E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 42
- chevron_right
Biļete un uzlīme arī būs? :kraaju_suveniirus:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Uzlīme cik zinu - būs.
kas par cenam? es nesaprotu..
izlasiju un sezu domaju...5 euro tas ir ieeja,un piedalishana pasakumam ari izmaksa 5 euro?
es domaju ka bus kadi 30 euro minimali
izlasiju un sezu domaju...5 euro tas ir ieeja,un piedalishana pasakumam ari izmaksa 5 euro?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
5€ ja uz vietas 23.05.2015 maksāsi, 4€ ja tagad samaksāsi vai līdz 23.05.2015, cenā iekļauta dalības maksa utt..Georgy rakstīja:kas par cenam? es nesaprotu..
esmu abedināts ka pierakš pierakstišanās distancēm bija tikai iepriekš pierakstoties un iepriekš apmaksājot.
par to nebiju informēts lidz galam.Tagad sanāk tā 1 pierakstījos apmaksāju pedējais gal rezultata pamocīt savu triperi trasē nedabuju!
par to nebiju informēts lidz galam.Tagad sanāk tā 1 pierakstījos apmaksāju pedējais gal rezultata pamocīt savu triperi trasē nedabuju!
Jautaajums !? - vai pa kaadu starplaiku var izbraukt aaraa un peectam tikt atpakalj iekshaa ?
ps. nav garumziimju.
ps. nav garumziimju.
Ja bus ka parejos gadus,tad tev iedos uzlimi ka caudlaidi un varesi braukat ieksaa un araa kad gribesi
ar kompatu pa brugji
Aham, varesi pa kluso bagažniekā maziņās ievest vel papildus
Tikai normāli, ka pieteikums pieņemts, kad iemaksāta dalība. Tas kā apstiprinājums. Par informētību - KĀRTĪGI izlasam pirmo postu. Ja kaut kas neskaidrs, rakstat.Emik rakstīja:esmu abedināts ka pierakš pierakstišanās distancēm bija tikai iepriekš pierakstoties un iepriekš apmaksājot.
P.S. Iedomājies, kāds būtu bardaks, ja uz vietas lasītu dalībniekus disciplīnām
Visdrīzāk būs aproces. Tā kā, varēs izbraukt, iebraukt.Lacoste rakstīja:Jautaajums !? - vai pa kaadu starplaiku var izbraukt aaraa un peectam tikt atpakalj iekshaa ?
ps. nav garumziimju.
nu ko līdz sezonas atklāšanas pasākumam ir palikušas mazāk kā 2 nedēļas
steidzam pabeikt aparatus
Pēdējais labojis boris737 - 17 Mai 2015, 07:40, kopā labots 1 reizi.
dota situācija neiepriecina...
+ piesakamies uz after party, kamēr vēl ir vietas!
Kā vienmēr after party būs daudz laika visiem par visu izrunāt + nepiespiesta atmosfēra
Kā vienmēr after party būs daudz laika visiem par visu izrunāt + nepiespiesta atmosfēra
Pirmajā lapaspusē ar zaļo krāsu ir atzīmēti tikai tie, kuri piesakās kādai disciplīnai un samaksāja?
Respektīvi mani interesē, ja es samaksāju, bet nevienai disciplīnai nepiesakos, mans vārds paradīsies tur vai ne?
Respektīvi mani interesē, ja es samaksāju, bet nevienai disciplīnai nepiesakos, mans vārds paradīsies tur vai ne?
neparadisies , tur paradas tikai tie kas piedalas disciplinas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
dogMa nedaudz "slinko" nav vel pievienojis sarakstu ilgu laiku kas jau ir nomaksajis.Nylon rakstīja:Pirmajā lapaspusē ar zaļo krāsu ir atzīmēti tikai tie, kuri piesakās kādai disciplīnai un samaksāja?
Atpūšos Rīt tiks papildināts, daudzi jau pieteikušies uz āfterīti
Mani butu labak mazaka "teltī" , es krācu..dogMa rakstīja:Atpūšos Rīt tiks papildināts, daudzi jau pieteikušies uz āfterīti
Atjaunots 1. posts.
Cilvēku skaits uz āfterīti aug un aug! NENOKAVĒ!
Cilvēku skaits uz āfterīti aug un aug! NENOKAVĒ!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 42