un ir vinju 200 tapec tas man bus ljoooooooti ilgi bet nu gaidat linku :) bus :)
pareizi ir, vismaz katrs varees panemt to, ko vajag :)
nu teiksim ka pedejas DAUDZ bildes vairak bus Podzinjai :) vinja vairak figure tur ar savu interesanto darbibu
Podzinja e36 modele. Taa peec galerijaam izskataas.
Spriežot pēc bildēm un cilvēku atsauksmēm pasākums izdevās.
Tik žēll ka man nesanāca ierasties, augstskolas dēļ.
Tik žēll ka man nesanāca ierasties, augstskolas dēļ.
labas bildes!!
Bisk ari bildes no manas puses :) daudz kadri no viena skatu puntka, taka ja kads velesies vares njemt sev tikamako :)
http://failiem.lv/u/hpekirz
http://failiem.lv/u/hpekirz
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14