e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 19
- chevron_right
Nebiju...balsu skaitishana beidzās ap 5:00 .....un vienigais par ko domaju bija uz gultas pusi gulēt!RENIO rakstīja:Beesharp beigās piebrauca???
Es zinu ka mēsa izbraucām ~ 3.30, bet viņš solījās būt ap 4.00...
Nav par ko, vienmēr laipniBmwpowerists rakstīja: Erdam par bildēm un komentāriem . Visi, kas bija pasākumā, bija riktīgi forši cilvēki . Podziņai, ka neatļāva driftēt mājās.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man liekas ka ir jātaisa atsevišķs topiks ar foto no šī pasākuma
Dodiet vēl!!!
Dodiet vēl!!!
Pasākums patiešām uz urrā, sākot ar plazas stumdīšanos foto sesijai, braukšanām karavānā un beidzot ar Dogmas nekontrolēto dzenīti ap 4 naktī ideāli, cilvēki
Paldies organizatoriem un arī visiem pārējiem
Paldies organizatoriem un arī visiem pārējiem
Jā, cilvēki superīgi, bet kas par dzenīti ??
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Skudraa, met iekšā bildesPodziņa rakstīja:Forši vēl, vēl
kko 4alis klanījās
http://www.youtube.com/watch?v=o1UZy0-3VZY
http://www.youtube.com/watch?v=o1UZy0-3VZY
Drīz, drīz.HoodieBro rakstīja:Skudraa, met iekšā bildesPodziņa rakstīja:Forši vēl, vēl
kad var gaidit foto/video?!
Varbūt sadaļā pie bildēm var uztaisīt atsevišķu topiku ar pasākuma bildēm? Lai visas vienkopus būtu. Un nestāstiet, ka bilžu ir tikai tik, cik jau ir atradīts...
Vajag jaunu topiku ar nosaukumu e36.lv pusgada svinības, tur arī visi varētu samest bildes un video
Kopā salasījās bildes pie 2k erda, Skudraa, Gofmans sasūtīs visas bildes, tad arī apkopos un ieliks Video gan vajadzēs mazliet ilgāk pagaidīt, jo kamēr to apstrādās, paies maziņš laiciņš :)
izklausās jau baigi ok...jātur acis un ausis vaļā, lai nenogulētu nākamo pasākumu
Priecē, ka forumā parādījusies aktīva lietotāja Lasmina26 . I like .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Heii, sadaļā pasākumi nemanīji kko ar līdzīgu nosaukumu?chaboska rakstīja:Vajag jaunu topiku ar nosaukumu e36.lv pusgada svinības, tur arī visi varētu samest bildes un video
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Labdien!
Atskaiti par pasākumu uzrakstīšu vēlāk, vēl nevaru atiet no alkohola sekām + ir tik daudz emocijas un labas sajūtas, ka negribās neko rakstīt. Pasākums SUPER!!! Gandarījums kā vienam no rīkotājiem un visas šīs lietas uzsācējam ir nenormāls. Pabeidzot skolu nav tik laba sajūta, kāda man bija 6dien. Fantastiš, liekās ka esmu to visu nosapņojis, bet nu tā nav. Viss ideāli. Nebija neviena lieta, kurai pielikt mīnusiņu. Prieks!
Par bildēm runājot. No Skudraa's puses VISAS bildes ir manā kompī. Kad pāries slinkums un smaguma sajūta, nedaudz paretināšu no tām kur asfalts fočēts un tā, un tad jau ielikšu kādas labākās. :)
Bet. Tie kas vēlas saņemt VISAS bildes. Ir doma tāda - sakompresējiet bildes .rar vai .zip vai kādā tur formātā. Ievietojiet kādā failiem.lv vai kur (tīri man vienalga). Un atsūtiet linku man. Tad es viņus visas novilkšu, sakopošu un ievietošu vienu lielu failu, kur būs visas bildes.
erda tad pēc tam varbūt varētu labākās apstrādāt un arī piedāvāt savu versiju.
p.s. e36 īpašnieki un šī foruma biedri ir da best cilvēki.
Atskaiti par pasākumu uzrakstīšu vēlāk, vēl nevaru atiet no alkohola sekām + ir tik daudz emocijas un labas sajūtas, ka negribās neko rakstīt. Pasākums SUPER!!! Gandarījums kā vienam no rīkotājiem un visas šīs lietas uzsācējam ir nenormāls. Pabeidzot skolu nav tik laba sajūta, kāda man bija 6dien. Fantastiš, liekās ka esmu to visu nosapņojis, bet nu tā nav. Viss ideāli. Nebija neviena lieta, kurai pielikt mīnusiņu. Prieks!
Par bildēm runājot. No Skudraa's puses VISAS bildes ir manā kompī. Kad pāries slinkums un smaguma sajūta, nedaudz paretināšu no tām kur asfalts fočēts un tā, un tad jau ielikšu kādas labākās. :)
Bet. Tie kas vēlas saņemt VISAS bildes. Ir doma tāda - sakompresējiet bildes .rar vai .zip vai kādā tur formātā. Ievietojiet kādā failiem.lv vai kur (tīri man vienalga). Un atsūtiet linku man. Tad es viņus visas novilkšu, sakopošu un ievietošu vienu lielu failu, kur būs visas bildes.
erda tad pēc tam varbūt varētu labākās apstrādāt un arī piedāvāt savu versiju.
p.s. e36 īpašnieki un šī foruma biedri ir da best cilvēki.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 19