E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 31
- chevron_right
Noteikti no rīta Juglā visi mašīnas mazgās un būs mežonīgās rindas
Es 5dien pa nakti braukšu samazgāt.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Es domaju visiem vajadzetu vakties uz 11:00 plaza sestdien un tad bik pari 11:15 Doties uz 333 trasi vnk ja kads nemak aizbraukt utt ...
.......74
Piektdien pa nakti ir Rumbulaa jaabuutRichus rakstīja:Es 5dien pa nakti braukšu samazgāt.
.......74
Iesildīt riepas un izdirsināt motorus pirms lielajām sacīkstēm atklāšanā ?
precīzi nevaru tev pateikt....Zabiits rakstīja:Piedodiet, varbuut neesmu kautkur piefiksējis, cik metros drags notiksies ?
cik gara taisne atļaus tik būs...
Pievienots pirmajā postā āfterīša apmeklētāji
Āfterīša apmeklētāji: (saraksts visu laiku tiek papildināts)
erda
KLAVINS
InutaK
Agnis
RENIO
iifa
Indiigais
siikais
Podziņa
dogMa +1
agrais +3
megatrons
Sabinchix
korsa
Aduks
Jolcinja
Activity
Hazard
Gekons
kompots
iillii +1
krs
klimpis +1
možais +1
Kristiāns +1
Āfterīša apmeklētāji: (saraksts visu laiku tiek papildināts)
erda
KLAVINS
InutaK
Agnis
RENIO
iifa
Indiigais
siikais
Podziņa
dogMa +1
agrais +3
megatrons
Sabinchix
korsa
Aduks
Jolcinja
Activity
Hazard
Gekons
kompots
iillii +1
krs
klimpis +1
možais +1
Kristiāns +1
Kāpēc tik maz tautas uz afterīti? Piesakamies, piesakamies... būs jautri un cena tak +/- tāda pati kā iepriekšējos gadus
Nu bet tieši tas ir variants kā viņus iepazīt! :)
Pagājušo gad, kad braucu uz afterīti - arī tā īsti daudzus nepazinu - bet šeka reka - bija awesome pasākums un tauta draudzīga! Brauc - nenožēlosi!
Tauta - nav sezonas atklāšana bez Āfterīša. Visi mudīgi skaitat naudiņu un tiekamies!
Pagājušo gad, kad braucu uz afterīti - arī tā īsti daudzus nepazinu - bet šeka reka - bija awesome pasākums un tauta draudzīga! Brauc - nenožēlosi!
Tauta - nav sezonas atklāšana bez Āfterīša. Visi mudīgi skaitat naudiņu un tiekamies!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
tādēļ jau tas ir after party - lai sapazītos
+1, tāpēc vajag braukt
Pa dienu tajā burzmā fig kādu iepazīsi, a vakarā pie tējas vai ūdens glāzes var padzīt visādu beztēmu un tā
Pa dienu tajā burzmā fig kādu iepazīsi, a vakarā pie tējas vai ūdens glāzes var padzīt visādu beztēmu un tā
Es gandrīs ar "tēju" neaizrijosAgnis rakstīja:+1, tāpēc vajag braukt
Kādā ziņā? Viens nevelies braukt uz avteriti vai nav kas no Rīgas aizved?ikey07 rakstīja:Ja dabūšu līdzbraucēju/-ji tad moš patusēšu.
Visiem te ir taisniba klaji fakti-piesakies uz afeteriti!
Nav pamata baidities par to,ka neesi pazistams ar kadu/nevienu vai kadas tml bazas! Pie manis personigi nac kompanija malkot teju ar udeni,sapazisimies!
Nav pamata baidities par to,ka neesi pazistams ar kadu/nevienu vai kadas tml bazas! Pie manis personigi nac kompanija malkot teju ar udeni,sapazisimies!
man patik tava idejaRolitis rakstīja:Es domaju visiem vajadzetu vakties uz 11:00 plaza sestdien un tad bik pari 11:15 Doties uz 333 trasi vnk ja kads nemak aizbraukt utt ...
Jo vairak tautas afterītī, jo jautrak
Pagajušo gad bija daudz cilveki,kas nebija dzīvē satikti un afterītī visi priecīgi,ka sapazinās.
Tagad varbut liekas,ka negribas uz afterpartiju,bet 6dien pat loti gribesies
Pagajušo gad bija daudz cilveki,kas nebija dzīvē satikti un afterītī visi priecīgi,ka sapazinās.
Tagad varbut liekas,ka negribas uz afterpartiju,bet 6dien pat loti gribesies
Dragrace B grupā brīvas vēl tikai 5 vietas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 31