E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 44
- chevron_right
Paldies erda'm par banneri pirmajā postā
Ļoti labs.
Paldies Erdam!!
Paldies Erdam!!
Ka ir ar tadu opciju, ka trase nebraucam, bet savacamies ar visiem un talak uz afteriti? Jo mes ta ka ar draudzeni ar divam zetkam domajam pievienoties. Bet nu trase gan negast. Vnk tads variants netika pieminets un kadas naudas tad tur?
Jau izrunājām tādu variantu. Diemžēl būtu grūti izkoriģēt, kurš ir tas, kas brauc, kas nebrauc. Negribas veltīt visus spēkus trasē, lai tik brauktu tie, kas samaksājuši Stulbi skan, bet ko darīt.. Ja varētu mēs atļauties, tad trasi uzsauktu visiem, bet ne pagaidām
Ja arī nebūtu jāmaksā, tad tāpat tas būtu pa 1Ls mazāk. Ceru, ka sapratīsi, ka tomēr būtu grūti izveidot cenu listi, ja, piem., viens negrib pa trasi braukt, viens negrib ēst kopējo paiku, viens paliks mašīnā, negribētu maksāt par telts vietu vai mājiņu. Tad opciju būtu ļoti daudz, kas jums iespējams būtu labāk, bet mums tas būtu overkills
Tad mes ar draudzeni sodien apspriedisimies ko darīt. Vnk shii emku pa trasi toch nedzis, es ar ipashi nepavelkos uz to, bet tusinja pec varetu. Rit tad doshu atbildi ko un ka.
Nav jau jābrauc obligāti pa trasi, bet iekšā gan būs jāiebrauc :)
Tāpat kā RENIO. Iekšā brauks, bet uz trases nelīdīs
Tāpat kā RENIO. Iekšā brauks, bet uz trases nelīdīs
Lai visu kartigi saprastu ( blondine budama ) mums pa abam ir 30ls ?
Japlano budzhets, lai Talsu rallija visu pikji nenodzertu
Japlano budzhets, lai Talsu rallija visu pikji nenodzertu
Ja vienā mašīnā, tad jā :) Tas, protams, ja izvēlaties krutāko opciju
Draudzene = Infernally?stella rakstīja:mes ta ka ar draudzeni ar divam zetkam domajam pievienoties.
A kapēc jānesās un jālauž auto pa trasi? Man pat ir doma ar Audi izbraukt pa trasi, protams ne tur šķērē, ne tur pilnā, bet tīri tā. :)
Es ar te skatos nekā laba nesanaks, naksies pašam ar savu e34 braukt (:
Visi kopā var izbraukt iesildīšanās apli lēnā garā, tāpat kā F1, kur aizliegts apdzīt utt.
tas pat būtu interesanti.. ja vēl kāds safilmētu vispār pa skaisto tā rindiņā..
Tādu kā goda apli?Skudraa rakstīja:Visi kopā var izbraukt iesildīšanās apli lēnā garā, tāpat kā F1, kur aizliegts apdzīt utt.
Izklausās super!
Cik žēl ka mans kumeļš vēl nebūs gotova
Cik žēl ka mans kumeļš vēl nebūs gotova
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13