E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 30
- chevron_right
Nē, es tak tik turetais, īpašnieks pats izbrauca atpusties un savos 60 gados aizbraucis kolit čiksas
Pat ļoti aktuali, ja lidz ridienas 24:00 neko neatradišu naksies...Hazard rakstīja:Hmm joprjam aktuali vai kādam ir vietiņa auto. Savadak naksies šo atklašanu palaist garam, jo mans e34 atrodas krievijā
pa cik es dzivoju pie 333 trases un auto ir bez TA un apdroshinashanas,ES BUSHU
gribas paslidinaties beidzotatkal
gribas paslidinaties beidzotatkal
ar kompatu pa brugji
Nē samainija pret vodku :D:DKLAVINS rakstīja:konfisceeja ?
No ko, vēl divas dienas līdz atklāšanai
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Šodien ir trešdiena 15.05, kādas vel divas dienas....kompots rakstīja:No ko, vēl divas dienas līdz atklāšanai
līdz
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nu lai būtu LĪDZ...kompots rakstīja:līdz
līdz kam?? kautkāds pasākums būs??
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nauda parskaitīta tagad jamekle auto
ar mikrinu vari braukt lidz zvejniekciemam un talak nedaudz ar kajam japaiet
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
runaa ka buus taada kaa kolona ar mashiinaam,iespeejams ka pat visi e36 Nu tad staavi celjmalaa un shtopo,mozj kaads apzjeelosies par TeviHazard rakstīja:Nauda parskaitīta tagad jamekle auto
Tu pats vismaz pagaišgad biji taja kolonā?
nope,nebiju gan Varu iedomaaties
Tu nevari pat iedoamties Bij grūts rīts un sākums
Davai Hazard, varēsi ar mani braukt, ja apsolies ka nebūs kā cēsu izbraucienā, ka normālā kondīcijā biji jau pirms paša brauciena
tā nebūs!!
Ok, sarunajam. Nebušu tads, nafig, man vel tagad iedomajoties slikti paliekAgnisB rakstīja:Davai Hazard, varēsi ar mani braukt, ja apsolies ka nebūs kā cēsu izbraucienā, ka normālā kondīcijā biji jau pirms paša brauciena
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 30