E36.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 15.09.2012.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right
gda33 rakstīja:nu teiksim ka pedejas DAUDZ bildes vairak bus Podzinjai :) vinja vairak figure tur ar savu interesanto darbibu
Par kādām (kurām) bildēm jūs runājat ???? nedaudz neiebraucu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
hehe Podziņ par tām, kur tu darbojies gar mašīnu izpūtējiemPodziņa rakstīja:gda33 rakstīja:nu teiksim ka pedejas DAUDZ bildes vairak bus Podzinjai :) vinja vairak figure tur ar savu interesanto darbibu
Par kādām (kurām) bildēm jūs runājat ???? nedaudz neiebraucu
aāā', tad iespējams, ka tās ir tās entās bildes kuras šobrīd tik velku kompī
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vainigs to man ir daudz bij ideja visas apkarinatas masinas nofo4et manuprat ka nesanaca , bet ir tuvu
Es ar neko nešķiroju!Ņēmiet par labu kas ir sanācis!
http://failiem.lv/u/qzgauel
http://failiem.lv/u/qzgauel
Nu ta beidzot arī es vēlētos teikt lielu paldies visiem, kas atbrauca līdz galam... Lai gan sanāca, ka lielāko daļu pavadīju diagnosticējot auto, nevaru teikt, ka pasākums man nepatika, viss bija ļoti labi, bija prieks jums palīdzēt (ja vajag vēl kādu palīdzību, droši ) un arī papļāpāt ar forumiešiem...
Paldies visiem organizatoriem, ja vēl kādreiz vēlaties, droši varam organizēt pie mums ballītes, arī ar palikšanu teltīs (to gan drošvien vasarā), bet laipni gaidīti!!!
Paldies visiem organizatoriem, ja vēl kādreiz vēlaties, droši varam organizēt pie mums ballītes, arī ar palikšanu teltīs (to gan drošvien vasarā), bet laipni gaidīti!!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Servisa pakalpojumi.
vainu esmu palaidis garam vai kaa, bet kursh focheeja kolonnu braucot pa juurmalas soseju no malas? atceros kko tadu
Liekas ka tu runā par Hapomatissc rakstīja:vainu esmu palaidis garam vai kaa, bet kursh focheeja kolonnu braucot pa juurmalas soseju no malas? atceros kko tadu
vareetu buut, tur ar jabut kautkam interesantam
Beidzot sašķiroju no sava aparāta. Nekas dižš jau nav, bet nu cerams kādam patiks.
Dažas by Anetiiitte.
Skatīt šeit!
Dažas by Anetiiitte.
Skatīt šeit!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nebildēju Filmēju 3 dien wakarā,kad ceru,ka ielikšu kas nu tur būs sanācis. Pašlaik vnk esu darbāSabinchix rakstīja:Liekas ka tu runā par Hapomatissc rakstīja:vainu esmu palaidis garam vai kaa, bet kursh focheeja kolonnu braucot pa juurmalas soseju no malas? atceros kko tadu
tev vJAG SAULES BLENDI. BAIGI ZAĶI PA BILDI LĒKĀ! Kā arī citās bildēs viņi pamanāmi lēkājam!Finks rakstīja:Beidzot sašķiroju no sava aparāta. Nekas dižš jau nav, bet nu cerams kādam patiks.
Dažas by Anetiiitte.
Skatīt šeit!
Ir man tāda, tik aimzirsu uzlikt.
skaidrs kurš aizvilka karogu no masta!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
[quote="Finks"]Beidzot sašķiroju no sava aparāta. Nekas dižš jau nav, bet nu cerams kādam patiks.
Dažas by Anetiiitte.
Skatīt šeit!
Paldies par bildēm Sehr gut !!!
Dažas by Anetiiitte.
Skatīt šeit!
Paldies par bildēm Sehr gut !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Servisa pakalpojumi.
Servisa pakalpojumi.
erda rakstīja:skaidrs kurš aizvilka karogu no masta!
Riktīgi labs
Vēl 10 min nespēju beigt smiet !!
+1000 fotogrāfijas īpašniekam, laikam jau Erdam
ACTIVEPARTS FAMILY
Servisa pakalpojumi.
Servisa pakalpojumi.
beidzot esmu ticis līdz mājām, jo šitās pēdējās dienas tik pa rīgu vien. Paldies visiem par feino pasākumu, bija patiešām patīkami redzēt tik daudz e36 vienu viet un cilvēki arī protams
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
vinsh bija jau puscelja nokritis. noceelu nost, lai nemeetaajas pa dubljiem :)erda rakstīja:skaidrs kurš aizvilka karogu no masta!
Tieši tā! Es to redzēju..Agris izglāba mūsu skaisto nabaga karogu no dubļiemAgris rakstīja:vinsh bija jau puscelja nokritis. noceelu nost, lai nemeetaajas pa dubljiem :)erda rakstīja:skaidrs kurš aizvilka karogu no masta!
Jo ar vēju bija nogāzts lejā..
jā, jā, lej, lej!Agris rakstīja:vinsh bija jau puscelja nokritis. noceelu nost, lai nemeetaajas pa dubljiem :)erda rakstīja:skaidrs kurš aizvilka karogu no masta!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right