E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 44
- chevron_right
Labais skats būtu
Iesakiet mūziku, kas Jūsu prāt varētu labi iet klāt E36.lv Gada Svinību video
Tik ši nav tā labākā versija. To kuru vēlējos, nevarēju atrast
Nezinu kā viņa ietu klāt auto video, bet bass viņai kapitāls ir
Man ir pareizā versija Vēlāk ielikšu.Skudraa rakstīja:Tik ši nav tā labākā versija. To kuru vēlējos, nevarēju atrast
Mana gaumē būtu kaut kas šāds, bet nu pārāk daudzos auto video šis gabals bijis, takā īsti nederēs... Domāju ka vajadzētu kautko līdzīgu piemeklēt, ar labām kāpinājuma daļām
Don't Stop By Innerpartysystem
http://www.youtube.com/watch?v=JlhtNfTH ... re=related
p.s. Tā Flo-Rida klausāms gabals, bet nu priekš auto video pārāk lirisks gabals liekas
Kādam varbūt ir GoPro kamera ko pie auto var piestiprināt? Ja ir un var paņemt līdzi uz pasākumu PM
Don't Stop By Innerpartysystem
http://www.youtube.com/watch?v=JlhtNfTH ... re=related
p.s. Tā Flo-Rida klausāms gabals, bet nu priekš auto video pārāk lirisks gabals liekas
Kādam varbūt ir GoPro kamera ko pie auto var piestiprināt? Ja ir un var paņemt līdzi uz pasākumu PM
Pēdējais labojis agRo - 11 Mai 2012, 15:46, kopā labots 1 reizi.
Varbūt ne tāpēc ka pa lēnu, bet nu tā lirika baigi saldā, nav gluži pa auto tēmu
"Girl I'm gonna show you how to do it
And we start real slow
You just put your lips together
And you come real close
Can you blow my whistle baby, whistle baby
Here we go"
"Girl I'm gonna show you how to do it
And we start real slow
You just put your lips together
And you come real close
Can you blow my whistle baby, whistle baby
Here we go"
Nedom'aju, ka jabut kkam par auto temu, vnk labs dubsteps
šie gabali jau labāk ietu klāt
Ir būtībā šis tas arī atrasts, kas ietu labi klāt... Bet varbūt kāds kautko vel labāku var ieteikt
p.s Mēģinam pārāk daudz nediskutēt par šo tēmu šeit, iepostējam tikai ieteikumus, lai topiks neaiziet offtopikā
Ir būtībā šis tas arī atrasts, kas ietu labi klāt... Bet varbūt kāds kautko vel labāku var ieteikt
p.s Mēģinam pārāk daudz nediskutēt par šo tēmu šeit, iepostējam tikai ieteikumus, lai topiks neaiziet offtopikā
Vai ari uztaisiet jaunu topiku piemērotākās dziesmas meklējumiem
Domāju ka šis būs ok!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0004AdtR ... plpp_video
āāā nesanāk man tā forši ielikt lai uz reiz spēlētu
http://www.youtube.com/watch?v=0004AdtR ... plpp_video
āāā nesanāk man tā forši ielikt lai uz reiz spēlētu
chaboska ieteica ļoti labus ritmus!
Un arī laba garuma skaņas celiņš, ko lauzīn un graizīt!
"act like you know" monsturāls skaņdarbs!
Un arī laba garuma skaņas celiņš, ko lauzīn un graizīt!
"act like you know" monsturāls skaņdarbs!
Man šķiet, ka mēs pieejam no nepareizās puses. Ir jāizdomā kādu pasākumu un attiecīgi video mēs gribam (un vēlams jāuzfilmē vispirms) un tikai tad jāpiemeklē skaņa.
Reps neder, jo būtu gandrīz neiespējami atrast ko pieskaņotu šādam pasākumam. Pie tam šāds video dalīsies pa posmiem (visi savācas, kopīgs brauciens, trase, chillout,...) un tam būtu jāsaskan ar dziesmu - vienveidīgs gabals no sākuma līdz beigām nederēs. Dubsteps jau ir labāks variants, taču tas pārsvarā ir agresīvs un ne pārāk pozitīvs. Tā kā mēs visi drīzāk visu dienu saulītē dzersim alu, nevis ārdīsimies pa trasi, tad tas arī īsti neder. Atliek kaut kas bieži nedzirdēts, pozitīvs un mierīgs, lai to visu parādītu kā ultimate chillout pasākumu (trasei pa vidu, protams, kaut ko agresīvāku vajag)...
Anyway - te daži gabali, kas man ienāca prātā (sākot ar mierīgākajiem un beidzot ar dubstepu, ja nu gāž lietus un kāds ar kameru nav ar varu no trases novelkams).
Reps neder, jo būtu gandrīz neiespējami atrast ko pieskaņotu šādam pasākumam. Pie tam šāds video dalīsies pa posmiem (visi savācas, kopīgs brauciens, trase, chillout,...) un tam būtu jāsaskan ar dziesmu - vienveidīgs gabals no sākuma līdz beigām nederēs. Dubsteps jau ir labāks variants, taču tas pārsvarā ir agresīvs un ne pārāk pozitīvs. Tā kā mēs visi drīzāk visu dienu saulītē dzersim alu, nevis ārdīsimies pa trasi, tad tas arī īsti neder. Atliek kaut kas bieži nedzirdēts, pozitīvs un mierīgs, lai to visu parādītu kā ultimate chillout pasākumu (trasei pa vidu, protams, kaut ko agresīvāku vajag)...
Anyway - te daži gabali, kas man ienāca prātā (sākot ar mierīgākajiem un beidzot ar dubstepu, ja nu gāž lietus un kāds ar kameru nav ar varu no trases novelkams).
Dafai Skrillex nē, tas visu tikai sabojās
Ar video un tādām lietām uz lielu Jūs, bet nu zinu ka šī dziesma traki labi sagāja kopā ar motokrosista/frīstailista video!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 44