E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 31
- chevron_right
Kur visi tiekamies vai braucam pa vienu lidz 333?
Domāju būs žopņiks,ja klona no plazas brauks. Es personīgi vēl nezinu. Rīt zināšu vai vispār braukšu.
daudzi brauks no plazas 11tosDen rakstīja:Kur visi tiekamies vai braucam pa vienu lidz 333?
- ikey07
Šodien papētot secināju ka šajā viesunamā esmu jau bijis Vieta tīri tā neko
Sākumā, kad kollonā bija max daždesmit mašīnas, vēl bija ok, tagd, nu nez nu nez, briest baigais bardaks.
Labak no plazas jo daudzi nezin kur tas 333 atrodas un kolona bus interesantak
Finks rakstīja:Sākumā, kad kollonā bija max daždesmit mašīnas, vēl bija ok, tagd, nu nez nu nez, briest baigais bardaks.
lai kāds, kurš drosmīgāks uzņemās līdera lomu un tad viss būs bumbās!
Visu izstāsta par neagresīvo braukšanu, turēšanos kolonnā un viss izdosies!
Vajag tad 'saimaisīties', tā lai arī kollonas vidū ir kāds kurš zin kur jābrauc, jo es garantēju, ka pie katra luksafora paliks pa čupiņai braucēju.
ar labprāt apmeklētu pasākumu, ja kāds var mani līdzi paķert, protams bendzīnam piemetīšu
var piedāvāt gan ar afterīti ieskaitot gan tikai 333 apmeklējot, būtu labi ja kāds operatīvi piedāvātu
var piedāvāt gan ar afterīti ieskaitot gan tikai 333 apmeklējot, būtu labi ja kāds operatīvi piedāvātu
Ir tukšs auto, bet kavēšu sākumu.
Salikt takā bernudārzā pa pārīšiem mašīnas, un kurā viens zina ceļu uz 333
viss kedās, atradu ar ko tikt uz pasākumumikelsons rakstīja:ar labprāt apmeklētu pasākumu, ja kāds var mani līdzi paķert, protams bendzīnam piemetīšu
Tātad es saprotu ka 100% kads kurš zin kur braukt no plazas startes uz 333 trasi. Jap?
Cerams ka kedas labas uz trasi tālu jaietmikelsons rakstīja:viss kedās, atradu ar ko tikt uz pasākumumikelsons rakstīja:ar labprāt apmeklētu pasākumu, ja kāds var mani līdzi paķert, protams bendzīnam piemetīšu
Būšu plazā un zinu kā uz 333 tikt :) Bet nu ticams, ka tur būs kaudze ar cilvēkiem :)
Atjaunots dalībnieku saraksts DRAGRACE & FASTLAP - uz 16.05 0:40
Dragreisa B grupa (2.0-2.8) ir PILNA, pieteikumi vairs netiek pieņemti. Pieteikumu e-pasti tika izskatīti pēc iesūtīšanas laika, rindas secībā. Tiem, kuri diemžēl netika B grupā bet pieteicās ari fāstlapam, būs iespēja uzbraukt vismaz tur, jo vietas vēl ir.
Dragreisa B grupa (2.0-2.8) ir PILNA, pieteikumi vairs netiek pieņemti. Pieteikumu e-pasti tika izskatīti pēc iesūtīšanas laika, rindas secībā. Tiem, kuri diemžēl netika B grupā bet pieteicās ari fāstlapam, būs iespēja uzbraukt vismaz tur, jo vietas vēl ir.
Protams, ka varēs, tikai jāievēro elementāri noteikumi un SKATĪŠANĀS SPOGUĻOS, lai ātrākus braucējus palaistu garām un tādas lietasikey07 rakstīja:Būs kāds brīdis kad varēs pa to trasi vnk paskriet drusku agresīvāk neko to darītu uz ielas, vai navbūs brīva trase tur nevienu momentu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 31