E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 42
- chevron_right
Paskat ku daudz afteriitii-mums ar klavinju istabaa divas vietas briivas izsludinam konkursu-bildes iesutam PM
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kas daudz? Maz šogad. Vismaz patlaban.
samaksāts tagad tik jāsapucē auto
everts un ValtersZ piesakas arpus rindasRamyrez rakstīja:Paskat ku daudz afteriitii-mums ar klavinju istabaa divas vietas briivas izsludinam konkursu-bildes iesutam PM
Rīga, cikos pulcēsies uz krasta pie sky?
Tā arī nesapratu no cikiem ir ierašanās pasākumā?
Pasakums sakas 12.00
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
sandzhus rakstīja:Rīga, cikos pulcēsies uz krasta pie sky?
Es domāju ka varētu uz kādiem 10:30 - 11.00 pulcēties.. 11:30 izbraukt.. Tie kuriem vajag mazgāt auto ātrāk ierodas, tie kuriem ne - tie var vēlāk..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Čo ta negribās kulties visam cauri no berģiem. Braukt pa taisno, vai arī jātaisa tas e36 konvojs jau no Rīgas?Aduks rakstīja:sandzhus rakstīja:Rīga, cikos pulcēsies uz krasta pie sky?
Es domāju ka varētu uz kādiem 10:30 - 11.00 pulcēties.. 11:30 izbraukt.. Tie kuriem vajag mazgāt auto ātrāk ierodas, tie kuriem ne - tie var vēlāk..
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tā takš brīva izvēle, piedalīties konvojā vai nē!maartyd rakstīja:Čo ta negribās kulties visam cauri no berģiem. Braukt pa taisno, vai arī jātaisa tas e36 konvojs jau no Rīgas?Aduks rakstīja:sandzhus rakstīja:Rīga, cikos pulcēsies uz krasta pie sky?
+1Aduks rakstīja:sandzhus rakstīja:Rīga, cikos pulcēsies uz krasta pie sky?
Vai tiešām vietas izvēle nevarēja būt vēl labāka? Var taču atrast kādu lielveikalu, kur ir vēl mazāks stāvlaukums!sandzhus rakstīja:+1Aduks rakstīja:sandzhus rakstīja:Rīga, cikos pulcēsies uz krasta pie sky?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Nē, es labprāt, moš no pēdējā krusta pievienošosZzevsS rakstīja: Tā takš brīva izvēle, piedalīties konvojā vai nē!
Atgādinu ka drīz beigsies maksāšanas periods un pieteikšanās AFTER PARTY!
Piesakās visi kas vēl vēlas!
Kāds zina aptuveno žurku skaitu, kas no Rīgas brauks? Varētu uztaisīt diezgan iespaidīgu to konvoja pasākumu
wut?RENIO rakstīja:Atgādinu ka drīz beigsies maksāšanas periods un pieteikšanās AFTER PARTY!
Dienas pirmā daļa (ieejas/dalības maksa) + dienas otrā daļa (āfterītis):
Līdz 16.05.2015. - 29Eur vai 19Eur no personas.
No 17.05.2015. - 22.05.2015. - 31Eur vai 21Eur no personas.
kas?
pēdējais diena ir ceturdiena
Ok. Man tieši viena +1 zem jautājumaRENIO rakstīja:kas?
Cuk tad tev vinjas buus liidz?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
PIEVĒRŠAM UZMANĪBU PIRMAJAM POSTAM DALĪBNIEKU SARAKSTĀ! TIE, KAS BIJA AIZ STRĪPAS, TAGAD, IESPĒJAMS, IR SARAKSTĀ!
ATCERAMIES, KA VISI, KAS IR KĀDĀ DISCIPLĪNĀ, STRIKTI SEKOJAM, KO STĀSTA PAR MIKRAFONU PASĀKUMA DIENĀ. KAD AICINA, VISIEM DALĪBNIEKIEM JĀIERODAS UZ SAPULCI! VĒLĀK BŪS VĒL INFO.
P.S. Nu, jau, uz āfteri normāla kaudzīte pieteikušies
ATCERAMIES, KA VISI, KAS IR KĀDĀ DISCIPLĪNĀ, STRIKTI SEKOJAM, KO STĀSTA PAR MIKRAFONU PASĀKUMA DIENĀ. KAD AICINA, VISIEM DALĪBNIEKIEM JĀIERODAS UZ SAPULCI! VĒLĀK BŪS VĒL INFO.
P.S. Nu, jau, uz āfteri normāla kaudzīte pieteikušies
Parādes brauciens pa trasi arī ir plānots?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 42