E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 30
- chevron_right
tak viss ir rakstiits pirmajaa postaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tā kā ir liela atsaucība uz 18.05., E36.lv Sezonas atklāšanu - nolēmām piešķirt vēl 1 stundu, lai var izbaudīt labo laiku un paslīpēt trasē! Tātad, viss notiks no 13:00 - 17:00!
Cik foršs pasākums!
Atceros šo ar labām emocijām no pagājušā gada ,bet diemžēl es ar mazu bērniņu kuram 1.mēnesītis šaj pasākumā nevarēšu piedalīties.. un arī tas fakts ka mans e36 stāv jau krietnu laiku neaiztikts diezgan bēdīgā paskatā.. octas ar nav.. Tā es labprāt atbrauktu kaut uz pāris stundiņām apskatīties jūsu skaistās mašīnas un foršās atrakcijas ko veidosiet 333 trasē.. ja ļausiet atbraukt ar bmw bet ne ar e36 tad iespējams ka varētu to mašīnu nolikt kautkur maliņā lai netraucē nevienam tas ka nav e36.Varētu ar ratiem pastaigāt pavērot kā jums tur iet!
Atceros šo ar labām emocijām no pagājušā gada ,bet diemžēl es ar mazu bērniņu kuram 1.mēnesītis šaj pasākumā nevarēšu piedalīties.. un arī tas fakts ka mans e36 stāv jau krietnu laiku neaiztikts diezgan bēdīgā paskatā.. octas ar nav.. Tā es labprāt atbrauktu kaut uz pāris stundiņām apskatīties jūsu skaistās mašīnas un foršās atrakcijas ko veidosiet 333 trasē.. ja ļausiet atbraukt ar bmw bet ne ar e36 tad iespējams ka varētu to mašīnu nolikt kautkur maliņā lai netraucē nevienam tas ka nav e36.Varētu ar ratiem pastaigāt pavērot kā jums tur iet!
drosi
Labas cenas.
Labas cenas.
Bet protams, Gunjka, protams, ka atbrauc!Gunjka rakstīja:Cik foršs pasākums!
Un tā kā tik tagad uzzināju, vissirsnīgākie Tev sveicieni ar ģimenes pieaugumu!!! Veselību un izturību mazajam!
Paldies par info!
Pagaidām vēl tikai pāris cilvēkus pazīstu no foruma, tā ka droši ja redzat čali ar ķirsu krāsas kupeju ar zilu pārsegu droši nākat klāt apsveicināties. Pāris komplektus slīpēsanai esmu sagatavojis, ja kāds gribēs pasēdēt blakus - welcome
Tiekamies sestdien
Pagaidām vēl tikai pāris cilvēkus pazīstu no foruma, tā ka droši ja redzat čali ar ķirsu krāsas kupeju ar zilu pārsegu droši nākat klāt apsveicināties. Pāris komplektus slīpēsanai esmu sagatavojis, ja kāds gribēs pasēdēt blakus - welcome
Tiekamies sestdien
piesakos , jo savu auto zeel pa trasi likt skeersaam
Labas cenas.
Labas cenas.
Mīļš paldies!
Nu tad redzēs ja tiešām viss izdosies kā ieplānoju tad būšu!
Nu tad redzēs ja tiešām viss izdosies kā ieplānoju tad būšu!
Mdc. Nu tur būs jūra ar 36`tiem...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es tikai ceru ka tur nesabrauks vesela kaudze tolmetu, ar pilniem bagāžniekiem semučkām un dvuļām. Jo ne jau kvantitāte ir galvenā, bet gan kvalitāte..
domaaju ka tie nelasa so forumu, vai vismaz nesaprot lielako dalu ko mes te rakstam
Labas cenas.
Labas cenas.
Un cerams uz "Laipni aicināti visi interesenti! " Nesabrauks ne e36 īpašnieki ar visādiem citādiem auto
Cik es saprotu,tad slīpēšana bez maksas ? Tās 2h +/- brīvi varēs izbraukāties? Domāju aizlaist paslīpēt,tik nez cik riepas no Dobeles uz turieni vizināt. :)
dogMa rakstīja:http://www.tvnet.lv/auto/notikumi/46434 ... _atklasana
perfekti!
Man bracka atbrauks ar moci paskatiities kas un kaa cerams neviens aaraa nedziis
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Ja kāds brauc no pārdaugavas puses un vēlās braukt kopā - tiekamies uz riga plazas jumta ap 12:00 ; ap 12:20 startējam uz 333
Tiekamies jau 18.
P.s
Pastāv iespēja ,ka kopā neaizbrauksim līdz 333 ,bet mēģināts nav zaudēts
Man šā vai tā sanāk gar plazu , kam līdzīga situācija - droši
Tiekamies jau 18.
P.s
Pastāv iespēja ,ka kopā neaizbrauksim līdz 333 ,bet mēģināts nav zaudēts
Man šā vai tā sanāk gar plazu , kam līdzīga situācija - droši
-
find_in_page
- chevron_left
- 1