Zelta rudens Līgatnē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
arī esmu dzirdējis par kaut kādu haosu,. kas valdīja tanī tripā!
Domāju, ka foruma sentēviem būtu tam jāpievērš uzmanība un jāapspriež šis jautājums, nākamajā,tuvākajā sapulce!
Domāju, ka foruma sentēviem būtu tam jāpievērš uzmanība un jāapspriež šis jautājums, nākamajā,tuvākajā sapulce!
par kollonu,vjg braukt @333 trasi trenēties pirms tāda veida izbraucieniem
Un ko tu tur uztrennēsi, skilu bļaušanā uz pārkāpējiem?!
Nu tad es nezinu,kā jūs grasaties to haosu likvidēt
5dienas nakts uz Ragana stadiona sabojaja visu pasakumu prieksh manis. Jau braucu uz Siguldu, pirms Turaidas braucot no Raganas. Saaka kaapt temperatuura. Apstajos, tosola pelkje. Viena nieka 10cm trubinja paarivejusies pie znauga bij un vnk izshava visu araa.
Taa nu es pavadiju visu dienu zem paarsega, njeemu nost visu iepluudi lai nomainiitu to mazo drankji.
Izskataas kad bij pasakums ok, nekas. Ceru ka tikshu uz nakamo.
Taa nu es pavadiju visu dienu zem paarsega, njeemu nost visu iepluudi lai nomainiitu to mazo drankji.
Izskataas kad bij pasakums ok, nekas. Ceru ka tikshu uz nakamo.
Powered by Minhauzens!
Tur nu nevaino Raganas stadionu!
Manējo M bamperi ar visu lūpu un splitteri paķēra tas pats celms... Dabuju nedaudz pačakarēties, lai dabūtu visu atpakaļ vietā...Klavz rakstīja:Paša neuzmanības dēļ, diezgan šaurā vietā bija jāapgriežas un celms bija labi nomaskējiesRENIO rakstīja:a ko tad tā sanāca?Klavz rakstīja:Bija diezgan forši Baigi maz gan beigās līdz Raganai tika
Paldies Puikkam, un čalim ar AN-46, ka palīdzēja paspārni izvilkt no arkas, sanāca M bufera stūri uz celma atstāt
stūlbs jautājums bet ko Jūs pa celmiem braucat?vai arī slīpējāt?
Tas ceļš parka teritorijā bija maksimums 2m plats, abās pusēs sūnas ar celmiem. Daudzi aizbrauca apkārt visai teritorijai lai tiktu ārā, a tie kas grozījās turpat uz vietas, lai uzreiz tiktu atpakaļ, arī uzrāvās uz tiem celmiem.RENIO rakstīja:stūlbs jautājums bet ko Jūs pa celmiem braucat?vai arī slīpējāt?
Pa celmiem, pa celmiem Arī gribēju braukt apkārt, bet tur uz priekšu pa ceļu kāds vēl nebija atnācis.
Nu newajag tikai,grozijās tikai tie kuri wnk newarēja sawādāk aizbraukt,piemēram es paliku iesprostots starp 2 mašīnām,es warēju wainu braukt pa celmiem un sūnām wai arī palikt wiens un cerēt ka kāds ieradīsies un aizwāks sawus autiņus,tā kā nebija wēlmes sēdēt sazin cik ilgi un gaidīt,tas es izwēlējos celmus.. labi ka tā arī wēl naw sanācis nosēdināt sawu autiņu,pirmo reizi izbaudiju priekšrocības tam ka man ir džips..:D:DAgnis rakstīja:Tas ceļš parka teritorijā bija maksimums 2m plats, abās pusēs sūnas ar celmiem. Daudzi aizbrauca apkārt visai teritorijai lai tiktu ārā, a tie kas grozījās turpat uz vietas, lai uzreiz tiktu atpakaļ, arī uzrāvās uz tiem celmiem.RENIO rakstīja:stūlbs jautājums bet ko Jūs pa celmiem braucat?vai arī slīpējāt?
Paldies par pasākumu. Ļoti patika,tikai žēl,ka tik ātri nācās braukt prom.
Mani foto: http://failiem.lv/u/fxktygz
Mani foto: http://failiem.lv/u/fxktygz
Kapēc vairs netiek liktas bildes zem sadaļas "galērijas"? Pēdējais ieraksts ir sezonas atklāšana
esiet pacietīgi!
Neliekam bildes, kuras fočētas "ejot garām", tomēr skatamies, lai būtu kaut cik kvalitatīvas!
