E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 44
- chevron_right
Divas riepas varu iedot, diski gan pašam jādabū.
Kāds pacenties sākumlapā
Hello :)
Ko nozīmē vieta mājiņā? Piemēram ja man intresē divietīga istabiņa, tada iespēja ir? Vai tur ir lazarete ar matračiem?
Ko nozīmē vieta mājiņā? Piemēram ja man intresē divietīga istabiņa, tada iespēja ir? Vai tur ir lazarete ar matračiem?
*Resns un vienaldzīgs
*The Only Easy Day Was Yesterday
Ja gribim konkrēti 2vvietīgu, tad uzmet PM Dogma uz sarunājat kas un kā!
Pa lielam katra individuala izvele. Var divvietigu majinu, var vienvietigu Mes esam rezervejusi 6 majinas, kuras ir no 4-7 vietam, kopa siltak
Skaidrs, paldies, pārskaitīšu naudu tuvākajās dienās :)
*Resns un vienaldzīgs
ja es braucu tikkai uz 333 trasi, tad man jamaksa 3ls no mashinas vai cilveka?
Cik sapratu nauda ir no personām nevis mašīnām!
Starp citu, neviens nav interes;ejies par aptuvenniem laikapstākļiem uz nākošo nedēļas nogali, varbūt līs un būs auksts
Nepiesauc nelaimi!chaboska rakstīja:Starp citu, neviens nav interes;ejies par aptuvenniem laikapstākļiem uz nākošo nedēļas nogali, varbūt līs un būs auksts
No mašīnas.Archa rakstīja:ja es braucu tikkai uz 333 trasi, tad man jamaksa 3ls no mashinas vai cilveka?
Fuuu tu kozeltinsh rakstīja:Nepiesauc nelaimi!chaboska rakstīja:Starp citu, neviens nav interes;ejies par aptuvenniem laikapstākļiem uz nākošo nedēļas nogali, varbūt līs un būs auksts
Kāda starpība, salīdīs vienā mājiņa viss bars, būs siltāk un jautrāk!
Jā, pūtīs brāzmas, putinās sniegs, un lietus kā no spaiņiem!chaboska rakstīja:Starp citu, neviens nav interes;ejies par aptuvenniem laikapstākļiem uz nākošo nedēļas nogali, varbūt līs un būs auksts
Un tas viss virs tavas mašīnas!
Gan būs o.k., nākam 2dien varēšu pateikt precīzāk!
varbūt stulbs jautājums,bet kad iebrauc 333 teritorijā viņi kautkā pievērš uzmanību auto nummuriem?man vienkārši bija tāda stūlba situācija ka biju tur mazliet iebraukusi rudenī pasēņot.. nometu mašīnu un kad braucām ārā vecītis izskrēja sāka lamāties ka mēs tik nesmuki izdarijām,un ielika manu auto melnajā sarakstā.. tagad domāju vai viņiem tāds ir?vo būs super ja piebrauksim a mani iekšā nelaidīs
Tak beidz Tāpat neviens neskatās, kas tajā trasē iebrauc
nu vienkārši tas vecīts tā izteicās ka ielika mani melnajā sarakstā.man jau arī liekas ka tik pabiedēt gribēja..
Iespiedīsies bariņāā... un neviens Tevi tur nepazīs
Mēs tāpatās būsim vairāk, kā tur darbinieki!
moldings pie moldinga iekšā braucot un viss geraiGunjka rakstīja:nu vienkārši tas vecīts tā izteicās ka ielika mani melnajā sarakstā.man jau arī liekas ka tik pabiedēt gribēja..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 44