Turklāt, tikai šodien, laikam, ir parādījušies kādi no lietotājime, kuri paildus piedāvā savas bildes! Ērtāk būtu, ja katrs savu bilzu linku atsūtītu man PM, lai varu sakačāt, izsortēt un salikt galerijās!
Kā arī, ja konkrēti Tev- Artis92, vai kādam citam, kurš bija šinī tripā ir ko teikt, precīzāk, kurš ir gatavs aprakstīt notikumus un redzēto, protams uz pozitīvas nots, tad droši sagatavojat tekstu un atsūtiet man PM!
Tad būs ne vien bildes, bet arī rakstiņš ko palasīt!
Tātad, visu pasākumu reporti un bildes sastopamui parasti šeit http://e36.lv/forums/viewforum.php?f=31
Neliekam bildes, kuras fočētas "ejot garām", tomēr skatamies, lai būtu kaut cik kvalitatīvas!
Turklāt, tikai šodien, laikam, ir parādījušies kādi no lietotājime, kuri paildus piedāvā savas bildes! Ērtāk būtu, ja katrs savu bilzu linku atsūtītu man PM, lai varu sakačāt, izsortēt un salikt galerijās!
Kā arī, ja konkrēti Tev- Artis92, vai kādam citam, kurš bija šinī tripā ir ko teikt, precīzāk, kurš ir gatavs aprakstīt notikumus un redzēto, protams uz pozitīvas nots, tad droši sagatavojat tekstu un atsūtiet man PM!
Tad būs ne vien bildes, bet arī rakstiņš ko palasīt!
Tātad, visu pasākumu reporti un bildes sastopamui parasti šeit http://e36.lv/forums/viewforum.php?f=31
Bij bij haoss, pirmais haoss jau sakas del ta ka nez kpc bij jaizdomā tik pastulba pulcēšanās vieta Rīgā pie tā Depo, itkā Rīgā trūktu lielu laukumu, kur mūsu e36 citiem cilvēkiem netraucetu tik elementāru lietu ka izbraukt atmuguriski no savas stāvvietas, par Bmw jau tā sabiedribai ir sava nostāja, tad nu pie tā Depo man vnk gribējas aizbraukt aiz stūra un pagaidīt kad sāks braukt kolonna un tad pievienoties tai...otrkārt kolonnā visiem ik palaikam bij pedal do metal un pec tam ari pekšņas bremzēšanas (ir pieredze jau no tām stulbajām pekšņām bremzēšanām) ... treškārt nevareja saprast kas vispar kolonna ir vadošais un kas vispār organizēja to pasākumu, jo katrs brauca pa savam, un piemēram kad mes iebraucām abas reizes Siguldā tad abas reizes bij jāzvana kādam un jājautāt kur jāgriežas tālāk.erda rakstīja:arī esmu dzirdējis par kaut kādu haosu,. kas valdīja tanī tripā!
Bet vispar pasākums bij pozitīvs
depo tika izvelets jo ta bija visiem zinama vieta arpus rigas jo kaut ka tik daudz masinu izvest caui Rigai nebutu prata darbs + ilgs process.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es personīgi netiku uz šo pasākumu skolas dēļ :( Bet vienkārši gribēju zināt ka'dam nolūkam kalpo sadaļa galērija, ja viņa īsti nekas jauns nav ielikts jau pāris meēnešus, kaut pasākumu skaits ir samērā liels, kas jau ir notikuši šogad, es ļoti ceru ka kāds pasākums arī kādu 7dienu notiks, lai varu pievienoties
domāju ka taisot nākamos pasākumus tas tiks ņemts vērā ka Depo nav īpaši laba vieta
Tā nu sanāca, ka aizvakar biju gida lomā un vēlreiz izbraukāju un izstaigāju mūsu sestdienas maršrutu, sajūta diezgan nereāla, vēlreiz visi parki un saulriets Līgatnes torņa augšgalā!
Liels paldies, ka atklājāt man šo galamērķi un, manuprāt, pie rodeļu trases finiša stāvēja swiss kūtiņa? Nevarēju saprast, kur Tu esi, bet pēc tam laikam ierubīju, ka Tu biji tas instruktors Tarzānam un apmācīji krievu ģimenīti.
Liels paldies, ka atklājāt man šo galamērķi un, manuprāt, pie rodeļu trases finiša stāvēja swiss kūtiņa? Nevarēju saprast, kur Tu esi, bet pēc tam laikam ierubīju, ka Tu biji tas instruktors Tarzānam un apmācīji krievu ģimenīti.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Visas bildes no pasākuma ir iespējams kkur dabūt ?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right